Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Εκλογή Εκπροσώπου Εργαζομένων

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής Εκπροσώπου Εργαζομένων και με την παρουσία τους τίμησαν το θεσμό.
  • Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητα του Ενωτικού Σωματείου και με την ψήφο τους στη Δέσποινα Γούργαρη σηματοδότησαν για μία ακόμη φορά τη βούληση μιας σημαντικής μερίδας εργαζομένων να αναζητήσει μια πιο διεκδικητική φωνή που θα επιδιώκει την ανάδειξη και λύση των εργασιακών προβλημάτων, μια φωνή που θα εστιάζει στα ζητήματα των εργαζομένων και θα τα ανάγει σε θέματα πρώτης προτεραιότητας και δε θα αρκείται στη χρονοβόρα αναμονή εισηγήσεων, μια φωνή που θα επιδιώκει πάντα το βέλτιστο για τους εργαζόμενους χωρίς συμβιβασμούς.
  • Συγχαίρουμε τη νέα Εκπρόσωπο Εργαζομένων, κ. Γεωργία Κλείτου και της ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της. Είμαστε βέβαιοι στην καλή συνεργασία μαζί της και ελπίζουμε η εκλογή αυτή να αποτελέσει μία νέα σελίδα σε ότι αφορά στη λειτουργία και στην εν γένει στάση του Εκπροσώπου Εργαζομένων.
ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α. και Δέσποινα Χρ. Γούργαρη

71 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης ήταν η ΑΠΟΥΣΙΑ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των εργαζομένων!
Το θετικό είναι ότι οι άλλοτε "ισχυροί" του Βρεφοκομείου με το ζόρι πήραν το 28% των ψήφων, γεγονός που μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα!
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ένα και δεν είναι άλλο από την καταδίκη των προεδρικών επιλογών! Οι εργαζόμενοι φαίνεται πως επιτέλους ξύπνησαν και έδωσαν με την ψήφο τους ένα ισχυρό χαστούκι στον 4ο και στους παρατρεχάμενους!

Ανώνυμος είπε...

2ος VS 4ος : 408 - 167

Δεν είναι κακό!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον η όλη διαδικασία ονομάζεται "Γενική Συνέλευση Εργαζομένων" θα πρέπει η Διοίκηση του Βρεφοκομείου να οργανώνει πραγματική Γενική Συνέλευση μία φορά κάθε δύο χρόνια, όπου ο απερχόμενος Εκπρόσωπος Εργαζομένων θα κάνει απολογισμό των πεπραγμένων του και οι υποψήφιοι θα παρουσιάζονται στους εργαζόμενους, θα αναπτύσσουν τις θέσεις τους και η όλη διαδικασία θα διέπεται από πνεύμα δημοκρατικό!

Τολμήστε επιτέλους ανθρωπάκια του εκάστοτε 4ου!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε, υπάρχει μία καλή δικαιολογία που δε γίνεται η Γεν. Συνέλευση! Θα κλείσουν οι παιδικοί σταθμοί και αυτή είναι καραμέλα που πιπιλάνε χρόνια! Όχι το ότι τρέμουν τον απολογισμό των πεπραγμένων... Όχι ότι δε θέλουν να ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι το τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους... Όχι ότι κάποιοι φοβούνται την ανυπαρξία και το έλλειμμα ευθύνης που τους διέπει!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην νέα Εκπρόσωπο Εργαζομένων και σε όλους όσους έδωσαν αγώνα για την εξάλειψη των νοσηρών φαινομένων της τελευταίας τετραετίας!

Ανώνυμος είπε...

Ο 4ος δεν έχει και τη στοιχειώδη λογική να αποδεχθεί την ήττα του και να συγχαρεί το νικητή...
Πόση ακόμα ξευτίλα θα δούμε;

Ανώνυμος είπε...

