Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2008
Συνάδελφοι Αορίστου Χρόνου,

η 9η Δεκεμβρίου είναι μία ημερομηνία σταθμός για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο Βρεφοκομείο.

Είναι μία ημερομηνία σταθμός, γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά, έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε ένα ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ μας στο Υπηρεσιακό των Αορίστου, μέσω της συμμετοχής του συνδυασμού «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» στις αρχαιρεσίες για την εκλογή δύο(2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Ένα Υπηρεσιακό Συμβούλιο, πλήρως αναβαθμισμένο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, καθώς σύντομα νομοθετείται η υπηρεσιακή εξέλιξη των Αορίστου, και ως εκ τούτου θα κληθεί πλέον να εγκρίνει πλήθος ζητημάτων που μας αφορούν όλους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η υπηρεσιακή μας εξέλιξη (βαθμός, κρίσεις), η αναγνώριση των πτυχίων δεκάδων συναδέλφων (ειδικότερα το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων που τακτοποιήθηκαν με το Π.Δ.164/04, συμπληρώνουν την «κρίσιμη οκταετία» προϋπηρεσίας και οφείλουν να δρομολογήσουν τις διαδικασίες), οι μετατάξεις (τόσο σε κλάδο όσο και σε άλλη υπηρεσία) και άλλα πολλά.

Σε όλες αυτές τις διαδικασίες μπορούμε να συμμετέχουμε ΑΜΕΣΑ με την παρουσία ενός εργαζόμενου από το δικό μας χώρο εργασίας, μέσα στο Υπηρεσιακό, πράττοντας απλώς το αυτονόητο.

Ψηφίζοντας στις 9 Δεκεμβρίου τους συναδέλφους μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Μας αφορά!

Οι Υποψήφιοί σας

Αλίνα - Δήμητρα Βασιλείου

Σωτήρης Μιχαλόπουλος

Ειρήνη Τρουπάκη

Θεοφάνης Τσέλιος