Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΣυνδιΣκαλίζω... 4ο Τεύχος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενωτικού Σωματείου καλωσορίζει όλους τους εργαζόμενους του Δ.Β.Α. και τους εύχεται καλή καινούργια σχολική χρονιά. Ελπίζουμε να επιστρέψατε όλοι ξεκούραστοι μετά την καλοκαιρινή άδεια, με γεμάτες τις μπαταρίες και έτοιμοι για αγώνες. Το φθινόπωρο, άλλωστε, προβλέπεται έντονο για πολλά εργασιακά ζητήματα. Στις 10/7/2009 συνεδρίασε η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και συζήτησε τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα απασχολούν τους εργαζόμενους, όπως:

- Απολύσεις

- Ανεργία

- Ελαστικές μορφές απασχόλησης

- Ασφαλιστικό, ΒΑΕ, Ενοποιήσεις Ταμείων, Διαχωρισμός των κλάδων ΙΚΑ

- Αποβιομηχάνιση , Ιδιωτικοποιήσεις

- Οικονομική Πολιτική , Φορολογικά μέτρα , Αναδιανομή εισοδημάτων

- Καταναλωτικό Κίνημα

- Μεταναστατευτική Πολιτική, Προβλήματα Μεταναστών Η Διοίκηση της ΓΣΕΕ επεσήμανε την δραματική επιδείνωση της θέσης των εργαζομένων και αποφάσισε:

- Προκήρυξη 24ωρης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ με εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή για την πραγματοποίηση της ανάλογα με την εξέλιξη των προβλημάτων.

- Πραγματοποίηση 3ημερου αγωνιστικών εκδηλώσεων στις 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 5/9/09 και ώρα 18:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου Θεσσαλονίκη με κυρίαρχα αιτήματα ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ κ.λπ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που προκηρύχθηκαν και εκλογές μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ!
Πάει ο Οργανισμός...
Πάει ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Π.Σ.
Πάνε και οι Πίνακες της Προκήρυξης...
Τώρα θα έχουν και άλλοθι οι αυλικοί και οι παρατρεχάμενοι!

Ανώνυμος είπε...

Καλή η ενημέρωση για τη γρίπη, αλλά δε μας είπαν με τις μοκέτες στους παιδικούς σταθμούς τι θα γίνει; Θα τις πλένουν μήπως σε καθημερινή βάση; Αλλά θα μου πείτε εδώ υπάρχουν παιδικοί σταθμοί με αμίαντο, ένας ιός θα μας πειράξει; Αλήθεια, τι έγινε με αυτό το θέμα; Βαδίζει και ο Δήμος στα χνάρια του Βρεφοκομείου;