Πού εξαφανίστηκαν όλοι οι άνθρωποι της Προέδρου; Ούτε κυκλοφορούν, ούτε μιλούν! Γιατί ρε παιδιά; Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι! Τόσο βαρύ σας έπεσε; Σοδίτσα...για τη χώνεψη!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αποχή από τις εκλογές στον εργασιακό μας χώρο και μάλιστα για ένα θεσμό τόσο σημαντικό όπως είναι ο Εκπρόσωπος Εργαζομένων, είναι απαράδεκτη και νοσηρή! Αυτοί που με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους απαξίωσαν και αυτό το θεσμό, ας τα μαζεύουν και ας πάνε να ασκήσουν διοίκηση στα σπίτια τους! Όσο για τους "δημοκράτες" παρατρεχάμενους ας αλλάξουν στάση όσο είναι καιρός, γιατί ο κόσμος του Βρεφοκομείου πολύ δύσκολα θα ξεχάσει!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, καμιά πληροφορία για το τι θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου έχει κανείς;

Εξουσιοθραύστης είπε...

ΚΡΙΜΑ βρε παιδιά για τον 4ο!

Δεν το λέω για εμένα, αλλά... για τη φουκαριάρα τη Διοίκηση...

Ανώνυμος είπε...

"Πριν το τέλος πως μοιαζει η ΣΙΩΠΗ σαν αγάπη μεγάλη..."
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ανώνυμος είπε...

Μα να πάρει η Αντιπολίτευση 408 ψήφους και οι προεδρικοί μόνο 167... Πως να το καταπιεί αυτό η Πρόεδρος, ο επιβλέπον τις διαδικασίες, η Λίτσα, ο Γιάννης, η Φρόσω και η υπόλοιπη ομαδούλα; Σιγή ιχθύος... ούτε μία ανθοδέσμη, ούτε ένα κουτί γλυκά...
Μάθετε να χάνετε επιτέλους, γιατί από εδώ και πέρα, αυτό θα είναι το καθεστώς!!!

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

θα παρακαλούσαμε όσους παρακολουθούν το BLOG και επιθυμούν να αναρτώνται τα μηνύματά τους, να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στη χρήση κάποιων λέξεων ή φράσεων, που σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε αλλά δεν επιτρέπεται να γράψουμε!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτο να παίρνει θέση στις εκλογικές διαδικασίες του Δ.Β.Α. η Αντιδήμαρχος και
Πρόεδρος του Δ.Β.Α. και να στηρίζει απροκάλυπτα συγκεκριμένο υποψήφιο(όχι κόμμα).
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με λύπη βλέπουμε είναι ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα! Νομίζω ότι η νέα Εκπρόσωπος Εργαζομένων θα κληθεί να λάβει θέση σε πάρα πολλά θέματα και ελπίζω να είναι έτοιμη γι' αυτό και να φανεί δυνατή! Ακόμα κι αν αλλάξει η Πρόεδρος, το καθεστώς που έχει δημιουργήσει στο Βρεφοκομείο θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλα κανονισμένα παιδιά! Έχει φροντίσει ο 4ος για όλα! Στο Υπηρεσιακό βάλανε το δικό τους άνθρωπο, Προϊστάμενοι και Διευθυντές που συντάσσουν εκθέσεις αξιολόγησης είναι όλοι δικοί τους, οπότε οι υπάλληλοι που δεν τους κάνουν δε θα έχουν καμία τύχη ούτε στις επόμενες κρίσεις!
Υπάρχουν βέβαια και τα Δικαστήρια, που προβλέπεται να είναι πολλά και ας μην ξεχνάμε πως είναι σε εκκρεμότητα και αγωγές από τις προηγούμενες κρίσεις!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς έχουμε όλοι καταλάβει τι παίζεται! 10 στις Εκθέσεις Αξιολόγησης έχουν μόνο οι "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" Γιάννηδες, Μανώληδες, Λίτσες και λοιποί... άντε και κανένας υπάλληλος κατά λάθος. Όλοι οι υπόλοιποι 9,8,7, Λείαν Καλώς, Καλώς και τα σχετικά! 10 μπορεί ακόμα να έχει όποιος δε μιλάει, δεν έχει άποψη, βούληση και φυσικά αντίθετη θέση!

