Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Εκλογή Εκπροσώπου Εργαζομένων

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής Εκπροσώπου Εργαζομένων και με την παρουσία τους τίμησαν το θεσμό.
  • Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητα του Ενωτικού Σωματείου και με την ψήφο τους στη Δέσποινα Γούργαρη σηματοδότησαν για μία ακόμη φορά τη βούληση μιας σημαντικής μερίδας εργαζομένων να αναζητήσει μια πιο διεκδικητική φωνή που θα επιδιώκει την ανάδειξη και λύση των εργασιακών προβλημάτων, μια φωνή που θα εστιάζει στα ζητήματα των εργαζομένων και θα τα ανάγει σε θέματα πρώτης προτεραιότητας και δε θα αρκείται στη χρονοβόρα αναμονή εισηγήσεων, μια φωνή που θα επιδιώκει πάντα το βέλτιστο για τους εργαζόμενους χωρίς συμβιβασμούς.
  • Συγχαίρουμε τη νέα Εκπρόσωπο Εργαζομένων, κ. Γεωργία Κλείτου και της ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της. Είμαστε βέβαιοι στην καλή συνεργασία μαζί της και ελπίζουμε η εκλογή αυτή να αποτελέσει μία νέα σελίδα σε ότι αφορά στη λειτουργία και στην εν γένει στάση του Εκπροσώπου Εργαζομένων.
ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α. και Δέσποινα Χρ. Γούργαρη