Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΣυνδιΣκαλίζω και πάλι... 2ο Τεύχος

172 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τα εκατοστήσετε !!
Καλή δύναμη !!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με τόση αγάπη έχει αγκαλιάσει αυτή μας την προσπάθεια. Τώρα, τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη συγγραφική ομάδα του "ΣυνδιΣκαλίζω", είμαστε 100 % σίγουροι πως έχουμε κάνει το σωστό και κυρίως αυτό που χρειαζόταν!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε εξετάσει την περίπτωση να κυκλοφορεί συχνότερα η εφημερίδα ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα. Το ΕΝΩΤΙΚΟ έκανε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και την απόλυτη καινοτομία, τόσο στο Βρεφοκομείο, όσο και στον ευρύτερο συνδικαλιστικό χώρο. Μια εφημερίδα, όσο μικρή κι αν είναι, και ένα Blog απαιτούν χρόνο και κόπο. Ας αρκεστούμε σε αυτό που μας δόθηκε και ας φροντίσουμε να το "εκμεταλλευτούμε" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς το κοινό όφελος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλημέρα! Απίστευτο το 2ο Τεύχος σας, καλύτερο και από το 1ο. Μας έχετε βάλει σε καταπληκτικό τριπάκι και πρωτοποριακό. Τελικά το INTERNET έχει απίστευτη δύναμη και μαζί με τη δικιά σας πιστεύω πως θα γίνουν θαύματα. Άντε λοιπόν, να ευχηθούμε στις "καλύτερες μέρες"!

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι όλοι οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι που πρέπει να ασχοληθούν με όλα τα θέματα που τόσο εύστοχα προσεγγίζετε; Υπάρχει Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι; Υπάρχουν οι άλλες παρατάξεις; Το Δ.Σ. του Βρεφοκομείου τι ακριβώς κάνει; Αν όλοι είναι γνώστες και συνηγορούν, αποκαλύψτε τους και μην ξεχνάτε πως εκτός από το διαδίκτυο υπάρχουν και τα Μ.Μ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος τα λέει τόσο έξω από τα δόντια. Μπράβο σας!

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά, αλλά δεν ξέρουμε ποιο είναι το μπουμπούκι του Βρεφοκομείου. Ακόμα, για το θέμα του αμίαντου, έχω να πω πως μάλλον είστε λίγο χαλαροί. Το θέμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και όποιος το έκρυψε ή έκανε οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να αποβεί επιβλαβές για την υγεία παιδιών και υπαλλήλων, θα πρέπει να λογοδοτήσει. Για τη μεταφορά της Δ/νσης Τεχνικού δε μας είπατε τίποτα. Σε ποιον ανήκει τελικά το κτίριο της Κριναγόρου, που συμπτωματικά βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του Διευθυντή; Πώς η κ. Βαλσαμάκη που θέλει να ελέγχει τα πάντα συναίνεσε στη μεταφορά μιας διεύθυνσης τόσο μακριά από την κεντρική υπηρεσία; Τι είδους "δοσοληψίες" είναι αυτές; Μήπως τελικά οι κρινόμενοι άξιοι διευθυντές και τμηματάρχες, είναι οι χειρότεροι και απλά τυγχάνουν της εύνοιας της διοίκησης; Αυτό από μόνο του μυρίζει ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Για ψαχτείτε!

Ανώνυμος είπε...

Για τον αμίαντο, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Διευθυντής Τεχνικού ετοιμαζόταν να τον ξηλώσει από τον Π.Σ. του Βοτανικού με εργάτες του Βρεφοκομείου και μετά από παρέμβαση μέλους του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ αναθεώρησε τις απόψεις του. Αυτά βέβαια έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού. Τι ακριβώς έχει γίνει από τότε δε γνωρίζω, αλλά ίσως θα πρέπει να μας ενημερώσει το ΕΝΩΤΙΚΟ που θα ξέρει περισσότερα. Περιμένουμε!

Ανώνυμος είπε...

Το ¨μπουμπούκι" του Βρεφοκομείου είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος από το Δ.Α. (αποσπασμένος στο Δ.Β.Α. που είχε έλλειψη ικανών υπαλλήλων κ.λ.π.)ο οποίος όπως θα διαβάσατε έρχεται κάθε πρωί για μία ώρα στη Διεύθυνση Τεχνικού, πίνει το καφεδάκι του με τη συνοδεία εφημερίδας και μετά εξαφανίζεται. Θαύμα - θαύμα! Και μη σας παραμυθιάσουν πως πάει σε σταθμούς, γιατί όσο τον έχετε δει εσείς που δεν τον ξέρετε, τόσο τον βλέπουν και στους παιδικούς σταθμούς. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είναι προφανώς το πρότυπο του καλού υπαλλήλου για την κ. Βαλσαμάκη, αλλιώς γιατί να μας τον φέρει; Οπότε, ακολουθώντας το καλό παράδειγμα, μπορείτε να του μοιάσετε και να ελπίσετε σε ευνοϊκότερη μεταχείριση από τη Διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Και ξαφνικά όλοι οι Διευθυντές του Βρεφοκομείου ανέβηκαν στον 4ο, για να συστρατευθούν στο πλευρό της κατατρεγμένης Προέδρου! Δόθηκαν οδηγίες αντιμετώπισης του "κοινού εχθρού" που ακούει στο όνομα ΕΝΩΤΙΚΟ!!!

Πόση ξεφτύλα ν' αντέξει ακόμα αυτός ο τόπος;

Σέρλοκ Χολμς είπε...

Πείτε στον κ. Γεωργακόπουλο (εσείς που έχετε αναλάβει το καθήκον να τον ενημερώνετε για το Blog), ότι αν έχει απορίες σχετικές με τις αναρτήσεις του ιστολογίου (τα άρθρα της εφημερίδας Συνδισκαλίζω), να αποτανθεί σε κάποιο από τα μέλη της Συγγραφικής Ομάδας και να αφήσει ήσυχους τους συναδέλφους!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Ο κ. Γεωργακόπουλος θα πρέπει να γνωρίζει πως το Βρεφοκομείο δεν είναι τσιφλίκι του. Ακόμα κι αν κάποιος συνάδελφος δεν του κάνει (όπως και να ερμηνεύεται αυτό), δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να εισηγείται την απομάκρυνσή του από τη συγκεκριμένη Διεύθυνση. Και τέλος πάντων ας σκεφτεί σε πόσους δεν κάνει ο ίδιος και ας προβληματιστεί γιατί είναι σίγουρο πως δε θα έχει πάντα την εύνοια του 4ου. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε και για την καθ΄υπόδειξη λάσπη που ρίχνει καθημερινά το "μπουμπούκι" αγκαζέ με αδελφό Dalton εναντίων συγκεκριμένων συναδέλφων που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και φυσικά ενοχλούν τον 4ο !!

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε παιδιά... Ο μοναδικός σκοπός για τον οποίο το "μπουμπούκι" ήρθε στο Βρεφοκομείο είναι αυτός! Φαίνεται τον γνώριζε η κυρία από το προηγούμενο κόμμα που ήταν και η δυο και τον έφερε μαζί της για να μας κάνει "ντα"! Τσου ρε Λάκη!!!

Lucky Luke είπε...

Το τελευταίο ανέκδοτο το μάθατε ;;
Οι Dalton θέλουν να συνδικαλιστούν !!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Συνδικαλισμένοι είναι έτσι κι αλλιώς! ΔΑΚΕ Βαλσαμάκη κ.λ.π. Ερώτηση: Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ και η Συγγραφική Ομάδα του ΣυνδιΣκαλίζω παρακολουθεί στενά το θέμα του αμίαντου, παίρνει πολλές πληροφορίες από διάφορες έγκυρες πηγές και ασφαλώς έχει στα χέρια της πλήθος αποδείξεων για τα λεγόμενά της.
Αυτά, για να μην προσπαθήσουν κάποιοι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι του Δ.Β.Α σταματήστε επιτέλους να σκύβετε το κεφάλι και να φοβάστε τα πιόνια της Ήρας, τους ελεινούς προσκυνητές της Α.Μ (Ανύπαρκτης Μικρότητας) της.Μιλήστε ελεύθερα, παλέψτε για τα δικαιώματά σας....κυνηγήστε τους υπανθρώπους της Αυλής. Απαξιώστε τους, είναι ανύπαρκτοι, τιποτένιοι, ανάξιοι κάθε αναφοράς....Συνάδελφοι φωνάξτε δυνατά μέσα από το Ενωτικό Σωματείο, παλέψτε να διωχθεί η πιό ανάξια διοίκηση που υπήρξε ποτέ, ενημερώστε πολιτικούς σας φίλους δεξιά κι αριστερά για την ακαταλληλότητα της Ακατανόμαστης Α.Μ. Αλλά κυρίως πάψτε επιτέλους να συναναστρέφεστε με τους Daltons, τους πιγκουίνους, τους διακορευτές, τους διατεταγμένους τραμπούκους, όλους όσους σας ταλαιπωρούν με ψεύτικες υποσχέσεις και εκφοβισμούς.Κάντε τους να χάσουν τον ύπνο τους....Κανένα έλεος στους προσκυνημένους.........

Ανώνυμος είπε...

Στηρίξτε με κάθε τρόπο την προσπάθεια ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ που προς τιμήν του πρώτο το ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ξεκίνησε! Δεν έχουμε κανένα λόγο να σκύβουμε το κεφάλι και να ανεχόμαστε την κάθε Βαλσαμάκη που ικανοποιεί τις προσωπικές της φιλοδοξίες μέσω μίας υπηρεσίας του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Στηρίξτε συνάδελφοι το ΔΙΚΑΙΟ και συμβάλλετε στην αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναφέρετε μόνο τον "κ." Γεωργακόπουλο για το θέμα του αμίαντου και δεν αναφέρετε και τον "κ." Πίζγα που είχε δεχθεί να προχωρήσει στην απομάκρυνση του διαθέτοντας του τεχνίτες (οι περισσότεροι με σύμβαση έργου) που εργάζονται στο τμήμα του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες που θα είχε όλη αυτή η μυστική επιχείρηση στην υγεία τους; Φτου σας! ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!

Βαλσαμάκη τι έκανες για όλα αυτά; Πήρες θέση; Έχεις σκεφτεί την σοβαρότητα αυτού του θέματος και τις συνέπειές του;

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι πως η κ. Βαλσαμάκη ενημερώνεται καθημερινά για αυτά που γράφονται στο Blog. Γιατί άραγε δεν παίρνει θέση; Δεν τα γνώριζε εκ των προτέρων ή έχει χ..μένη τη φωλιά της; Επιτέλους, ας αναλάβει και κάποιος την ευθύνη για όλα αυτά που γίνονται! Κ. Βαλσαμάκη, δεν είναι υποχρεωτικό να πολιτευτείτε ξανά... καθήστε και λίγο σπίτι σας να ησυχάσει και ο κόσμος!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην έχετε αμφιβολίες, σας ενημερώνω ότι όλοι τα ήξεραν ΟΛΑ! Τώρα το μόνο που μένει είναι να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο εμπνευστής όλων αυτών των σχεδίων και να τον ξεσκεπάσουμε. Το ποιο πιθανό βέβαια είναι ν' αρχίσει ο ένας να δίνει τον άλλο "στεγνά". Ξέρετε το γνωστό "εγώ δεν ήξερα, δε μου είχαν πει" ή "παραπλανήθηκα από..." κ.λ.π.

Επειδή όμως η αλήθεια είναι πάντα μία και μοναδική, θα πέσει πολύ γέλιο στο Βρεφοκομείο.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...ΦΥΓΕ ΑΠ' ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!!

Lucky Luke είπε...

Όλοι την Τρίτη σε ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στην Απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. !!

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ»

Ανώνυμος είπε...