Αντισταθείτε... είπε...

Αντισταθείτε με κάθε τρόπο στην αναξιοκρατία, στη φαυλότητα, στην ανελευθερία των λόγων και έργων σας, και θυμηθείτε πως κάποιοι από τους προγόνους μας έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία και τη δημοκρατία στην Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και 25 χρόνια, όλες μου οι Εκθέσεις ήταν άριστες και από τότε που ήρθε η κ. Βαλσαμάκη στο Βρεφοκομείο διαρκώς φθίνουν! Είναι τυχαίο αυτό το γεγονός; Μήπως θα πρέπει να κινηθώ δικαστικά; Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω;

Εξουσιοθραύστης είπε...

Μάθημα Ελληνικής γλώσσας προς αξιολογητές - αξιολογήτριες:
- Λίαν (και όχι λείαν) = επίρρημα
- Καλώς (και όχι καλός/ή)= επίρρημα
Άρα η σωστή έκφραση είναι "Λίαν καλώς" και όχι "Λείαν καλός/ή"...

Διότι εάν θεωρηθεί σωστή η δεύτερη έκφραση, τότε θα θεωρηθεί επίσης σωστός και ο παρακάτω διάλογος:
- Καλός/ή όρισες...
- Καλός/ή σας βρήκα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κ. Μάριος Ματσάκης, Κύπριος ευρωβουλευτής, έκανε εισήγηση στον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου, για την κατάργηση των "η,υ,οι,ει,υι" και αντικατάστασή τους με το "ι", την κατάργηση του "ω" και την αντικατάστασή του με το "ο"... και κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες;
Όσο έχουμε Κράτος, άλλο τόσο έχουμε και Προϊστάμενους ικανούς να κρίνουν και να γράψουν σωστά! Το χειρότερο δε, είναι πως αυτοί θα έχουν αξιολογηθεί με "ΑΡΙΣΤΑ", μιας και στο Βρεφοκομείο όσο πιο αγράμματος, σκοταδιστής, πουλημένος κ.λ.π. είσαι, τόσο καλύτερα αμοίβεσαι... και ηθικά, αλλά και υλικά!

Ανώνυμος είπε...

Λιπόν, εδό στο Βρεφοκομίο μπορί να γίνι η αρχί για αυτί τιν κενοτομία! Δε θα δισκολεφτί σχεδόν κανένασ να προσαρμοστί στι νέα ορθογραφία! Άσε που μερικί θα πανιγιρίζουν κιόλασ! Εγό πάντοσ με αγονία περιμένο να δο πόσι θα ταχθούν ιπέρ αφτίσ τις ισίγισισ!

ΙΠΟΣΙΜΙΟΣΙ: Ο κ. Ματσάκισ ζίτισε να καταργιθί και το τελικό "ς" κε να αντικατασταθί με το "σ"!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Σχετικά με τις Εκθέσεις Αξιολόγησης, έχω να πω τα εξής:
- Τη γνώση ή όχι ενός αντικειμένου μπορεί να την κρίνει μόνο κάποιος που ξέρει το αντικείμενο. Αυτός που πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο Η/Υ δε ψήνει καφέ, ας πλύνει καλύτερα κανένα πιάτο!
- Ενδιαφέρον & Δημιουργικότητα στο Βρεφοκομείο με τις υπάρχουσες συνθήκες, μόνο οι τρελοί μπορεί να έχουν. Μπορεί βέβαια να έχουν και αυτοί που τους έχουν τάξει θέσεις, υπερωρίες, εξαιρέσιμα, διορισμούς τέκνων κ.λ.π.
- Τις Υπηρεσιακές Σχέσεις & τη Συμπεριφορά κάποιου μπορεί να την κρίνει μόνο αυτός που έχει άριστες υπηρεσιακές σχέσεις με όλους και που η συμπεριφορά του είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή, αυτός που περιστασιακά προϊσταται ενός τμήματος, θυμάται ή ξεχνάει υπαλλήλους κατά το δοκούν, προσέρχεται στην Υπηρεσία μετά τις 10 σε καθημερινή βάση και δεν είναι αμέμπτου ηθικής... στερείται αυτού του δικαιώματος.
- Την αποτελεσματικότητα κάποιου μέσα στο Βρεφοκομείο, σαφέστατα δεν μπορεί να την κρίνει κανείς, γιατί το ίδιο το Βρεφοκομείο είναι αναποτελεσματικό (βλ. Προκήρυξη, Νηπιαγωγεία, Κρίσεις κ.λ.π.)

