Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΣυνδιΣκαλίζω και πάλι... Τεύχος 3ο!

Με μία μικρή, αλλά δικαιολογημένη καθυστέρηση, το 3ο Τεύχος του "ΣυνδιΣκαλίζω" είναι από σήμερα το πρωί κοντά σας και από αυτή τη στιγμή και στο Blog, για τους λάτρεις του Διαδικτύου! Η Συντακτική Ομάδα σας ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή σας στη δημιουργία του και σας υπόσχεται πολλές νέες αποκαλύψεις! Make Blog, not War and... Keep Blogging!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!!
Μάλλον το τρίμηνο είναι πολύ μεγάλο διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο. Πολύ καλό και αυτό το Τεύχος και ιδιαίτερα διαφωτιστικό! Το άξιο απορίας όμως παραμένει το πως κάποιοι ζουν ακόμα στα σκοτάδια;

Ανώνυμος είπε...

Είναι δύσκολο να αντέξει κάποιος την όποια ανατροπή στη ζωή του, ακόμα και αυτή του κατεστημένου! Χρειάζεται δύναμη και καθημερινός αγώνας! Χρειάζονται πολλά εφόδια και τουλάχιστον μπορούμε να εξασφαλίσουμε κάποια από αυτά μέσα από το BLOG σας! Το σημαντικότερο που κερδίζουμε σαν εργαζόμενοι είναι ότι οι υπάλληλοι των διοικητικών υπηρεσιών μαθαίνουν τι γίνεται στους παιδικούς σταθμούς και αυτοί των παιδικών σταθμών τι γίνεται στη διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Το "Τρωκτικό" ανάρτησε όλο το άρθρο του κ. Περπατάρη και έκανε αναφορά στο Blog σας που το ανάρτησε πρώτο και αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ καλό και πολύ χρήσιμο για όλους τους Συμβασιούχους της Ελλάδας!