Η Βαλσαμάκη (το κυρία είναι τίτλος τιμής και δεν της αξίζει καθόλου) δια του εκπροσώπου της Πιγκουίνου και του τμηματάρχη Γαρδέρη επιχείρησε να κόψει την αμοιβή 6 κοριτσιών με επαπειλούμενη κύηση....μπράβο παιδιά που με τη δική σας παρέμβαση σταμάτησε το θέμα εν τη γεννέση του...αλλιώς θα γινόταν της π..... ή μάλλον της Βασιλομήτρας....Φυσικά ο Βρωμύλος κι οι άλλοι Ντάλτον και το σωματείο της Φρόσως και της Καλαιτζή με τη ΔΑΚΕ Βαλσαμάκη ήταν αλλού, δεν έμαθαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα , δεν ήξεραν τίποτα.....Ρε ουστ! Κοπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι ο "βρώμικος" Joe γυροφέρνει στα πέριξ και διαδίδει ότι τον "έφαγε" η γριά.....Πιστεύετε ότι είναι ικανή για "παιδοκτονία"; Αυτή δεν μπορεί να διοικήσει και δέχεται εισηγήσεις από Πιγκουίνους, Διακορευτές και Τεκνατζούδες, θα "σκοτώσει" το πρωτότοκό της;Το greek καμάκι απόρων κορασίδων; τον τιμητή της Αιτωλίας; Μην τον πιστεύετε αδέρφια, φτύστε τον κατάμουτρα! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ....ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ. Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ...
- ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ => ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ
- ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΛΥΦΤΗΣ
- ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός γνωστός και ως Πατροκοσμάς, ήταν Έλληνας μοναχός της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γεννήθηκε στο χωριό Μέγα Δένδρο κοντά στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Πιστεύεται ότι διέθετε προφητικές και θαυματουργικές ικανότητες. Μαθήτευσε στα διδασκαλεία της Παρνασσίδας και της Ναυπακτίας πλάι σε ονομαστούς ιεροδιδασκάλους. Το 1749 πήγε στην Αθωνιάδα Σχολή του Αγίου Όρους (χερσόνησος του Άθω), όπου έκανε σπουδές ανωτέρου επιπέδου στη θεολογία και τη φιλοσοφία. Εκεί υπήρξε μοναχός για δύο περίπου χρόνια στη μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους. Στα 1759, εγκατέλειψε το μοναστήρι και ξεκίνησε τις περιοδείες του στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, παρακινώντας με θέρμη τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να ιδρύσουν σχολεία. Μέσα σε 16 χρόνια, ίδρυσε πάνω από 100 σχολεία. Στις Διδαχές του, απέτρεπε τη χρήση της Αρωμανικής και Αλβανικής γλώσσας και παρότρυνε τους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους ελληνικά, τα οποία είναι η «γλώσσα της Εκκλησίας». Μετά την Ελληνική επανάσταση του 1770 στην Πελοπόννησο κατά την περίοδο των Ορφλωφικών, οι Τούρκοι τον υποπτεύονταν ως πράκτορα των Ρώσων. Με την κατηγορία αυτή συνελήφθη και εκτελέστηκε στις 24 Αυγούστου του 1779 κοντά στην πόλη του Βερατίου στην Αλβανία. Ο Πατήρ Κοσμάς ο Αιτωλός ανακηρύχθηκε επίσημα άγιος από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 20 Απριλίου 1961 και η μνήμη του τιμάται στις 24 Αυγούστου.

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα χθες στον ύπνο μου, ότι άλλαξε η Βαλσαμάκη χαρακτήρα κι αποφάσισε να στηρίξει τους εργαζόμενους μαχητικά κάθε στιγμή, αφού ξαφνικά προχώρησε σε ριζοσπαστικά μέτρα και.... 1) Εξασφάλισε μόνιμη και με υψηλές αποδοχές εργασία σε όλους τους επί χρόνια υπηρετούντες συμβασιούχους του ιδρύματος, 2) αξιοποίησε όλους τους πτυχιούχους άξιους υπαλλήλους του ιδρύματος, εμπιστευόμενη με αξιοκρατικά κριτήρια τις ικανότητες τους, 3) δεν έφερε από άλλη υπηρεσία κανένα για να τη συνδράμει στη διοίκησή της, 4)δεν αναμείχθηκε ποτέ σε μικροπολιτικά και συνδικαλιστικά παιχνίδια, 5) αναγνώρισε την συνδικαλιστική ελευθερία όλων μας, 6) δεν εξεβίασε ποτέ κανέναν μας, 7) μας στήριξε στους δικαστικούς μας αγώνες, 8) όταν υπαχθήκαμε στον Ο.Α.Ε.Ε -πρώην Τ.Ε.Β.Ε- στάθηκε στο πλευρό μας και μας κάλυψε πλήρως τις ασφαλιστικές εισφορές πλέον των αμοιβών μας και το Φ.Π.Α επίσης, 9) δεν απέστειλε ποτέ εξώδικο σε κανέναν μας, 10) δεν απείλησε ποτέ -ούτε καν εμμέσως- με διακοπή σύμβασης κανέναν μας, 11) δεν άλλαξε ποτέ πρακτικά του Δ.Σ. 12) κατέβηκε μαζί μας στο δρόμο για τις διεκδικήσεις μας, 13) δεν απασχόλησε ποτέ υπηρεσίες ή υπαλλήλους της υπηρεσίας για προεκλογικές της δραστηριότητες, 14) δεν περιέκοψε ποτέ ούτε δεκάρα από τα επιδόματα και τις υπερωρίες των εργαζομένων, 15) δεν χρησιμοποίησε ποτέ -ούτε έντυπο- το Δ.Β.Α για προσωπική προβολή, 16) δεν καθιέρωσε το ηλεκτρονικό φακέλλωμα παρουσίας των υπαλλήλων , 17) δεν επηρρέασε ποτέ εκλογικές διαδικασίες σε συνδικαλιστικό επίπεδο, 18) δεν υιοθέτησε ποτέ Daltons και πιγκουίνους, 19) σεβάστηκε απόλυτα τα προβλήματα υγείας συμβασιούχων που αδυνατούσαν να παρέχουν υπηρεσίες κατά διαστήματα, 20)δεν άσκησε ποτέ καμμία παρέμβαση στην ομαλή λειτουργία του ιδρύματος ούτε σε υπηρεσιακά συμβούλια κρίσεων .........ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κυρά Φροσύνη διάλεξε ή διευθύντρια ή εκπρόσωπος εργαζομένων, διοίκηση και κατανόηση στα προβλήματα των εργαζομένων είναι έννοιες που δεν συμβιβάζονται!

Ο εξωλέστατος είπε...

Μέσω εκατό βολεμένων που τη περνάνε ζάχαρη, αλλά και μέσω του άλλου σωματείου, η διοίκηση του οποίου είναι πλήρως ελεγχόμενη από τη Βαλσαμάκη, επιχειρείτε η φίμωση και το καπέλωμα των εργαζομένων του ΔΒΑ. Γι’ αυτούς όλα είναι καλά, δεν συμβαίνει τίποτε, αφού είτε τις θεσούλες που λαχταρούσαν τις πήραν, είτε απαλλαγή από κάρτα εξασφάλισαν, είτε, είτε, είτε….
Δεν πειράζει που την ανανέωση των συμβάσεων κάποιοι κατάφεραν τελικά να την ολοκληρώσουν μετά από ένα μήνα. Προτεραιότητα έχει το πρόγραμμα της Προέδρου!!!
Δεν έγινε δα και τίποτα που κάποιοι θέλανε να κόψουν τις αποδοχές συμβασιούχων κοριτσιών με επαπειλούμενη κύηση. Δεν αντέχει η υπηρεσία περιττά έξοδα για επτά συναδέλφους που αιμορραγούν!!!
Τι πρόβλημα υπάρχει αν συνάδελφοι εν αγνοία τους στέλνονται να διεκπεραιώσουν τεχνικές εργασίες σε κτήριο που δεν ανήκει στο ΔΒΑ. Ακόμα κι αν τους μαζέψει κανένα περιπολικό, ακόμα κι αν συμβεί κάποιο εργατικό ατύχημα, η υπηρεσία έχει προβλέψει. Θα ψάξει να βρεί τον εισηγητή!
Άλλωστε στο ΔΒΑ για όλα φταίει ο εισηγητής. Η πρόεδρος δεν γνωρίζει τίποτα.!!!
Ούτε φυσικά και το γεγονός ότι όλοι τούτοι οι δύσμοιροι εισηγητές, αν απλά τους ρωτήσεις «γιατί;», με αφοπλιστική ειλικρίνεια, απαντούν μονότονα : «είναι βούληση της προέδρου».

Ανώνυμος είπε...

Εμετό μόνο μπορούν να σου προκαλούν όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο! Μάθετε ακόμα πως όλοι "οι άνθρωποι της Προέδρου" παίρνουν υπερωρίες διευθυντών (και δεν τους κόβεται ποτέ ούτε μία ώρα), πως οι εκλεκτοί δεν χτυπούν ποτέ κάρτα και κάτι μου λέει πως στα ονόματα των καινούργιων συμβασιούχων θα ανακαλύψουμε πολλές συγγένειες! Και αυτό ΕΤΥΧΕ;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα φίλοι του Ενωτικού Σωματείου. Επειδή φοβάμαι πως θα επιχειρήσουν να σας ρίξουν λάσπη και επειδή πραγματικά αυτό που κάνετε είναι μοναδικό και είναι και κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, έχω στη διάθεσή σας πρακτικά Δ.Σ. (απομαγνητοφωνημένα και επίσημα) που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα λεγόμενά σας. Με χαρά θα σας τα στείλω στο email σας!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι συμβασιούχοι σκλάβοι του δημόσιου τομέα.

Ποιοι στελεχώνουν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα;
Οι αιρετοί ή οι «αυθαίρετοι» διοικούντες, οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και οι συμβασιούχοι.
Οι συμβασιούχοι;
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλαδή, οι «εργολάβοι» του δημόσιου τομέα που παρέχουν τις υπηρεσίες τους κανονικά, φορολογούνται κανονικά, αλλά αμείβονται θεωρητικά για τις υπηρεσίες τους και εμφανίζονται όπου τους ζητηθεί, όποτε κι αν υπάρχει ανάγκη!
Όχι ακριβώς έτσι ή μάλλον καθόλου έτσι.
Ποιοι είμαστε λοιπόν εμείς οι συμβασιούχοι;
Είμαστε οι σύγχρονοι σκλάβοι στο παζάρι -της αγοράς εργασίας- εκείνων που μας κάνουν να νιώθουμε υποτελείς στα ρουσφέτια των πολιτικών, είμαστε οι σύγχρονοι είλωτες που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα.
Είμαστε οι καταδικασμένοι από τη κρατική μηχανή και το μικροκομματικό παρακράτος να ζούμε κάτω από τα όρια της φτώχειας, να εργαζόμαστε υπερωριακά ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, χωρίς το δικαίωμα της άδειας, χωρίς το δικαίωμα να ασθενήσουμε, χωρίς το δικαίωμα να φέρουμε στο κόσμο ένα παιδί.
Αλλά και να γεννήσουμε παιδιά πώς να τα μεγαλώσουμε; με αμοιβές χαμηλότερες και από συντάξεις χηρείας του Ι.Κ.Α;
Πώς να ονειρευτούμε το μέλλον μας και πώς να ζήσουμε στο παρόν;
Όταν υποχρεωνόμαστε από το κράτος να καταβάλλουμε υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο των εμπόρων και των αυτοκινητιστών; στο ταμείο εκείνων που επενδύουν κεφάλαια υπέρ αγνώστων τρίτων; όταν υποχρεωνόμαστε να καταβάλλουμε Φ.Π.Α 19% γιατί απλά εργαζόμαστε;!!!
Όταν το πελατειακό παρακράτος, μας εξαναγκάζει με «προειδοποιήσεις» και απειλές να συμμετέχουμε στις πολιτικές εκδηλώσεις των «πατρώνων» του;
Όταν απειλούμαστε για τη συνδικαλιστική μας δράση και τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα;
Που πρέπει να αναζητήσουμε ελπίδα φωτός;
Στην ανακολουθία λόγων και έργων των κρατούντων;
Στην τυφλή Δικαιοσύνη, που βλέπει όταν φορά τις παρωπίδες της εξουσίας;
Που να πιστέψουμε;
Στις προεκλογικές υποσχέσεις της σημερινής κυβέρνησης για τις 250000 συμβασιούχων που θα έλυνε το πρόβλημά μας;
Από τότε γίναμε περισσότεροι ,αλλά εξακολουθεί να παραμένει άλυτο το πρόβλημα μας.
Στη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση που το δημιούργησε σαν κυβέρνηση και το διαιώνισε;
Στην υπόλοιπη αντιπολίτευση που αρκείται σε ευχολόγιο;
Ή μήπως να πιστέψουμε στις φρούδες υποσχέσεις για προκηρύξεις θέσεων μονίμων υπαλλήλων με μοριοδότηση;
Αλήθεια, πόσες χιλιάδες μόρια (χρόνια προϋπηρεσίας, πτυχία, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, πιστοποίηση γνώσης Η/Υ) πρέπει να συγκεντρώσει κανείς για να διεκδικήσει το αυτονόητο, για να δικαιωθεί στο ότι καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες εργασίας; για να αμείβεται πραγματικά για την εργασία του κι όχι να χαρτζιλικώνεται για την παροχή των υπηρεσιών του;
Ποιοι κρύβονται πίσω από το οικονομικό και κοινωνικό μας δράμα;
Ποιοι είναι εκείνοι που ορίζουν αυθαίρετα τις τύχες μας;
Ποιοι στελεχώνουν τα Δ.Σ των δημόσιων οργανισμών που καθορίζουν τις έτσι κι αλλιώς πενιχρές αμοιβές μας;
Πόσο στ’ αλήθεια αμείβονται όλοι αυτοί οι διορισμένοι υποτελείς των κομμάτων για να πίνουν τον καφέ τους; ποιοι τους ορίζουν; είναι άραγε αιρετοί ή «αυθαίρετοι»;
Ποιοι είναι οι επίτροποι που μας ταλαιπωρούν όποτε είναι να πληρωθούμε;
Ποια “ανεξάρτητη αρχή” στελεχώνουν;
Μήπως είναι οι ίδιοι που εγκρίνουν σε χρόνο ρεκόρ τις δημόσιες συμβάσεις με επιχειρήσεις;
Πόσο αμείβονται οι ίδιοι;
Μήπως το δικό μας μηνιάτικο είναι το δικό τους χαρτζιλίκι;