Ευχαριστώ κι ελπίζω το σχόλιό μου να φτάσει σε όλους τους αποδέκτες!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε,

Η μέθοδος είναι γνωστή! Για θυμίσου τι έγινε με τις Εκθέσεις Αξιολόγησης των Προϊσταμένων των παιδικών σταθμών! Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να κινηθούμε όλοι εναντίον τους και εναντίον των καθοδηγητών!

Ανώνυμος είπε...

Σαρωτικές αλλαγές στο Βρεφοκομείο... κάτι σαν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης! ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!!! Είναι γεγονός ότι το θράσος περισσεύει σε τούτη τη χώρα... Άντε, για να προλάβουν τα "κορίτσια" να πάνε κανένα ταξιδάκι ακόμα... Αφγανιστάν, Λωρίδα της Γάζας κ.λ.π. είναι οι προτεινόμενοι προορισμοί!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι στην Κεντρική Υπηρεσία έρχονται και φεύγουν σαν τους κλέφτες! Κρύβονται ή ντρέπονται;
Τα συμπεράσματα... δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

QUIZ No 1 (θα ακολουθήσουν και άλλα)

Τι ειδικότητα έχει η 'υπάλληλος' που αξιολόγησε για το έτος 2007 τους Χειριστές Η/Υ ;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο προηγούμενο QUIZ:
"100% άσχετη με το αντικείμενο"... Θέλει και ρώτημα;

Ανώνυμος είπε...

QUIZ No2

Τι ειδικότητα είχε πριν αποκτήσει αυτή που έχει τώρα και με ποιές διαδικασίες την απέκτησε ;;;

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ... ΛΕΩ ΕΓΩ!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλά λες, αλλά η εν λόγω ξεκίνησε την ένδοξη καρίερα της από ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΑ (καθόλα αξιοπρεπέστατη και με προσφορά ειδικότητα) η οποία όμως της φάνταζε πολύ λίγη για τις βλέψεις της.

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο στις αξιολογήσεις των υπαλλήλων είναι άλλο! Από που καθοδηγούνται και τι σκοπούς εξυπηρετούν, προσωπικούς ή ευρήτερους!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΝΑ!!!

Στην προκειμένη περίπτωση και προσωπικούς και ευρύτερους!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ "ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ" ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, για να προσέχουν μερικοί και μερικές τι φίλους κάνουν!

Άλλο ΦΙΛΗ και άλλο ΦΙΔΙ...

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Δυστυχώς το Βρεφοκομείο έχει γεμίσει ΦΙΔΙΑ, τα οποία στο βωμό της διατήρησης καρεκλών, προνομίων και λοιπών πάσης φύσεως διευκολύνσεων, δε χαμπαριάζουν από τίποτα! Να χαίρονται τα δημοκρατικά και προοδευτικά ιδεώδη που επικαλούνται ότι πρεσβεύουν!

Ανώνυμος είπε...

...Και ας μην ξεχνάμε πως τις Εκθέσεις τις έχουν υπογράψει και Διευθυντές!
Η μία και συγκεκριμένη που έχω στο μυαλό μου, ΞΕΧΑΣΕ τι τράβηξε από κλίκες του Βρεφοκομείου;
Έχει ο καιρός γυρίσματα...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Κασσάνδρα... είπε...

