Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

"ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"... για τους εκπροσώπους των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων

Το Δ.Σ. του Ενωτικού Σωματείου χαιρετίζει και στηρίζει τη συμμετοχή του συνδυασμού «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» στις αρχαιρεσίες για την εκλογή δύο(2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, με υποψηφίους τους:

  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΙΝΑ

  • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΗ

  • ΤΡΟΥΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

  • ΤΣΕΛΙΟ ΘΕΟΦΑΝΗ

Επικεφαλής και εκπρόσωπος του συνδυασμού είναι ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Αορίστου Χρόνου να στηρίξουν αυτή την κίνηση.

Μπορούμε να επιτύχουμε την εκλογή τουλάχιστον ενός αντιπροσώπου, από το δικό μας χώρο εργασίας. Τα πλεονεκτήματα από την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου, είναι προφανή και δε χρήζουν ιδιαίτερης αναφοράς, ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε ότι:

Α) Ο αριθμός των εργαζομένων υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου στο Δ.Β.Α. αγγίζει τους τετρακόσιους.

Β) Το μεγαλύτερο μέρος των συναδέλφων που τακτοποιήθηκαν με το Π.Δ.164, συμπληρώνουν την «κρίσιμη οκταετία» προϋπηρεσίας και θα δρομολογήσουν διαδικασίες μετάταξης σε ανώτερο κλάδο.

Γ) Ο Υπουργός Εσωτερικών Κος Προκόπης Παυλόπουλος έχει εξαγγείλει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με την υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου.

Συνάδελφοι, είναι προτιμότερο να προνοείς όταν σου δίνεται η ευκαιρία, παρά εκ των υστέρων να ψάχνεις και να ψάχνεσαι.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Μας αφορά!

Το Δ.Σ. του

ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ενεργή σας συμμετοχή στα κοινά με ξεκάθαρο στόχο την στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων. ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο Βρεφοκομείο ΠΡΕΠΕΙ να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ αυτή την καινούργια προσπάθεια !!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια! Τις τύχες μας πρέπει να τις πάρουμε στα χέρια μας και να μην αφηνόμαστε έρμαια στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλευτη !

Ανώνυμος είπε...

Επειδή, καλώς ή κακώς, το ξέρετε οτι ο περισσότερος κόσμος δεν κουνάει ούτε το δαχτυλάκι του ακόμα και όταν του τα δίνουν έτοιμα στο πιάτο, κάντε ότι μπορείτε για να ξεκουνηθούν και να στηρίξουν στην πράξη αυτή την κίνηση και όχι μόνο στα λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασία είναι ίδια με το Υπηρεσιακό των μονίμων ; Πως θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ να στηρίξουμε τον συνδυασμό να αποκτήσουμε για πρώτη φορά έναν δικό μας άνθρωπο ΜΕΣΑ στο Υπηρεσιακό !

Lucky Luke είπε...

Λεπτομέρειες θα μάθετε σύντομα τόσο από τους "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" όσο και από το "ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α." !
Αυτό που πρέπει να γίνει απόλυτα σαφές είναι ότι για ΠΡΩΤΗ φορά έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε έναν ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ μας στο Υπηρεσιακό των Αορίστου και ότι ΔΕΝ πρέπει να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη !!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τη στήριξη του Συνδυασμού "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" θα πρέπει να ασχοληθούμε ουσιαστικά με το θεσμό του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Δεν είναι δυνατό τον 21ο αιώνα να κρίνει ένα Υπηρεσιακό Διευθυντές και Προϊστάμενους με "λίστες" από τη Διοίκηση! Περιμένουμε με ανυπομονησία τα Πρακτικά για να δούμε το "σκεπτικό" με το οποίο ο Τραπεζανλίδης, η Καλαϊτζή, η Γιολτζίδου και κάποιοι άλλοι ίσως είναι "ικανότεροι" από κάποιους άλλους! Σας θυμίζω ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Ο εξωλέστατος είπε...

Το πράγμα είναι απλό. Αν αδιαφορήσουμε είναι σαν να γυρνάμε την πλάτη μας στον ίδιο μας τον εαυτό, σαν να απαξιώνουμε και να αφήνουμε στην τύχη τους τα δικαιώματα μας, την εξέλιξη μας, την αναγνώριση των Πτυχίων μας.

Lucky Luke είπε...

Αυτά που γράφει η συνάδελφος παραπάνω για τις κρίσεις είναι σωστά αλλά αφορούν το Υπηρεσιακό των Μονίμων.
Δείχνουν όμως με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα 'καπελώματα' που μπορούν να υπάρξουν και όχι μόνο.
Όπως γράφει και ο "εξωλέστατος" ΤΩΡΑ που μπορούμε να κάνουμε κάτι πρέπει να ΔΡΑΣΟΥΜΕ !
Σύντομα νομοθετείται η υπηρεσιακή εξέλιξη των Αορίστου (άρα και οι κρίσεις τους),πλησιάζει η ώρα για την αναγνώριση των πτυχίων δεκάδων συναδέλφων,υπάρχουν θέματα μετατάξεων (τόσο σε κλάδο όσο και σε άλλη υπηρεσία).
ΟΛΑ αυτά εγκρίνονται από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο !
Χρειάζεται λοιπόν κάτι περισσότερο για να καταλάβουμε την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ της ύπαρξης ενός εργαζόμενου από το Δ.Β.Α. μέσα σε αυτό ;;

Στηρίζουμε "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

Ψηφίζουμε ΜΑΖΙΚΑ στις Εκλογές του Υπηρεσιακού !!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά όλοι οι εργαζόμενοι, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια, από την επίθεση που δέχονται από τα 7 Διευθυντικά στελέχη !!