Φτάνει πια, η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Ο Αγώνας μας κορυφώνεται.
Αντιδικούμε με την αδιαλλαξία της κρατικής εξουσίας σε κάθε επίπεδο.
Ανυποχώρητοι προχωρούμε μέχρι την τελική δικαίωση.

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Παιδιά είπαμε πως οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ είναι μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών τους βλέψεων. Τα καλύτερα αναλώσιμα κάθε κυβέρνησης και κάθε Πρόεδρου. Ξεχάσατε πόσες ώρες σας είχε στημένους έξω από το γραφείο της πριν υπογράψετε τη νέα σύμβαση; Την έπιασε ο πόνος να σας γνωρίσει και ν' ακούσει τα προβλήματά σας, νομίζετε; Ψήφους έψαχνε η "κυρία" και τίποτα άλλο.

"ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ" πείτε της χαιρετίσματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τον κόσμο (εργαζόμενους και γονείς) για το πρόβλημα του αμίαντου σε παιδικούς σταθμούς και από κοινού να κινηθείτε όλοι - ακόμα και δικαστικά - εναντίον αυτών που γνώριζαν και έκρυβαν, αλλά και που εξακολουθούν να παίζουν "παιχνίδια" εις βάρος τόσων ανθρώπων!

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνουμε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στο Δήμο Αθηναίων για να σας γνωρίσουν από κοντά και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο μήνυμα! Ίσως τελικά δεν αρέσκονται όλοι στο να κωφεύουν!

Ανώνυμος είπε...

Για ψάξτε και σε άλλους σταθμούς για αμίαντο. Ψάξτε σε κάτι πλακάκια που στρώθηκαν τα τελευταία χρόνια σε παιδικούς σταθμούς. Μήπως ούτε αυτό το γνωρίζετε κ. Γεωργακόπουλε και κ. Βαλσαμάκη; Μήπως αυτό το γνωρίζει και ο Δήμος Αθηναίων;

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2008


Προς :Σωματείο Εργαζομένων στους Π.Σ. του Δ.Β.Α και του
Δ.Α.

Κοιν: 1) Γραφείο Δημάρχου
2) Γραφειο Προέδρου
4) Μέλη Δ.Σ. Δ.Β.Α.
5) Ενωτικό Σωματείο Δ.Β.Α.
6) Εργαζόμενους όλων των Δ/νσεων & Τμημάτων του Δ.Β.Α.
7) Ραδιοφωνικός Σταθμός 105,5 Fm στο Κόκκινο


Αγαπητοί Συνάδερφοι ,

Για τους 6 γνωστούς-άγνωστους «κυρίους» και «κυρίες», αγαπητούς και αγαπητές που επιθυμούν να συνδιαλέγονται στο διαδίκτυο, με το χαριτωμένο όνομα Άγνωστος, προσβάλλοντας την νοημοσύνη και την υπηρεσιακή αξιοπρέπεια όλων των εργαζομένων του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών,

πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι,

τις κατακτήσεις των εργαζομένων, την πρόοδο του Δ.Β.Α και την εξέλιξη του, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο δίκτυο προσχολικής αγωγής , ΔΕΝ τα δημιούργησαν άνθρωποι που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ, άνθρωποι δειλοί καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους , αλλά Επώνυμοι Άνθρωποι οι οποίοι είχαν το θάρρος της γνώμης τους και την ευθύνη του λόγου τους,

και μάλιστα την εξέφρασαν ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ

Κύριοι Άγνωστοι , Κυρίες Άγνωστες ΤΟΛΜΗΣΤΕ !

Καλούμε το Σωματείο Εργαζομένων στους Π.Σ του Δ.Β.Α, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων να λάβει θέση καθώς επίσης και προσωπικά όλους τους εργαζόμενους, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια.

1. Γραμμένη Φρόσω - Διευθύντρια 2ου Διαμερίσματος,
εκπρόσωπος εργαζομένων, μέλος του Δ.Σ του Σωμα-
τείου εργαζομένων στους Π.Σ του Δ.Α και Δ.Β.Α.
2. Καλαϊτζή Ευαγγελία – Διευθύντρια Παιδαγωγικών
Προγραμμάτων και Πρόεδρος του Πανελλήνιου
Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών Τ.Ε.Ι.
3. Γιολτζίδου Αγαθή - Διευθύντρια 3ου Διαμερίσματος,
μέλος του Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων στους
Π.Σ του Δ.Α και Δ.Β.Α.
4. Μαντά – Βερώνη Δέσποινα, Διευθύντρια 5ου Διαμερίσματος
5. Μπέλλου – Νίκα Βασιλική, Διευθύντρια 4ου Διαμερίσματος
6. Τσιουλπά Θεώνη, Διευθύντρια 6ου Διαμερίσματος
7. Παπατζίκου – Κουτελιδάκη Μαρία, Διευθύντρια 7ου
Διαμερίσματος

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γιολτζίδου,

Οι συναδέλφισές σας που σας καταγγείλαν δεν έχουν δουλέψει ποτέ και μόνο εσείς έχετε προσφέρει έργο;

Θα έπρεπε να ντρέπεστε - τουλάχιστον - και στην καλύτερη των περιπτώσεων να το βουλώνατε!

Ανώνυμος είπε...

Όταν με το καλό, μας κοινοποιηθεί το παραπάνω έγγραφο, θα αναρτηθεί κανονικά στο Blog και φυσικά θα απαντηθεί αναλόγως.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΒΑ

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμες κ.κ. των Τιμών : 1)Προφανώς δεν είμαστε μόνο έξι, αλλά πολλοί περισσότεροι!
2) Πιστεύω δε,ότι όποιος σχολιάζει εδώ ούτε άεργος, ούτε αργόμισθος είναι,
3) Στα μπλογκ είθισται να σχολιάζει κανείς ανώνυμα ή με ψευδώνυμο,4) Συγνώμη που προσβάλλω την Υπηρεσία σας αλλά θα έπρεπε να αντιλαμβάνεστε ότι δεν ΣΥΝΔΙΟΙΚΩ όπως εσείς,5) Είστε τόσο παλιές όσο το Δ.Β.Α; εκπλήσσομαι!Να τη χαίρεστε την κατάντια της δημιουργίας σας 6) ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ DALTONS, TOYΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΤΙΣ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ και τέλος 7) Με φτιάχνει τρελλά η κοινοποίηση στο Δήμαρχο και στο ραδιοφωνικό σταθμό.....

Ανώνυμος είπε...

Την ενυπόγραφη διαμαρτυρία των 48 εργαζομένων που στάλθηκε στον Δήμαρχο και σε όλες τις παρατάξεις του Δήμου την ΞΕΧΑΣΑΝΕ ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, αφού καταγγέλει πράγματα και θάματα !!!!!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

"Καλούμε το Σωματείο Εργαζομένων στους Π.Σ του Δ.Β.Α, που εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων να λάβει θέση καθώς επίσης και προσωπικά όλους τους εργαζόμενους, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια".

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ:
Α). ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Β.Α., ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΤΑ 2/3. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1/3 ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Β). ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ BLOG, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.
Γ). Η ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει και η κ. Γραμμένη; Ποια είναι η σειρά σας στην Επετηρίδα; Τα προβλήματα που αναρτήθηκαν στο BLOG και αφορούν στους εργαζόμενους τα είδατε κ. Εκπρόσωπε Εργαζομένων;

Μην απαντήσετε γιατί θα γελοιοποιηθείτε ακόμα περισσότερο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή τα ίδια στο βρεφοκομείο.
Μόλις εμφανιστεί μία διαφορετική φωνή παίρνουν μπρός οι μηχανισμοί ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικό δεν είναι ένα κατεξοχήν εργαλείο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ όπως το blog να τους ενοχλήσει ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες μου... τέλος πάντων, δε σας βρίσκει κανείς πουθενά! Τα επώνυμα δε σας κάνουν, τα ανώνυμα τα κατηγορείτε. Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμα οι μισές από εσάς θα παίζεται παιχνιδάκια και οι υπόλοιπες από φόβο θα προσυπογράφετε τα κωλόχαρτα που σας δίνουν! Υπάρχει μία λέξη που μάλλον σας είναι άγνωστη... ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Διευθύντρια......
Α ρε ταλαιπωρημένη εργατιά που σε αδικούν !!

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε "κορίτσια"... Τι πάθατε; Σας μάλωσε η "γιαγιά" που δεν την προστατεύετε; Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το κείμενό σας είναι ιδιαίτερα κακογραμμένο - το κακόβουλο είναι δεδομένο - και μάλλον οι τρεις από εσάς έχετε χάσει την μπάλα!

Αλήθεια, 1ο Διαμέρισμα δεν έχει η Αθήνα ή μήπως το 1ο Διαμέρισμα δεν έχει Διευθύντρια ή μήπως η Διευθύντρια του 1ου Διαμερίσματος είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ;

Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Εσείς Φρόσω, γιατί μόνο Εκπρόσωπος Εργαζομένων δεν είστε... Εσείς Λίτσα, γιατί φιλάτε κατουρημένες ποδιές για 2 καρεκλίτσες και 1 μικρότερη κάπου στη Δ/νση Τεχνικού... Και όσο για σας Αγαθή (κατ' ευφημισμό και μόνο) όταν "πηδάτε" στην επετηρίδα καμιά 40 συναδέλφους σας δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για αξιοπρέπεια γιατί δεν τη διαθέτετε!

Ανώνυμος είπε...

Το γέλιο θα πέσει μόλις πάρουν το καταπληκτικό αυτό έγγραφο στο ραδιοφωνικό σταθμό! Να τον κλείσετε ρε παιδιά που τα έβαλε με τη Βαλσαμάκη! Αλλά να σας ενημερώσω ότι αυτή τη δημοσίευση την έχω βρει σε 30 τουλάχιστον διαφορετικά site στο internet, οπότε μάλλον θα πρέπει να τα κλείσετε και αυτά!