"Αυτός που βάζει τα προνόμιά του πάνω από τις αρχές του, σύντομα χάνει και τα δύο".
Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (1890-1969)

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα των Εκθέσεων Αξιολόγησης, αλλά και των επικείμενων Κρίσεων, θα πρέπει να τεθεί υπόψη και της Εκπροσώπου Εργαζομένων και φυσικά να πάρουν θέση όλα τα Σωματεία του Δ.Β.Α. και να ζητήσουν να παραστούν όλοι στο Δ.Σ. για να συζητηθεί ευρύτερα το θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Τα θέματα που εκκρεμούν στο Βρεφοκομείο είναι πάρα πολλά και πολύ σημαντικά. Να σας θυμίσω μερικά, για τα οποία όλοι θα πρέπει να νοιαστούν και να πάρουν θέση:
* Συμβασιούχοι κι ανανέωση συμβάσεων
* Προκήρυξη
* Κρίσεις Διευθυντών και Προϊσταμένων
* Αμίαντος στους παιδικούς σταθμούς
* Επιλεκτικές μετακινήσεις προσωπικού
* Φρουραρχείο
* Εξαιρέσιμα και ποιοι τα παίρνουν

Ανώνυμος είπε...

Τα εξαιρέσιμα, που υποτίθεται ότι θα τα έπαιρναν κυλιόμενα όλοι οι υπάλληλοι, τα παίρνουν σταθερά οι ίδιοι και οι ίδιοι! ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Με την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας τι θα γίνει; Βολεύει κάποιους να μην υπάρχει στο Δ.Β.Α.;

Ανώνυμος είπε...

Μα πώς λειτουργούσε αυτό το Τμήμα Πληροφορικής τόσα χρόνια με τόσους "ανίκανους" υπαλλήλους; Ευτυχώς που η Διοίκηση φρόντισε και έβαλε τις ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕΣ Προϊσταμένες να ηγηθούν του τμήματος... Ξέρετε, τις κυριούλες αυτές που μετά βίας γνώριζαν το σχήμα του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που αξιολογούν τους υπαλλήλους ας κάνουν πρώτα μια αυτοαξιολόγηση πραγματική κι αν αντέχουν, ας ζητήσουν να τους αξιολογήσουν οι υφιστάμενοί τους! Κύριοι του "Ανθρωπίνου Δυναμικού" και του 4ου, μοιράστε στους υπαλλήλους του Δ.Β.Α. ερωτηματολόγια για να αξιολογήσουν τους Προϊστάμενους και Διευθυντές τους!

- Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι διοικούντες υστερούν σε όραμα, γνώση και ικανότητα διαχείρισης... επιλέγουν όμοιούς τους για Διευθυντές και Προϊστάμενους!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα στον 5ο χρόνο αναζητούμε το όραμα; Το είδαμε πολύ καλά τα προηγούμενα 4 χρόνια! Όπως είδαμε και τα δημοκρατικά ιδεώδη, τον ανθρωπισμό, την αξιοκρατία και όλα αυτά που τέλος πάντων θα πρέπει να διαθέτει αυτός ασκεί διοίκηση! Μάλλον κάποιοι και κάποιες έχουν μπερδέψει το Βρεφοκομείο με το τσιφλίκι του παππού τους, αλλιώς δεν εξηγείται διαφορετικά όλη αυτή η κατάσταση!
Που αλλού στην Ευρώπη ολόκληρη μπορεί να συναντήσει κανείς τόσα νοσηρά φαινόμενα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο; ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Έχουμε το αποκλειστικό προνόμιο να εξαρτιόμαστε από καθηγήτριες που βγάζουν τα απωθημένα τους, από παντελώς αμόρφωτους που μέσω της καρέκλας προσπαθούν να ισοσκελίσουν την αμάθειά τους και από παρατρεχάμενους-αυλικούς-αυλοκόλακες που άλλο δεν κάνουν από το να διαβάλουν τον οποιοδήποτε προκειμένου να είναι αρεστοί στους προηγούμενους!
Να χαίρεστε το τερατούργημά σας Πρόεδρε και λοιποί...