Δημοκρατία το λένε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Φρόσω ο αμίαντος δε σε ενοχλεί που είναι πάνω από τα κεφάλια των εργαζομένων ή μήπως δε σε αφήνουν να σε ενοχλεί; Αχ... αυτά έχουν οι δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι θλιβερό το 2008 να βιώνουμε το Μεσαίωνα! Είναι όνειδος για την ανθρώπινή μας υπόσταση να υπάρχουν "κυρίες" και μάλιστα παιδαγωγοί με κουκούλες και στα χέρια τους να κρατούν τα ίδια μας τα παιδιά! Μην απορείτε που η κοινωνία μας πάει από το κακό στο χειρότερο! Δε φταίνε οι αλλοδαποί, αλλά εμείς οι ίδιοι που επιτρέπουμε σε άτομα σαν αυτές να διαμορφώνουν χαρακτήρες! Τους θυμίζω πως ο "ηθικός άγραφος νόμος" είναι συχνά ισχυρότερος από οποιονδήποτε άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι τι νόημα έχουν αυτά που έγραψαν οι "κυρίες" στο έγγραφο προς το Σωματείο τους; Αναζητούν "παιδονόμο" για τα "κακά παιδιά" του Ενωτικού; Νομίζουν πως στηρίζουν τους συναδέλφους τους; Μάλλον γελιούνται, γιατί σαν "δεκανίκι" της Προέδρου ακούγονται! Αίσχος!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ή μάλλον θα θέλατε να είναι μόνο 6!!!! Χάσατε, λυπάμαι βρε "κορίτσια"...

Ανώνυμος είπε...

Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως. Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερίαν γνώμης ως και την ελευθερίαν λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μας ενδιαφέρει το έγγραφο που κάποιοι θέλουν να απευθύνουν στο σωματείο τους;

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμίσω τη φάση στην πρώτη συγκέντρωση του Σωματείου μας, όπου ήρθε η ¨κυρία¨ Γραμμένη αγκαζέ με τον πρόεδρο του άλλου σωματείου και έδιωχνε έναν - έναν τους συμβασιούχους γεμίζοντας τους με απειλές; Αυτή είναι η Γραμμένη και σε αυτές τις συμπεριφορές έχει μάθει. Για τον αμίαντο που είναι σε Π.Σ. στο διαμέρισμά της δεν ασχολείται καθόλου. Έλα μωρέ μικροπράγματα ασήμαντα! Ούτε το σάλιο μου δεν χαραμίζω για τα μούτρα της.

Ένας γνωστός – άγνωστος επισκέπτης του blog!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά όλοι οι εργαζόμενοι, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια, από την επίθεση που δέχονται από τα 7 Διευθυντικά στελέχη !!

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι γνωστό σε όλους ότι ΜΟΝΟ εσείς ξέρετε να "δουλεύετε" όπως πρέπει!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή διακρίνω μία διάθεση 'απαλλαγής' των υπολοίπων τεσσάρων που υπέγραψαν αυτό το όνειδος, οφείλω να τονίσω ότι κατά την άποψή μου είναι το ίδιο συνυπεύθυνες και ότι όλες μαζί 'ξεπληρώσανε' την υποχρέωση που έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το "περίφημο" έγγραφο των Δ/ντριων το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα σε όλη την υπηρεσία, επιθυμώ να διατυπώσω τα ακόλουθα:
είναι, πραγματικά, απορίας εύλογο...πώς οι συγκεκριμένες κυρίες προέβησαν σε αυτό το διάβημα διαμαρτυρίας?Τι ήταν αυτό που τις ώθησε? Αισθάνθηκαν "αδικημένες" και "προσβεβλημένες" από τα σχόλια που αφορούν στους διττούς τους ρόλους, στις περίφημες εκθέσεις αξιολόγησης, στις κρίσεις? Μα γιατί? Είναι κάποιο από αυτά τα σχόλια αναληθές? Κι αν είναι, γιατί δεν βγήκαν με στοιχεία στο έγγραφό τους να αποκαταστήσουν την αλήθειά τους παρά έκαναν υποδείξεις για αξιοπρέπεια και τόλμη? Αντί να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα κακώς κείμενα, αντί να υπερασπιστούν την ασφάλεια των φιλοξενούμενων παιδιών, αλλά και των εργαζομένων, μιλούν για ατολμία όσων τολμούν να θίξουν όσα αυτές δεν αγγίζουν από τον φόβο της εξουσίας. Αποκαλούν όλους εμάς-που, δυστυχώς, για αυτές, είμαστε πολλοί περισσότεροι από 6- ανθρώπους "δειλούς, καλυπτόμενους πίσω από την ανωνυμία μας" και θεωρούν ότι με τα σχόλιά μας προσβάλλουμε τη νοημοσύνη και την υπηρεσιακή αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Έχουμε να τους πούμε τα ακόλουθα:
-πού είναι αυτές οι κυρίες, όσες συνυπογράφουν το συγκεκριμένο έγγραφο, τόσο καιρό που το σύμπαν βοά με το θέμα του αμίαντου σε Π.Σ.? Όντας όλες τους Δ/ντριες Π.Σ. Διαμερισμάτων και όχι μόνο, γιατί δεν βγήκαν "επώνυμα, με το θάρρος της γνώμης τους και την ευθύνη των λόγων τους" να τοποθετηθούν γι΄αυτό το τόσο σοβαρό θέμα? Αυτές που ευαγγελίζονται το θεάρεστο παιδαγωγικό τους έργο, που θεωρούν εαυτούς παιδαγωγούς, πού ήταν όταν οι γονείς των παιδιών αγωνιωδώς ζητούσαν εξηγήσεις? Μήπως εσκεμμένα κώφευαν? Μήπως εσκεμμένα εξακολουθούν να σιωπούν? Μήπως εσκεμμένα προσπαθούν να στρέψουν αλλού την προσοχή όλων?
-Πού ήταν οι κυρίες αυτές, που με τόση παρρησία προβάλλουν τους τίτλους τους, όταν κάποιοι προσπάθησαν να "χρησιμοποιήσουν" συναδέλφους για την αφαίρεση του αμίαντου χωρίς καν να πληρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας?Πώς είναι δυνατόν να προβάλλεις τον τίτλο του εκπροσώπου εργαζομένων με τόσο θράσος αφού μόνο ως τέτοιος δεν λειτουργείς?Πώς δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι η θέση της Δ/ντριας δεν συμβιβάζεται με αυτή του εκπροσώπου εργαζομένων και του μέλους Δ.Σ. σωματείου? Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της μια θέσης έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με αυτά της άλλης,είναι ασυμβίβαστα, πώς να το κάνουμε.
-Πού ήταν οι συγκεκριμένες κυρίες όταν, όχι μία, αλλά 48 Προϊσταμένες Π.Σ. επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης τους μίλησαν για τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στις περίφημες εκθέσεις αξιολόγησης?

Αποκαλείτε εσείς όλους εμάς "δειλούς" που "καλυπτόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας"...Κάνετε λάθος..Εμείς τολμήσαμε και κάνουμε λόγο για όλα όσα παρασκηνιακά συμβαίνουν στην υπηρεσία μας, για όλα όσα όλες εσείς όχι μόνο επώνυμα, αλλά ούτε καν ανώνυμα δεν τολμάτε να θίξετε. Βλέπετε εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε σε σχέση με εσάς, απεναντίας έχουμε πολλά να κερδίσουμε, πολλά να πετύχουμε.Τη νοημοσύνη και την υπηρεσιακή αξιοπρέπεια των συναδέλφων δεν την προσβάλλουμε εμείς με τα σχόλια μας ή τις αποκαλύψεις μας.Την προσβάλλετε εσείς που προσπαθείτε να κουκουλώσετε καταστάσεις, που κωφεύετε μπροστά σε όσα συμβαίνουν, που σιωπάτε, που δεν τοποθετείστε. Την προσβάλετε όλες εσείς που κατέχοντας διευθυντικές θέσεις κάνετε κριτική για τόλμη και αξιοπρέπεια όταν οι ίδιες δεν τα επιδεικνύεται.
Όλοι εμείς που υπογράφουμε στο blog δεν είμαστε ούτε αργόσχολοι ούτε τεμπέληδες όπως προσπαθείτε να μας παρουσιάσετε.Είμαστε εργαζόμενοι που κάνουμε τη δουλειά που μας ανατέθηκε, που τηρούμε το ωράριό μας, χτυπάμε την κάρτα μας, ενδιαφερόμαστε για το συνάδελφο και διεκδικούμε τα δίκαιά μας.Όλοι εμείς, λοιπόν, διατηρώντας πρωτίστως την αξιοπρέπειά μας, τολμάμε να προβάλλουμε όσα εσείς ψιθυριστά μόνο συζητάτε μεταξύ σας στα πηγαδάκια σας...Άραγε...για όλα αυτά, τολμάτε εσείς "δημόσια" επώνυμα ή ανώνυμα να μιλήσετε?

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Να ενημερώσουμε τη συνάδελφο που εναγωνίως ρωτούσε για το διαιτολόγιο των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, πως αυτό συντάσσεται από τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ του Δ.Β.Α., τον κ. Νικόλαο Γιατρά και πως αν δεν την ικανοποιεί να αποτανθεί στη Διοίκηση για τις πρώτες ύλες που προμηθεύεται!

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ των 7 Δ/ντριών που συνυπογράφουν το έγγραφο, κάποια θα έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλύτερα προτού φαρδιά πλατιά το υπογράψει...Αυτή που, ενώ θέλει να αποκαλείται εκπρόσωπος εργαζομένων, λίγα χρόνια πριν απειλούσε συμβασιούχους της υπηρεσίας ότι αν τολμήσουν να παραστούν στη συγκέντρωση του υπό σύσταση τότε Ενωτικού Σωματείου, θα τους έκοβε τις συμβάσεις. Όλοι τη θυμόμαστε έξω από το "Τιτάνια". Αυτά είναι τα πιστεύω της, αυτές είναι οι ιδέες της, μόνο που δε συνάδουν με όσα πρέπει να πρεσβεύει ένας εκπρόσωπος εργαζομένων.

Ανώνυμος είπε...

Απαντήστε Φρόσω στο προηγούμενο σχόλιο, αφού όπως μας δείξατε χθες ξέρετε να γράφετε στο BLOG! Έχετε κάτι να πείτε σχετικά ή μήπως δεν απαντάτε σε ανώνυμα σχόλια! Αν αυτό συμβαίνει, σας ενημερώνω ότι δεν είναι ανώνυμο το σχόλιο... απλά είναι τόσα πολλά τα ονόματα των συναδέλφων που το συνυπογράφουν, που θα βαρεθείτε να διαβάζετε!

Αν θέλετε φτιάξτε ένα έγγραφο και απαντήστε μας σε θέματα ουσίας, όπως:
- Ποιος σας είχε βάλει να εκφοβίζετε και να απειλείται τους Συμβασιούχους;
- Τι σειρά έχετε στην Επετηρίδα και αν δικαίως κριθήκατε Διευθύντρια;
- Πόσα θέματα εργαζομένων έχετε επιλύσει κατά τη θητεία σας ως Εκπρόσωπος Εργαζομένων;

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδή οι άξια κριμένοι διευθυντές της Κεντρικής Υπηρεσίας έχουν εφησυχάσει αυτές τις μέρες, τους θυμίζουμε πως μόλις ξεμπερδέψουμε με τις "7" θα έρθει η σειρά τους! Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά... ο κόσμος πάει μπροστά!
Γι' αυτό ΣΕΡΦΑΡΟΥΜΕ, ΜΠΛΟΓΚΑΡΟΥΜΕ και σε όποιους αρέσουμε... για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ανεβάζουμε την επισκεψιμότητα
ψηλά !!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά όλοι οι εργαζόμενοι, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια, από την επίθεση που δέχονται από τα 7 Διευθυντικά στελέχη !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ οι μηχανισμοί ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ από τους εργασιακούς χώρους !!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Οι λέξεις που "φοριούνται" πολύ αυτές τις μέρες και η κλίση τους!

Ο ανώνυμος
Του ανώνυμου
Τον ανώνυμο
Ω! ανώνυμε

Οι ανώνυμοι
Των ανωνύμων
Τους ανώνυμους
Ω! ανώνυμοι
______________

Ο άγνωστος (όχι στρατιώτης)
Του άγνωστου
Τον άγνωστο
Ω! άγνωστε

Οι άγνωστοι
Των αγνώστων
Τους άγνωστους
Ω! άγνωστοι

* Γιατί ακόμα και το BLOG πρέπει να ενισχύει τη γνώση!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει ;;

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ»

«ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ»

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι 7, εμείς είμαστε ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ !!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αντεργατικές τους πρακτικές !!

Εξουσιοθραύστης είπε...

Ο συνάδεΡφος
Του συναδέΡφου
Το συνάδεΡφο
Ω! συνάδεΡφε

Οι συνάδεΡφοι
Των συναδέΡφων ή συναδεΡφών
Τους συνάδεΡφους
Ω! συνάδεΡφοι

**Αυτή είναι η γνώση που προάγει η Συμμορία των 7! Τα συμπεράσματα όλα δικά σας αγαπητοί συνάδεΛφοι!!!

Εξουσιοθραύστης είπε...

Εγώ ο άγνωστος τολμάω!
Εσύ ο άγνωστος τολμάς;;;
Αυτός ο άγνωστος τολμάει!

Εμείς οι άγνωστοι τολμάμε!
Εσείς οι άγνωστοι τολμάτε;;;
Αυτοί οι άγνωστοι τολμούν!

" ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
Ρήγας Φεραίος

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Εγώ Συνδι...Σκαλίζω!
Εσύ Συνδι...Σκαλίζεις;;;
Αυτός (ο άγνωστος)Συνδι...Σκαλίζει!

Εμείς Συνδι...Σκαλίζουμε!
Εσείς Συνδι...Σκαλίζετε;;;
Αυτοί (οι άγνωστοι)Συνδι...Σκαλίζουν!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΥΠΩΣΕΙ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΟΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ .ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΙΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Αυτή που σε βάζει να γράφεις μ...κίες προηγούμενε άγνωστε ξέρει να τυπώνει 5 σελίδες ή να φτιάχνει ομελέτα; Μάλλον όχι, αλλά σε άλλου είδους "μαγειρέματα" είναι μανούλα!

Τουλάχιστον θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μη γράφεις ανώνυμα γιατί αντιβαίνεις τους "νόμους" αυτών που σε εκπροσωπούν!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε σας έχει πιάσει πανικός και τα βάζετε με τον διαιτολόγο;
Δεν έχετε που αλλού να χτυπήσετε;
Έχετε ζοριστεί;

Από ποια κότα ήταν τελικά τα αυγά;

Ανώνυμος είπε...

Το έγγραφο των 7 είχε μια παράλειψη, ξέχασαν να το κοινοποιήσουν και στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Π.Σ.

Να κάνετε μια ορθή επανάληψη!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασαν επίσης τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Α., την ΕΣΥΕΑ, την Ελληνική Αστυνομία και τις λοιπές δυνάμεις καταστολής, τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, το χασάπη και το μανάβη της γειτονιάς μου (απαράδεκτο!), τον παπά της ενορίας, τον Εφραίμ και τον κ. Ρουσόπουλο!

Παρακαλώ να μην επαναληφθεί...

Ανώνυμος είπε...

Ενώ μετά ήρθε η Φρόσω και η Αγαθή και λύθηκαν όλα τα προβλήματα! Έγιναν οι σωστές προμήθειες στο σωστό χρόνο, τοποθετήθηκαν "αξιοκρατικά" οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις και όλα δουλεύουν ρολόι στο Βρεφοκομείο!

Είστε οι ΣΩΤΗΡΕΣ μας...

Εξουσιοθραύστης είπε...

Ήταν κάποτε κάποιοι «άνθρωποι» ανίκανοι να δουλέψουν και να επιβιώσουν στον εργασιακό τους χώρο δίχως να γλύφουν και να υπηρετούν τους εκάστοτε προέδρους. Μια μέρα όμως ιδρύθηκε ένα Σωματείο που τολμούσε, που εναντιωνόταν, που δεν έσκυβε το κεφάλι, που δεν δέχτηκε να γίνει ο ρουφιάνος και ο ιπποκόμος κανενός και τότε οι προαναφερόμενοι θορυβήθηκαν, τους έπιασαν κρίσεις πανικού… το αποτέλεσμα; Λάθος κινήσεις, Γελοία έγγραφα, Καθοδηγούμενα σχόλια στο blog του Σωματείου, μυστικές συναντήσεις για την εξόντωση του «κακού» Σωματείου και των ατόμων που το απαρτίζουν… αλλά… ευτυχώς ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το ποιοι είναι, καθώς και τους σκοπούς τους.

Υ.Γ. Μόλις πριν από λίγο πληροφορήθηκα ότι έχουν αρχίσει να ρωτάνε διάφορα άτομα σε ποιο Σωματείο είναι εγγεγραμμένοι… ετοιμάζουν φαίνεται black list… και έπειτα θα ακολουθήσουν οι απειλές και άλλα πολλά…

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια δεν κάνανε και το 2004 ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ"Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι η "ΤΕΛΕΥΤΑ" ΤΡΥΠΑ; διότι ανήκω στο Σωματείο με τους αμόρφωτους και κατέχω ελάχιστες γνώσεις.

Εξουσιοθραύστης είπε...

Οι βασικές οδηγίες συμπεριφοράς σε ένα blog, αναφέρουν ότι η γραφή με κεφαλαία γράμματα α) φανερώνει άτομο με εγωισμό β) δείχνει άτομο γεμάτο οργή, ενοχλημένο, που φωνάζει για να ξεσπάσει και γ) χαρακτηρίζει τους ανάγωγους και τους αγενείς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η υπόληψη είναι κάτι που ΚΑΙ κερδίζεται ΚΑΙ κατακτιέται.......... όμως ΔΕΝ αγοράζεται.

Η ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ως γνωστόν, η δεκάρα είχε μία και μοναδική τρύπα! Εναγωνίως αναζητώ να ανακαλύψω πως μπορώ να βρω την ΤΕΛΕΥΤΑ τρύπα της όταν αυτή ταυτίζεται με την πρώτη! Μαθηματικώς είναι αδύνατο!!!

Παρακαλώ θερμά τις αξιότιμες και απόλυτα μορφωμένες κυρίες να με βοηθήσουν, γιατί τρελαίνομαι...

Πολλές τρύπες, άρα και ΤΕΛΕΥΤΑ, έχει η φλογέρα... αυτή του βοσκού (τσοπάνη) καθώς και αυτή στο γνωστό ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ, την ΕΛΕΝΙΤΣΑ και τη ΦΛΟΓΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως από εδώ και πέρα θα ακολουθώ τις συμβουλές τους.....
θα είμαι Η ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ...... είμαι και αμόρφωτος !!

Ανώνυμος είπε...

Αμόρφωτοι του βρεφοκομείου ενωθείτε, οι 7 Σωματοφύλακες καραδοκούν !!

Ανώνυμος είπε...

Λίγα σχόλια για τον ανώνυμο που μας αποκαλεί "αμόρφωτους":
-..Λοξοδρόμησες και αυτό δεν θα αρέσει στους καθοδηγητές σου μιας και αυτοί ό,τι λένε το λένε "επώνυμα με το θάρρος της γνώμης τους και την ευθύνη των λόγων τους".
-Όσοι ανήκουν στο Ενωτικό Σωματείο, πίστεψέ με, έχουν κάνει την αυτοκριτική τους πολλές φορές, έχουν φάει τα μούτρα τους και έχουν παλέψει μόνοι τους για όσα έχουν καταφέρει.Εσύ και οι όμοιοί σου έχετε μάθει να παλεύετε μόνοι σας?Έχετε ενεργήσει χωρίς τα, γνωστά σε όλους μας, δεκανίκια σας?΄Εχετε θέσει προτεραιότητά σας το δίκαιο των συναδέλφων και όχι την καρέκλα σας, την ευνοϊκή σας μεταχείρηση, το ελαστικό σας ωράριο,την απαλλαγή σας από την κάρτα? Απαντήστε πρώτα σε αυτά και σε πολλά άλλα παρόμοια ερωτήματα και μετά ελάτε να μιλήσουμε για αυτοκριτική...εμείς την κάνουμε, εσείς δεν την αντέχετε.
-Εμείς δεν προσπαθούμε να "δείξουμε ότι είμαστε κάτι", δεν είναι αυτός ο στόχος μας, ποτέ δεν ήταν. Στόχος μας ήταν να βρούμε λύσεις στα εργασιακά μας ζητήματα την ώρα που εσύ και οι όμοιοί σου μας αποκαλούσατε "παλιοσυμβασιούχους" και μας κλείνατε την πόρτα κατάμουτρα.Και τα καταφέραμε...και αυτό σε/σας τρελαίνει γιατί μας θεωρούσατε,όπως ο ίδιος λες, "΄ένα τίποτα","την τελευταία τρύπα της δεκάρας".Αυτή ήταν η άποψή σας τότε, αυτή, όπως παραδέχεσαι, εξακολουθεί να είναι και σήμερα...Όμως εξήγησέ μου κάτι πολύ απλό....τόσο μεγάλη αξία δίνεις εσύ στο"τίποτα",στην "τελευταία τρύπα της δεκάρας"? Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η γεμάτη αγανάκτηση αντίδρασή σου...Όταν κάτι μας είναι αδιάφορο, όταν αποτελεί για εμάς το "τίποτα", δεν ασχολούμαστε μαζί του, φίλε...Όταν το κάνουμε, και μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει και μας "τσούζει". Κάνε την "αυτοκριτική" σου και θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο.
-Θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου..."ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η υπόληψη δεν κατακτιούνται, αλλά κερδίζονται"...Η πορεία όλων μας αποκαλύπτει ποιοι το κατάφεραν αυτό και ποιοι όχι...μην "εκβιάζεις" συμπεράσματα, άσε τους άλλους να σε κρίνουν. Ένα μόνο να ξέρεις...θα γούσταρες πολύ να είμαστε αμόρφωτοι, θα σε/σας βόλευε πολύ αυτό, όμως λυπάμαι...είμαστε όλοι μας μορφωμένοι, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, και αυτό το τρέμετε, έτσι δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σας πόνεσε το "τελευταία τρύπα της δεκάρας",γιαυτό το σχολίαζεται εαν δεν σας πείραζε ούτε καν θα το σχολιάζαται,έχετε δίκιο η αλήθεια πονάει και γιαυτό συνεχίζεται να λέτε φιλοσοφικές μ....ες

Ανώνυμος είπε...

Η μόρφωση του σωματείου φαίνεται άλλωστε γιατί να το κρύψουμε,είναι όλοι τους με μεταπτυχιακά ,διδακτορικά κτλ και πάνω απ΄όλα εξαιρετικά παιδιά και υπάλληλοι με συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας πόνεσε το "τελευταία τρύπα της δεκάρας", μας πόνεσε το ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά το παρακάτω κείμενο! Προέρχεται από τους ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ και τους ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ υπαλλήλους του Ιδρύματος!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος σε 2 γραμμές;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τουλάχιστον 6(έξι).