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...
θα παρακαλούσαμε όσους παρακολουθούν το BLOG και επιθυμούν να αναρτώνται τα μηνύματά τους, να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στη χρήση κάποιων λέξεων ή φράσεων, που σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε αλλά δεν επιτρέπεται να γράψουμε!

16 Ιανουάριος 2009 1:48 πμ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μας διευκρυνίσετε σε ποιες αναρτίσεις αναφέρεστε;;;;;;;;;;
διότι άλλα βλέπουμε και διαβάζουμε

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...
θα παρακαλούσαμε όσους παρακολουθούν το BLOG και επιθυμούν να αναρτώνται τα μηνύματά τους, να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στη χρήση κάποιων λέξεων ή φράσεων, που σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε αλλά δεν επιτρέπεται να γράψουμε!

16 Ιανουάριος 2009 1:48 πμ

Τελικά αυτό για ποιόν ισχύει;

Ανώνυμος είπε...

Το έργο ' ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ'το ξέρετε;;;;;;;;;;;

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Καταρχήν το σχόλιο μιλάει για τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος... για όσους μπορούν να διαβάσουν ελληνικά και να τα καταλάβουν! Κατά δεύτερον, μόνο η συντακτική ομάδα του "ΣυνδιΣκαλίζω" ξέρει τι μηνύματα έρχονται και πόσο υβριστικά είναι! Και τέλος, είναι γνωστό σε όλους ποιος γράφει και βάζει τόσα ερωτηματικά στο τέλος μιας πρότασης!

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως μιλάει όποιος έχει κάτι να πει, όποιος ξέρει να μιλήσει και όποιος δε φοβάται! Οι υπόλοιποι παίζουν ύποπτα και ύπουλα παιχνίδια και στέλνουν χαζοσχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε να βρείτε σε ποιον έχουν φτιάξει άριστη έκθεση, για να καταλάβετε ποιον προωθούν! Είναι πολύ γνωστό αυτό το παιχνίδι στο Βρεφοκομείο και ειδικά τα τελευταία χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιοι αντί να ασχοληθούν με την ουσία των πραγμάτων και των προβλημάτων του βρεφοκομείου άλλο δεν κάνουν από το να γράφουν προβοκατόρικα μηνύματα, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτοί είναι οι βολεμένοι! Πιστεύουν δηλαδή ότι κρίνονται όλοι αξιοκρατικά; Μήπως έχουν βολευτεί τόσο που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους; Ήμαρτον ρε παιδιά, δεν τρώμε κουτόχορτο!

Ανώνυμος είπε...

Η αναξιοκρατία είναι ΕΝΑ από τα νοσηρά φαινόμενα του Βρεφοκομείου! Το χειρότερο όμως είναι ότι οι ίδιοι που με ευκολία σήμερα βάζουν "κακούς" βαθμούς στους υπαλλήλους, πριν από μερικά χρόνια και πριν γίνουν Προϊστάμενοι ή Διευθυντές, έπαιρναν "κακούς" βαθμούς και διαμαρτύρονταν γι' αυτό και έκαναν ενστάσεις και προσφυγές. Τα ξέχασαν ή είναι τόσο ισχυρά τα "δούναι και λαβείν"...

Εξουσιοθραύστης είπε...

Η αγωγή διαμορφώνει το ήθος του ανθρώπου...Ελλείψει όμως και των δυο από τα συγκεκριμένα άτομα, τι περιμένατε να γράψουν στην αξιολόγηση απόδοσης των υπαλλήλων; Εάν δεν υπάρχει ήθος, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφάνεια και αντικειμενικότητα;

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο καιρός γυρίσματα. Στο άμεσο μέλλον πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα. Αυτή η ανοχή πρέπει να λάβει τέλος σύντομα. Εκτός εάν θέλουμε να περιστοιχιζόμαστε και να αξιολογούμαστε από τα τσιράκια και από τους κόλακες της Διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία χρόνια από τότε που ανέλαβε η Βαλσαμάκη, το βρεφοκομείο τελεί υπό διάλυση...