"Μάλλον σας πόνεσε το "τελευταία τρύπα της δεκάρας",γιαυτό το σχολίαζεται εαν δεν σας πείραζε ούτε καν θα το σχολιάζαται,έχετε δίκιο η αλήθεια πονάει και γιαυτό συνεχίζεται να λέτε φιλοσοφικές μ....ες"

Να χαίρεστε τη μόρφωση, τη γνώση και τα πτυχία σας και να τα βάλετε εκεί που θα βάλει η Ελενίτσα τη φλογέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πέρασες το ΤΕΣΤ μπράβο ανώνυμε ξέρεις γραμματική και ότι στο α,β πληθυντικό τα ρήματα έχουν κατάληξη "ε" και όχι "αι" άξια πρέπει να μάθεις όμως να παίζεις πιο δύσκολα παιχνίδια,αυτά είναι παιχνίδια τρίτης δημοτικού!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν "παιδαγωγός" που είσαι θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα! Δεν ήξερα όμως ότι παίρνουν ΠΤΥΧΙΑ από τη δευτέρα δημοτικού!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρόλου που πήρα πτυχίο στην δευτέρα δημοτικού γνωρίζω πολύ καλά την ύλη της τρίτης δημοτικού αυτό σήμαίνει πολλα!!!!η δουλειά μου είναι να παιδαγωγώ παιδιά και όχι 45ερες που είναι κολλημένες σε μια οθόνη μη έχοντας τίποτα άλλο να κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι 7 "αδικημένες" και "προσβεβλημένες" κυρίες-όπως αποδεικνύεται από τα σχόλια που οι ίδιες και τα τσιράκια τους ανεβάζουν στο blog-το φυσάνε και δεν κρυώνει.
Καλές μου κυρίες, εκεί στην Αυλώνος που είστε μαζεμένες, δεν έχετε τίποτα εργασίες να διεκπεραιώσετε, δεν έχετε καθήκοντα και υποχρεώσεις που απορρέουν από την "καρέκλα" που σας χαρίστηκε, παρά έχετε μαζευτεί και πανικόβλητες γράφετε σχόλια στο blog των "αμόρφωτων"? Κι αφού έχετε μπει σε αυτή την διαδικασία, καμμιά απάντηση για τα σοβαρά που σας ρωτάμε, έχετε να μας δώσετε?Ξέρετε δα για ποια....αμίαντος και υγεία παιδιών και εργαζομένων, εκπρόσωπος εργαζομένων-Δ/ντρια, εκθέσεις αξιολόγησης και κρίσεις κ.λ.π...κ.λ.π...κ.λ.π.
Περιμένουμε με αγωνία...
Κυρίες "γνωστές" Δ/ντριες..."ιδού η Ρόδος".....ΤΟΛΜΗΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Για να "παιδαγωγείς" χρειάζεται πρωτίστως να έχεις ήθος. Αυτό, ακόμα και σα λέξη σας είναι άγνωστο! Αφού, όμως, είστε υπέρ άνω μην ασχολείστε με όλους αυτούς που "διορίστηκαν με γλείψιμο" ενώ εσείς αξιοκρατικά, με όσους κάθονται όλη την ημέρα μπροστά από μία οθόνη ενώ εσείς όλη την ημέρα σκάβετε το λάκκο των συναδέλφων σας, ούτε βέβαια με τους "αμόρφωτους" που αν συγκρίνουμε τα κείμενά τους με τα δικά σας "σας ρίχνουν στ' αυτιά"!

Είστε πλαστές, όπως και οι θέσεις που κατέχετε και πιθανό και κάποια από τα πτυχία σας! Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την αυτοκριτική και αφήστε την κριτική να την ασκήσουν όσοι δεν εμπλέκονται σε συνωμοσίες και αδιαφανείς συνδιαλλαγές!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάμε πάλι το παιχνίδι των λαθών! Αυτή η κυρία "παιδαγωγεί"... απολαύστε την!!!

ΛΑΘΟΣ 1ο: Παρόλου (ανύπαρκτη λέξη) αντί του ορθού "παρόλο"
ΛΑΘΟΣ 2ο: στην δευτέρα ("ν" βάζουμε όταν η επόμενη λέξη αρχίζει από: κ,π,τ,μπ,ντ,γκ,ξ,ψ ή φωνήεν και όχι όπου μας καπνίσει)
ΛΑΘΟΣ 3ο: σήμαίνει (ο δεύτερος τόνος περιττεύει, όπως και εσείς)
ΛΑΘΟΣ 4ο: πολλα (του λείπει ο τόνος γιατί τον έφαγε η προηγούμενη λέξη ή η μαρμάγκα)
ΛΑΘΟΣ 5ο: η δουλειά μου... (μετά από θαυμαστικό αρχίζουμε με κεφαλαίο)
ΛΑΘΟΣ 6ο: να παιδαγωγώ παιδιά (γιατί υπάρχει και η πιθανότητα να παιδαγωγείς υπερήλικες, γαϊδούρια κ.λ.π.)
ΛΑΘΟΣ 7ο: 45ερες(σαρανταπενθήμερες; 45 πεθερές; Τι θέλει να πει ο ποιητής;) Αν εννοείτε 45άρες να ανατρέξετε στην επετηρίδα (αυτή που καταστρατηγείτε) για να ενημερωθείτε ορθά για τις ηλικίες των συναδέλφων σας.
ΛΑΘΟΣ 8ο: μη έχοντας (βλέπε λάθος 2ο)


*** Δώστε τα κείμενα στον "καθοδηγητή" σας για να τα διορθώνει πριν τα αναρτήσετε... κάτι περισσότερο θα ξέρει!

Ανώνυμος είπε...

Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε έχει μπει μπροστά για τα καλά το σχέδιο της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.
Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να σχολιάζει ότι γράφεται αλλά θα σας καλούσα να μην πέσετε στην 'παγίδα' τους και κυρίως στο επίπεδό τους.

Ανώνυμος είπε...

Άντε Φρόσω και σε δύο χρόνια Δήμαρχος. Μη ξεχάσεις μόνο να βάλεις στο συνδυασμό και τη Βαλσαμάκη.

αμόρφωτος είπε...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά όλοι οι εργαζόμενοι, να προστατέψουν την ηθική τους υπόσταση και την ανθρώπινη και υπηρεσιακή τους αξιοπρέπεια, από την επίθεση που δέχονται από τα 7 Διευθυντικά στελέχη !!

αμόρφωτος είπε...

Μα καλά, έχο αιμφανιστή τώση όρα στο blog και μόνω 1 σχώληο ;;;;;;
Που ήστε καλές μου ;;
Αφίστε τοις ηδήσεις και ελάται να σερφάρουμε !!

Ανώνυμος είπε...

Η λίστα των υπαλλήλων του Βρεφοκομείου που πραγματικά δουλεύει:
* Όλοι και όλες οι άξια κριμένοι Διευθυντές/ριες
* Όλοι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι από το Δήμο
* Όλοι όσοι σκύβουν καθημερινά το κεφάλι
* Όλοι όσοι γλύφουν Προέδρους και κάνουν τεμενάδες
* Όλοι όσοι δεν ανήκουν στο Ενωτικό Σωματείο

Οι υπόλοιποι τελούν υπό απόλυση, από το εργοστάσιο του μπαμπά της Λίτσας, του Γιάννη, του Μανώλη, της Φρόσως, της Αγαθής, της Βασούλας, του Θανασάκη κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί ξεχάσατε την ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή σας ενοχλεί ρε παιδιά;
Γιατί;
Επειδή δεν υπέγραψε μαζί με τις υπόλοιπες;

Η λάσπη σας δεν έχει όρια!!!

Δε μας είπατε όμως:
- Για τον αμίαντο γνωρίζατε;
- Για την επετηρίδα;
- Για το ετοιμόρροπο Φρουραρχείο;
- Για την ακαταλληλότητα των κτιρίων που στεγάζουν παιδικούς σταθμούς;
- Για τις Εκθέσεις Αξιολόγησης;
- Για τον Δ.Ε. υπάλληλο που κρίθηκε Διευθυντής και "χαλίφης στη θέση του χαλίφη";
- Για κάτι Συνέδρια και κάτι λεφτά;
- Για το Σικάγο έχετε να μας πείτε κάτι;

Αν δεν έχετε απαντήσεις σε αυτά, μη μιλάτε καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά χαζέψατε τελείως?Όσοι δεν ανήκουν στο ενωτικό σωματείο είναι 1700 άτομα αυτοί που ανήκουν
μεταβίας φτάνουν τα 100.Τι έγινε αυτοί θα σώσουν τον κόσμο που σε λίγο θα μείνουν οι τρεις και ο κούκος!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε σας βρίσκω δυνατούς στα μαθηματικά!
Επί της ουσίας... μόνο σιωπή!
Ο κόσμος το έλαβε το μήνυμα, γιατί δεν είναι χαζός!
Άντε και του χρόνου κορίτσια... σπίτια σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός είμαι στα μαθηματικά απλώς δεν σας συμφέρουν οι αριθμοί ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ότι σας "τσούζει" είναι η εφημερίδα και το BLOG! Δεν πειράζει, είναι καιρός να μάθετε να ζείτε με αυτά!

Θα μας απαντήσετε σε κανένα σοβαρό ερώτημα κότες;

Ανώνυμος είπε...

Δε θέλω να σας πληγώσω, αλλά εκτός την κ. Αντωνίου, τον κ. Αρβανίτη και μία ακόμα συνάδελφο που τώρα βρίσκεται στην Κομοτηνή, όλοι οι άλλοι έχετε μπει με μέσον στο Βρεφοκομείο!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια...

Αυτοί έχουν χάσει τον ύπνο τους!
Αύριο "έρευνα" στο Βρεφοκομείο για το ποιος θα έχει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
Έτσι θα ανακαλύψουμε και ποια είναι τα εκτελεστικά όργανα της λάσπης!

Μ'αρέσει...

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Το BLOG δε δημιουργήθηκε για να βγάζετε τα προσωπικά σας απωθημένα! Μη μας αναγκάσετε να μπούμε στη διαδικασία "λογοκρισίας" και ελέγχου πριν τις αναρτήσεις των σχολίων!
Δώσαμε βήμα λόγου σε όλους - μέλη ή μη του Ενωτικού Σωματείου - για να χτυπηθούν τα κακώς κείμενα και όχι για να ξεκατινιάζεστε!
Δείξτε λίγο σεβασμό πρωτίστως στους εαυτούς σας και ύστερα σε όλους τους άλλους!

Το Δ.Σ. του Ενωτικού Σωματείου Εργαζομένων Δ.Β.Α.

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι καλό να λάμψει η αλήθεια! Όποια πλευρά έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά της ή να ανατρέπουν τα λεγόμενα της άλλης πλευράς θα ήταν χρήσιμο να μας τα δείξει. Εμείς που δεν ανήκουμε σε κανένα από τα δύο Σωματεία θέλουμε την αλήθεια για να κρίνουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΩ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.
ΕΙΜΑΙ ΚΗΦΗΝΑΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ....ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ.......ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.....Ran ta plan.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε να σηκώσετε στο Blog την Επετηρίδα για να έχουμε ιδία αντίληψη των πραγμάτων, όπως και τα Πρακτικά του Υπηρεσιακού Συμβουλίου τόσο για τους Διευθυντές όσο και για τους Προϊστάμενους.
Και σας παρακαλούμε αφήστε τα ηλίθια σχολιάκια γιατί δεν προάγουν τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

...Νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεφύγει λίγο... Πραγματικά πρέπει να αποκαλυφθούν όσα παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας, όμως αυτή η ανταλλαγή πικρόχολων σχολίων μάλλον εξυπηρετεί όσους θέλουν να κρύψουν τις λαδιές τους. Ακούγονται συνεχώς 2 ονόματα από τις Διευθύντριες ενώ ο αρχηγός, ο ενορχηστρωτής, η τρίτη Διευθύντρια που ελάχιστα κάποιοι τη θίγουν, τυγχάνει να ξεφεύγει, βάσει της ιδιότητάς της στον ΠΑΣΥΒΝ. Σίγουρα 'τρίβει' τα χέρια της από χαρά γιατί παίρνει και άλλες η μπάλα και όχι μόνο αυτή. Μαζί με την άλλη 'κυρία' του τρίτου εικάζεται πως έπεισαν τα κορίτσια του 2ου να υπογράψουν...

Ανώνυμος είπε...

Έχει αρκετό δίκιο η κοπελιά παραπάνω και αιτιολογώ τον 'τόνο' της λόγω της εργασιακής αβεβαιότητας και της αγωνίας για το μέλλον, όλων των συμβασιούχων.Βέβαια είναι, πιστεύω, η στιγμή τέτοια που έχει δοθεί κάποιο βάρος σε κάποια πράγματα που δεν μας πολυενδιαφέρουν, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι τα παιδιά του σωματείου μας έχουν σταθεί και έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για εμάς.Έχω όμως την αίσθηση ότι όποιος πέταξε μπροστά αυτό το θέμα έχει πετύχει τον σκοπό του καθώς παρέσυρε τους περισσότερους και ασχολούνται με αυτό και ξεχαστήκανε τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια dolly,το κτίριο που στεγάζεται το βρεφοκομείο μήπως γνωρίζεις πως και με ποιόν πρόεδρο νοικιάστε; θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε

Ανώνυμος είπε...