Καλά δεν τα βλέπει αυτά ο Νικήτας;
Η΄ κάνει τα στραβά μάτια;

Ανώνυμος είπε...

Πληκτρολόγησα στην αναζήτηση του Google “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2009”, για να μάθω εάν υπάρχει κάποιο νέο για την προκήρυξη και μου εμφάνισε το blog σας στην δεύτερη σελίδα, με όλα αυτά που διάβασα έχω φρικάρει, εάν συμβαίνουν όλα αυτά, σιγά μην ασχοληθεί η διοίκηση με την προκήρυξη και εάν ασχοληθεί θα προσπαθήσει να βολέψει τους δικούς της.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

Σ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/τή Σ.Β., είναι υπέρ σου που βρήκες το blog (έστω και κατά τύχη) για να ενημερωθείς και για να προετοιμαστείς για το τι συμβαίνει στο Βρεφοκομείο στην περίπτωση που προσληφθείς.
Εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερός και το σοκ ήταν ισχυρό!

Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Από ένα BLOG είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στο Βρεφοκομείο του 21ου αιώνα! Αν δεν το ζήσεις, αν δεν τα φας όλα στη μάπα, δύσκολα μπορείς να μπεις στο πραγματικό κλίμα! Το "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ" είναι πολύ μικρό για να περιγράψει την κατάσταση...ρωτήστε κι εμάς που το ζούμε καθημερινά!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη νέο εκπρόσωπο εργαζομένων..... Θα ήταν καλό βέβαια να μας πει πώς θα παλέψει για αξιοκρατία και για τα δικαιώματα των εργαζομένων του Βρεφοκομείου όταν η ίδια πριν κάποια χρόνια για να κριθεί έβαλε λυτούς και δεμένους ενώ είχε το Β΄ βαθμό και έμεινε απ' έξω συνάδελφός της;;!!! Μπορεί η συνάδελφος της να δικαιώθηκε δικαστικά και να αποκαταστήθηκε 2 χρόνια μετά αλλά δεν παύει να ήταν αδικία αυτό που είχε γίνει τότε.Αν μη τι άλλο όφειλε ένα συγνώμη σε αυτή τη γυναίκα και όχι μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης να την αγγαλιάζει στους διαδρόμους και να λέει ότι δεν της κρατά κακία!!!! Άκουσον άκουσον!!!! Αυτό έλειπε να της κρατά κακία κιόλας!!!! Μια χαρά έκανε τη δουλίτσα της. Εύγε για την εκλογή, εύγε..... Φροντίστε να ενημερώνεται ο κόσμος πριν ψηφίσει για το ποιον των υποψηφίων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά η μοναδική που έγινε Προϊσταμένη με Β' Βαθμό ήταν αυτή; Γιατί εγώ γνωρίζω πολλούς ακόμα, μέχρι και πρώην εργάτες! Ας είμαστε γενικότερα λίγο πιο αντικειμενικοί και πιο δίκαιοι! Δεν βλάπτει...

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και δεν ήταν η μόνη.... Δε γίνεται όμως όλους όσους το έκαναν σε αυτές ή τις προηγούμενες κρίσεις να τους ξεφωνίζετε και εδώ να λέτε απλά ότι δεν ήταν η πρώτη που το έκανε!!!!! Μιλάμε για την εκπρόσωπο εργαζομένων. Όταν πρόκειται για άτομα που μας εκπροσωπούν ως εργαζόμενους το ήθος τους αν μη τι άλλο μετρά πολύ περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου. Αλλά να βάζεις και υποψηφιότητα για εκπρόσωπος εργαζομένων έχοντας η ίδια καταπήσει αρχές και αξίες θέλει πολύ θράσσος. Λίγη τσίπα δε βλάπτει. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν να με εκπροσωπεί. Οι εργαζόμενοι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους, να μαθαίνουν νόμους και διατάξεις που θα τους προστατέψουν πάνω στη δουλειά τους για να μη βρεθούν μπλεγμένοι στα τερτίπια του καθενός. Φταίει ο καθένας από εμάς προσωπικά για την όποια αδικία έχει υποστεί. Η άγνοια τρώει τους εργαζόμενους. Ανοίξτε τα μάτια σας συνάδελφοι!!! Ερευνάτε τα πάντα πριν βάλετε την υπογραφή σας ακόμα και σε ένα απλό έγγραφο. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. Κανείς δε θα μπορέσει να σας προστατέψει καλύτερα από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Υφιστάμενος είπε...

Μόνο η γνώση είναι δύναμη, αλλά για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται δραστηριοποίηση! Με το να απαξιώνουμε θεσμούς ή με το να απέχουμε από εκλογικές διαδικασίες, δε λύνουμε κανένα πρόβλημα! Αν το Βρεφοκομείο εξέλεξε τη συγκεκριμένη εκπρόσωπο, είναι ευθύνη τόσο αυτών που την ψήφισαν, όσο και αυτών που δεν μπήκαν καν στον κόπο να ψηφίσουν!

Ανώνυμος είπε...

Να μην παραπονιέστε κατόπιν εορτής!
Ας είχατε έρθει όλοι να ψηφίσετε!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίσαμε, έλα όμως μου μετρά η πλειοψηφία........ Και φαίνεται πως η πλειοψηφία είναι βαθιά νυχτωμένη.... Μαύρα μεσάνυχτα......

Ανώνυμος είπε...

Μια νοσηρή κοινωνία και οι αρρωστημένοι της θεσμοί δεν διορθώνονται. Θέλουν γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Και η αδιαφορία προς το άρρωστο και το κακόβουλο θα φέρει μοιραία την αυτοκαταστροφή του. Η συμμετοχή, ακόμα και με τις αγνότερες των προθέσεων, απλώς το συντηρεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο μηδενισμός πάντως δεν προώθησε ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Μια νοσηρή κοινωνία και οι αρρωστημένοι της θεσμοί δεν διορθώνονται. Θέλουν γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Και η αδιαφορία προς το άρρωστο και το κακόβουλο θα φέρει μοιραία την αυτοκαταστροφή του. Η συμμετοχή, ακόμα και με τις αγνότερες των προθέσεων, απλώς το συντηρεί."
Δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι που το έγραψε, αλλά πραγματικά έχει πολύ σοφία μέσα του.... Αν είσαι και συνάδελφος χαίρομαι περισσότερο γιατί υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις με ανθρώπους σκεφτόμενους στο Βρεφοκομείο.Τέτοιοι συνάδελφοι μάλιστα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ...

"Μια νοσηρή κοινωνία και οι αρρωστημένοι της θεσμοί δεν διορθώνονται. Θέλουν γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Και η αδιαφορία προς το άρρωστο και το κακόβουλο θα φέρει μοιραία την αυτοκαταστροφή του. Η συμμετοχή, ακόμα και με τις αγνότερες των προθέσεων, απλώς το συντηρεί."
Δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι που το έγραψε, αλλά πραγματικά έχει πολύ σοφία μέσα του.... Αν είσαι και συνάδελφος χαίρομαι περισσότερο γιατί υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις με ανθρώπους σκεφτόμενους στο Βρεφοκομείο.Τέτοιοι συνάδελφοι μάλιστα!!!

Αγανακτισμένος είπε...

Μπράβο... Μπράβο...

Αν δεν ασχοληθείτε οι ίδιοι με αυτά που σας απασχολούν, θα λυθούν τα προβλήματα δια μαγείας! Αφήστε να σας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι... Ωραίο το σεναριάκι, αλλά μη εφαρμόσιμο, εκτός αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε ως άλλοθι!!!