Επί Αδαμοπούλου, αλλά τι μας νοιάζει εμάς; Και αυτή κολλητή των ίδιων ατόμων ήταν!!!

αμόρφωτος είπε...

Ρε γαμότο, εγό είμαι αμόρφωτος για να διαβάσις αυτές χρειάζετε μετάφρασι !!

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει και η ώρα της τρίτης Διευθύντριας, μην ανησυχείτε καθόλου! Και αυτή πάει σετάκι με πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το μόνο που κερδίσατε απο την συμπεριφορά σας είναι να εξοργήσετε και τα λίγα μέλη που σας έμειναν !Μαθαίνω οτι έχουν αρχίσει ήδη οι διαγραφές.Βλέπετε οι εργαζόμενοι μπορούν να κρίνουν και να αποφασίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος πληροφορίες έχεις φίλε! Όσος εκφοβισμός κι αν πέσει, όσες απειλές σαν και αυτές που οι "εκλεκτοί" ξέρουν να εκτοξεύουν κι αν πέσουν, ο κόσμος ξύπνησε και δε μασάει πια! Μη γίνεσαι περισσότερο γελοίος από ότι είσαι στην πραγματικότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΙΛΕΣ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΛΑΣΠΗ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Αυτός είναι ο μοναδίκός δρόμος που ξέρετε "κυρίες" .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν φύγανε όταν τα κυνηγάγατε έξω από γενικές συνελεύσεις και τα πλακώνατε στα τηλέφωνα και τις απειλές,τώρα θα φύγουνε που γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε και από τα δύο σωματεία, αν θέλουν να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη μας, να κινηθούν με διαφάνεια και να μην παίξουν τα παιχνιδάκια των εκάστοτε διοικήσεων. Ελπίζουμε ότι από κοινού θα αποφασίσουν, αν θέλουν να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους, να κάνουν μία συνέλευση όπου θα ενημερωθούμε για όλα... μισθούς, ασφαλιστικές καλύψεις, Δημοσιοϋπαλληλικούς κώδικες (και να μην περιμένουμε από τον ΠΑΣΥΒΝ που αποτελεί θυγατρική του ΔΒΑ), κρίσεις, αξιοκρατικά δεδομένα, Οργανισμό (αλήθεια, θα γίνει καμιά αλλαγή σε αυτό το έκτρωμα που συστάθηκε για να τακτοποιήσει φατρίες;)κλπ. Εκεί σας θέλουμε...
Κερδίζει ο πιο τίμιος και πιο γρήγορος...

Ανώνυμος είπε...

Ζητήστε και από τα δύο Σωματεία τις προτάσεις που είχαν καταθέσει για τον Οργανισμό και θα καταλάβετε ποιο από τα δύο "ανήκει" στη διοίκηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν υποψιαστώ ότι το αναλφάβητο αγόρι είναι το "μπουμπούκι" θα πεθααααάνω !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη εκπρόσωπος δε νομίζω ότι πτοείται από τέτοιου είδους απαγορεύσεις...Μήπως φοβήθηκε να μπει μέσα γιατί τελευταία έχει χάσει το prestige της; Τόσο πολύ όμως πονάει μερικούς το να αξιώνουμε (εγώ προσωπικά δεν ανήκω στο ενωτικό, ούτε και τους ξέρω σχεδόν)συνελεύσεις, από οποιοδήποτε σωματείο και να προέρχονται, στις οποίες να λέγεται η αλήθεια και όχι τα παραμύθια που κατασκευάζονται για την τακτοποίηση υμέτερων καταστάσεων;

Ανώνυμος είπε...

Τρελό αγόρι αναλφάβητο...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που έχω ακούσει για αλλαγές στον Οργανισμό, είναι ότι κάποιοι θα κάνουν προτάσεις για να τον φέρουν ακόμη περισσότερο στα 'μέτρα' τους και τις βλέψεις τους. Δεν ελέγχουν ακόμη πλήρως το σύστημα. Θέλουν να το κάνουν πιο συγκεντρωτικό. Σωματεία, θα μεριμνήσετε ή θα μας πουλήσετε πάλι;

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξέρω,δεν έχετε να κάνετε κάτι πιο ενδιαφέρον στη ζωή σας από το να αλληλοκατηγορείτε ο ένας τον άλλον;Χάνει το πραγματικό του νόημα όλος ο αγώνας σας όταν μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες!

αμόρφωτος είπε...

Dalton & Friends Online.com

(Δεν μπωρίς να πείς,στα London τα καταφέρνο καλίτερα...... είμαι και αμόρφωτος !!)

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε!Στην Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ η δασκάλα ζητά από τα παιδιά αναγνώριση λέξεων.Μάθε λοιπόν:θα ΛΑΜΨΕΙ,γ πρόσωπο ενικού αριθμού,χρόνος στιγμιαίος μέλλοντας του ρήματος λάμπω!

Ανώνυμος είπε...

"Γιατή μου το θιμόνετε το τρελλό αγόρι ;;;;
Ενιμέροσε εμένα καλέ πώσους αναλφάβητους έχουμαι να έρθουμε ώλοι μαζή στιν Τεχνική να σου κάνουμε παρέα !
Ξέρης εσί, όπως κάτη φίλοι σου από την Καθαριότητα !!!!!!"ΓΙΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΦΙΛΌΣΟΦΕ ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!!!ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και "μπουμπούκι",
Το επίπεδο της νοημοσύνης σας είναι τόσο χαμηλό που δεν καταλαβαίνετε ούτε όταν σας δουλεύουν, "χτυπώντας" την αμορφωσιά σας!

αμόρφωτος είπε...

Και αυτώ σε πήραξε καλή μου ;;;;;
Μας απωκαλίτε αναλφάβητους (ενώ είμαστε αμόρφωτοι), μας λέτε να πεθάνουμε (!!!) και σε πίραξε που προσφερθίκαμε να του κάνουμε παρέα ;;;;;
Ή μίπως σε πίραξε η αναφωρά για τα παιδιά από την Καθαριότητα ;;;;
Ξιπνάνε άσχιμες αναμνίσης ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Καλαϊτζή,
Σε ποιο επιστημονικό πεδίο ήταν η μετεκπαίδευσή σας στο Loyola University of Chicago με την υποτροφία FULBRIGHT;
Σας αναζητήσαμε στις λίστες όσων έχουν σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και δεν υπάρχετε!
Γιατί;;;

Ανώνυμος είπε...

"Το επίπεδο της νοημοσύνης σας είναι τόσο χαμηλό που δεν καταλαβαίνετε ούτε όταν σας δουλεύουν"ενώ το δικό σας επίπεδο είναι πολύ υψηλό με τον σχολιασμό που κάνετε και στα σημεία που τον κάνετε υποδηλώνει αδυναμία να απαντήσετε σε διάφορα θέματα.Το δικό σας το πρόβλημα είναι η ορθογραφία ?γιαυτό είσαστε ανούσιοι σαν προσωπικότητες και επιφανειακοί.ΜΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΌ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΈΛΗ ΣΑΣ.ΓΝΩΣΤΟΊ -ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΈΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που απαντήσατε εσείς σε όλες τις ερωτήσεις και μας έχετε καλύψει!

Άντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό... προβοκάτορες της τρύπιας δεκάρας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν δεν είσαστε αρμόδιοι να απαντήσετε σε τίποτα τότε τι τριγυρνάτε όλοι τη μέρα στο blog ;;
Μπας και κόψετε καμμιά φάτσα να την δώσετε ;;;

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι και στις δύο πλευρές, όντας για πολλά έτη υπάλληλος του Βρεφοκομείου. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες τόσο στο ίντερνετ όσο και στους διαδρόμους της υπηρεσίας δεν τιμά κανένα μας. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να χάνουν κάθε όριο και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζομένους ανεξαρτήτως σωματείου στο οποίο ανήκουν. Μας τιμά η εικόνα του Βρεφοκομείου που βγαίνει προς τα έξω; Επιτρέπεται να εκτοξεύονται εκατέροθεν χαρακτηρισμοί, που αγγίζουν μέχρι και τις οικογένειες συναδέλφων; Αν διαβάσει κάποιος ( που δεν εργάζεται στο βρεφοκομείο) το blog θα νομίσει ότι καθημερινά βριζόμαστε όλοι σε διαδρόμους και δρόμους.
Κλείνοντας θεωρώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δείχνει μια υπηρεσία διχασμένη. Αυτό την καθιστά ευάλωτη στους τρίτους, δίνει πρόσφορο έδαφος για "επεμβάσεις" από εξωυπηρεσιακούς παράγοντες οι οποίοι ουδώλως νοιάζονται για το καλό των εργαζομένων, ειδικά στους καιρούς που διανύουμε. Το γεγονός ότι κάποιοι από την ΚΕΔΚΕ εισηγούνται ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας, και των αλυσιδωτών επιπτώσεων που κάτι τέτοιο θα προκαλέσει μας αφήνει αδιάφορους; Πιστεύω πως όχι γιατί όλοι γνωρίζουμε την λαϊκή ρήση { ¨οταν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα περίμενε και στο δικό σου}.
Οι εποχές είναι περίεργες και μόνο ΕΝΩΜΕΝΟ το Βρεφοκομείο μπορεί να αντιμετωπίσει πιθανούς κιδύνους του μέλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Κ. της Αυλώνος μιλά άπταιστα αγγλικά (γνωρίζει το please και το yes). Είναι δυνατόν να μην έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Αμερική; Καλά να 'δουλεύει' τους παρατρεχάμενούς της αλλά αυτό δε μπορεί να το κάνει με όσους γνωρίζουν... υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ότι υπάρχουν και εκτυπωτές,
θα κυκλοφορήσουν αυτά που αφαιρέσατε για να σας καταλάβουν για τα καλά !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι αυτά που αφαιρέθηκαν τα περισσότερα ήταν από αυτά που δεν αφορούσαν κανέναν και που κάποιοι (από μόνοι τους ή βαλτοί) τα έγραφαν για να αποπροσανατολίσουν τους συναδέλφους του Βρεφοκομείου από τα πολύ σοβαρά προβλήματα κακοδιοίκησης και όχι μόνο!
Πριν εκτυπώσετε παιδιά, απαντήστε σε όλα αυτά που σας προσάπτουν και μετά μοιράστε σε όλους τις εκτυπώσεις για να δούμε ποιος τελικά έχει δίκιο!

αμόρφωτος είπε...

!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!
** AdSpyware Alert **

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ κηκλοφορούν ελεύθερη στο Διαδήκτιο !!

Ανώνυμος είπε...

Θα μάθουμε επιτέλους τι γίνεται με τα σοβαρά θέματα;
- Με τον αμίαντο;
- Με το Φρουραρχείο;
- Με την Επετηρίδα και τις Κρίσεις;
- Με την Προκήρυξη;
- Με την Κριναγόρου;
- Με τα πτυχία;
- Με τον Οργανισμό που τελεί υπό τροποποίηση;

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνατε και κόψατε τις "κατίνες" και τους "κατίνους" από το BLOG! Αφήστε τους να βράσουν στο ζουμί τους και ασχοληθείτε με θέματα ουσίας!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά καλώς τα δεχτήκαμε προσλήφθηκε και η κόρη της Φροσύνης προσπαθεί με την βασιλομήτωρ να την κρύψουν κάπου σε ένα παιδικό σταθμό μπράβο εκπρόσωπε εργαζομένων γιαυτό δεν μας απαντάς για τον αμίαντο.

Ανώνυμος είπε...

Να ετοιμάσετε ένα υπόμνημα προς τα Μέλη του Δ.Σ. αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου και να τους ενημερώσετε για όλα, γιατί έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν άγνοια!

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Ο μετριασμός των σχολίων, ο έλεγχός τους δηλαδή από τη Συγγραφική Ομάδα του Ιστολογίου πριν την ανάρτηση, ισχύει για όλους ανεξαιρέτως Σωματείου, πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων κ.λ.π.

Οπότε, μην περιμένει κανείς πως θα αναρτηθούν σχόλια που δε συνάδουν με το πνεύμα και το σκοπό μας!

Ανώνυμος είπε...

Πολιτική περιεχομένου Blogger
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
Οι χρήστες απαγορεύεται να δημοσιεύουν υλικό που εγείρει μίση και στοχεύει συγκεκριμένες ομάδες με βάση τη φυλή ή την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το βαθμό ικανότητας, το φύλλο, την ηλικία, την ιδιότητα του απόστρατου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό/ταυτότητα.
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δεν επιτρέπουμε τη μη εξουσιοδοτημένη δημοσίευση ιδιωτικών και εμπιστευτικών πληροφοριών, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, αριθμούς διπλωμάτων οδήγησης και άλλα.
ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ:
Δεν επιτρέπεται η πλαστοπροσωπία μέσω των υπηρεσιών μας με σκοπό την παραπλάνηση ή τη σύγχυση τρίτων.
___________________________________
προς... Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

"Τον τελευταίο καιρό σειρά ανώνυμων ιστολογίων (blogs) έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, με καταφανέστατα συκοφαντικές, ανυπόστατες, ψευδείς αλλά και χυδαίες αναφορές εις βάρος πολιτών, το περιθώριο αμύνης των οποίων αποδεικνύεται ανύπαρκτο.

Ανάμεσα στα θύματα των ανώνυμων λιβελογράφων περιλαμβάνονται, πέραν των άλλων, και δημοσιογράφοι η επαγγελματική και κοινωνική υπόσταση των οποίων σπιλώνεται, η αξιοπρέπεια και η τιμή τους προσβάλλονται και εις βάρος τους διακινούνται τερατολογίες χωρίς οι ίδιοι να έχουν την δυνατότητα να αρθρώσουν αντίλογο ή να υπερασπιστούν νομικά τον εαυτό τους, μιας και οι συκοφάντες είναι άγνωστοι.

Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός ότι το Διαδίκτυο συνιστά ένα σημαντικό και άμεσο αγωγό διακίνησης ιδεών και απόψεων. Ωστόσο, η κακομεταχείριση του υπερτοπικού μέσου αυτού από ομάδες ασυνείδητων δίνει νέα διάσταση στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και μάλιστα, με την επικουρία της τεχνολογίας, οι υπαίτιοι πλάθουν στο μυαλό τους την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν. Απερίσπαστοι, λοιπόν, συνεχίζουν τη δράση τους, λασπολογώντας, βωμολοχώντας και καταρρακώνοντας ανθρώπινες υπολήψεις και προσωπικότητες.



Είναι σαφές ότι η κατάχρηση της ελευθερίας που το Διαδίκτυο προσφέρει αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα για θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα, ουδείς δε μπορεί να προδικάσει τις συνέπειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να επιφέρει η παρατεταμένη εμμονή κάποιων σε τακτικές που παραπέμπουν σε «κουκουλοφόρους» οι οποίοι ανενδοίαστα βάλλουν επί δικαίων και αδίκων.

Με την παρούσα επιστολή, ως έχοντες έννομο και άμεσο συμφέρον για τον εντοπισμό και την αποκάλυψη των ανώνυμων bloggers, παρακαλούμε να προχωρήσετε σε έρευνα στον νομό ΑΤΤΙΚΗΣ, εντός των προσεχών ημερών.

Είμαστε δε στη διάθεση σας να σας κοινοποιήσουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ανώνυμων blogs και παράλληλα να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη ενέργεια που εσείς θα μας υποδείξετε με σκοπό την αποκάλυψη των άγνωστων λιβελογράφων."

Είτε το ανεβάσετε αυτό το σχόλιο είτε όχι... Αναμένεται στις θέσεις σας και προς θεού μην πάτε πουθενά την επόμενη βδομάδα !
Όσο για τη λεγόμενη dolly ...
Αναμείνατε...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο τρόπο βρήκατε για να πολεμήσετε! Χάσατε μάλλον! Από ότι ξέρω το συγκεκριμένο BLOG δεν είναι ανώνυμο και έχει και αποδείξεις για όσα γράφει!
Από πότε η ανάδειξη της αλήθειας είναι συκοφαντία και αποτελεί και ποινικό αδίκημα;
Αντίθετα, φίλε "the begginer", η απειλή κατά οποιουδήποτε διώκεται ποινικά!

Εξουσιοθραύστης είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω... Μόνο η Dolly είναι το Ενωτικό Σωματείο; Μας αδικείτε κατάφορα ρε παιδιά!

Αφήσατε τώρα τα υβριστικά σχόλια και πιάσατε τις απειλές; Μέγα λάθος...

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Για τον/την "the begginer":

- Τα σχόλια, που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, και που δείχνουν να προέρχονται από μέλη του Ενωτικού Σωματείου, είναι αληθή, οπότε δεν τίθεται ζήτημα συκοφαντικής δυσφήμησης.
- Τα ανώνυμα σχόλια που προέρχονται από "τους δικούς σας" και που μοναδικό σκοπό είχαν τη λασπολογία και τις απειλές, σαφώς τεκμηριώνουν ποινικό αδίκημα.
- Σας υπενθυμίζουμε ότι οι δικές σας αναφορές σε πρόσωπα και ονόματα ήταν πολλές και εντελώς ανυπόστατες και μάλλον εσείς θα πρέπει να ανησυχείτε!

Ο εξωλέστατος είπε...

Αγαπητέ "thebeginner"(?!),

Πολύ καλά κάνεις και απευθύνεσαι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Πολύ καλά κάνεις και ανησυχείς για τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα.
Πολύ καλά κάνεις και εκφράζεις το σκεπτικισμό σου περί ανώνυμων ιστολογίων.
Αλλά!
Το «ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ» δεν είναι ανώνυμο, ούτε στην έντυπη, ούτε στην ηλεκτρονική του μορφή. Ακόμα περισσότερο δεν είναι κρυφό. Όποιος θέλει να ρωτήσει οτιδήποτε, ξέρει και που και σε ποιους θα απευθυνθεί.
Αν προβληματίζεσαι από τα ψευδώνυμα, πες μας μερικά πράγματα για το δικό σου, σε ποιο Blog το απέκτησες και σε ποια ιστολόγια εμφανίζεσαι.
Τέλος σε διαβεβαιώνω ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στις θέσεις μας και αυτό θα στο υπενθυμίζω κάθε εβδομάδα.

αμόρφωτος είπε...

Να επέμβι ο Στρατός η Αεροπορία και κιρίως το Ναυτικό !!
Να βιθίσι τους αντιφρονούντες !
Να παταχθούν οι έχωντες διαφορετικώ λόγο !
Να σιντριβούν όσοι αντηστέκονται !
Να κονιωρτοποιηθούν όσοι δεν υποτάσωνται !
Να τημωριθούν όσοι Συνδι(Σ)καλίζονται !
Να εξαφανηστούν οι έχωντες άπωψη !
Να καταρηφθούν οι διαφορετηκές ιδέες !
Να ισωπεδωθούν οι ελεύθερες σκέψοις !
Να διαλιθούν όσοι νωμίζουν ότι μπωρούν να εκφράζωντε !

Ανώνυμος είπε...

Να εξαφανηστούν οι έχωντες άπωψη !
Να καταρηφθούν οι διαφορετηκές ιδέες !
Αγαπητέ αμόρφωτε επειδή και εγώ δεν κατέχω πολλά γράμματα,Τι εννοείς με αυτό;
Από τα λίγα που ξέρω αυτό δεν είναι παράλογο που λες όταν εσείς δεν το δέχεστε και όταν λέγεται κάτι διαφορετικό το βγάζετε και καλά ότι είναι "Βαλτοί ή προβοκάτσια - ο λόγος έχει αντίλογο και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα "!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις παρεξηγήσει φίλε/η ανώνυμε/η την έννοια του "έχω άποψη"! Η άποψή σου ζητήθηκε για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν μας δόθηκε! Αν στο χώρο σου "άποψη" σημαίνει υβρίζω όταν δεν έχω να πω κάτι επί της ουσίας, φτιάξε με τους ομοίους σου το δικό σου Blog και δημοσίευσε ότι γουστάρεις! Εδώ... έχεις χάσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Για μένα άποψη σημαίνει από ποιά όψη βλέπεις τα πράγματα , και ο καθένας τα βλέπει από διαφορετική , για τον λόγο αυτό υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.Όσο για την ουσία, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!
Δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκες σε ύβρεις,εγώ ξεκάθαρα μίλησα για το δικαίωμα του καθενός να έχει διαφορετική ΑΠΟΨΗ

Ανώνυμος είπε...

Με την προκήρυξη τι γίνεται παιδιά ; πότε θα ενημερωθούμε και από ποιόν

Ανώνυμος είπε...

Φίλε biginner συμφωνούμε με όσα γράφεις μόνο που εμείς δεν λασπολογούμε αλλα χτυπάμε τα κακώς κείμενα βασισμένοι στην αλήθεια.Και για του λόγου του αληθές για να είμαστε δίκαιοι και αντικειμενικοί στον ανώνυμο στις 25 Οκτώβριου 2008 11:58 πμ έχουμε να πούμε ότι η κυρία Κ.της Αυλώνος πράγματι κέρδισε υποτροφία full bright για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα του loyola university στο Σικάγο τον ΗΠΑ το 1986,μαζί με άλλες τέσσερις εργαζόμενες του ΔΒΑ τις κυρίες Σ,Π,Φ,Γ,που είναι σήμερα προισταμένες παιδικών σταθμών.Το εκαπιδευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητική κατάρτηση στο παιδαγωγικο ινστιτούτο του
Ericson και παρακολούθηση της οργάνωσης και λειτουργίας των παιδικών σταθμών.Έγινε κανονικά αποδέσμευση των υπαλλήλων του ΔΒΑ απο την υπηρεσία προκειμένου να συμμετέχουν στο μετεκαπιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου ,έγκριση απο την περιφέρεια κτλ. Τον φεβρουάριο του 1987 οι πέντε κυρίες παρουσίασαν στο αμφιθέατρο του ΟΝΑ σε όλους τους εργαζόμενους
του ΔΒΑ όλα όσα είχαν αποκομίσει απο την μετεκπαίδευση.Ποτέ δεν προσκόμισαν πτυχίο στην υπηρεσία αλλα μόνο βεβαίωση του loyala για την συμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου.
Τα του Καίσαρος τω ..... για να είμαστε δίκαιοι αντικειμενικοί σε αντίθεση με τους άλλους που διαμαρτύρονται για την λογοκρισία την στιγμή που λασπολογούν και κατηγορούν χωρίς αποδείξεις και στοιχεία .

Ανώνυμος είπε...

Ποια "προκήρυξη" ρε παιδιά; Κοντεύουν να ξεχάσουν και την ύπαρξή της και η επίσημη θέση - δια στόματος Προέδρου - είναι πως υπάρχει πολύς φόρτος!
Κάποιοι μάλλον κάτι περιμένουν για να αποποιηθούν των ευθυνών...
Θα δείξει!

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστούμε συνάδελφε για την ενημέρωση σχετικά με το Σικάγο. Μας ξεκαθάρισες ότι δεν πρόκειται για μετεκπαίδευση, αλλά ένα σεμινάριο που σκοπό είχε να έρθουν Έλληνες παιδαγωγοί της προσχολικής ηλικίας σε επαφή με το σύστημα που εφαρμόζεται στην Αμερική.

ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ είπε...

Εεε 'thebeginner'.....
Πήρες παρουσίες σήμερα ;;;;;;;

ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ είπε...

Τι έγινε 'thebeginner' ;;;;
ΚΑΙ το σχόλιο στο ανεβάσαμε
ΚΑΙ στις θέσεις μας αναμείναμε
ΚΑΙ προς θεού δεν πήγαμε πουθενά όλη την εβδομάδα

ΠΑΡΑΚΑΤΩ...........

Γιατί εκτός από τις απειλές σου ΕΣΕΝΑ δεν είδαμε πουθενά !!!!