Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η συζήτηση του Οργανισμού πήρε αναβολή!

Δε συζητήθηκε τελικά το 36ο Θέμα της Χθεσινής Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δ.Β.Α. που αφορούσε στην Τροποποίηση του Οργανισμού! Η συζήτηση αναβλήθηκε για την επόμενη Συνεδρίαση, στις 2 Ιουνίου 2009, με σκοπό να ενημερωθούν τα Μέλη και η Πρόεδρος για τις προτάσεις των Σωματείων. Δε θα το σχολιάσουμε... Είμαστε και πάλι σε αναμονή!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίδια είναι!!!
Πού βρήκατε αυτό το καταπληκτικό σκίτσο;

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε να είναι συζήτηση και όχι παρωδία ή θέατρο του παραλόγου!

Ανώνυμος είπε...

Καλά... Πιστεύει κάποιος μέσα στο Βρεφοκομείο πως η διαδικασία της συζήτησης του Οργανισμού θα είναι δημοκρατική; Όταν από το Σεπτέμβριο του 2008 διακινούνται έγγραφα με Εμπιστευτικό Πρωτόκολλο για την υποβολή προτάσεων, ποιος φοβήθηκαν μην τα δει... οι Αθηναίοι Πολίτες;
Θα ήταν όμως καλό - για να πέσουν και κάποιες μάσκες - επειδή από τους Διευθυντές ζητήθηκαν οι προτάσεις, να παραστούν και όλοι αυτοί στο Δ.Σ. για να τεκμηριώσουν "τις απόψεις τους" και κυρίως αυτοί που συνηγορούν στην κατάργηση ή στη συγχώνευση ή και στην απομάκρυνση κάποιων τμημάτων από τις Διευθύνσεις τους! Να μάθουμε τελικά αν έχουν άποψη ή αν είναι φερέφωνα του 4ου!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια ζητήθηκε αναβολή για να σκεφτεί με ποιο τρόπο θα καταφέρει να περάσει μόνο τις δικές τις προτάσεις...διότι δεν έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει τις αντιπροτάσεις χωρίς κάποια σχετική προετοιμασία...και επίσης πρέπει να δασκαλέψει και κάποιους Διευθυντές για το τι θα πουν, ούτως ώστε να αιτιολογήσουν "τις προτάσεις τους" (σε εισαγωγικά πάντα βέβαια η προτάσεις τους, για να μην πω οι προτάσεις ΤΗΣ)...
Σα δε ντρέπόμαστε λίγο...για τόσο άσχετους μας νομίζει; Εάν είχε λίγο φιλότιμο & λίγη τσίπα πάνω της, θα είχε παραιτηθεί εδώ και καιρό...
Υπάρχει πλέον τίποτα δημοκρατικό μέσα στο Βρεφοκομείο αγαπητοί συνάδελφοι; Δεν το νομίζω...
Χούντα έχουμε μέσα στον εργασιακό μας χώρο και δεν το έχουμε καταλάβει...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...μόνο αυτό έχω να πω..."σέβομαι" τα χρόνια σας ειδάλλως θα εκφραζόμουν πολύ χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον είχε την τύχη ή πιο σωστά την ατυχία να πάρει στα χέρια του τα έγγραφα με τις "Προτάσεις" τόσο της Προέδρου όσο και του Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού, θα είναι φανερό με πόσο πρόχειρο τρόπο συντάχθηκαν αυτά τα έγγραφα, για τα οποία γίνονταν "μάχες" από το Σεπτέμβριο του 2008. Είναι επίσης ολοφάνερο ότι ο σκοπός της Τροποποίησης του Οργανισμού δεν είναι το όφελος της Υπηρεσίας (σε καμία περίπτωση), αλλά η εξυπηρέτηση συμφερόντων του 4ου και των Αυλικών του και ταυτόχρονα ο "αφανισμός" συγκεκριμένων ειδικοτήτων και υπαλλήλων, μη αρεστών στη Διοίκηση!
Αυτό που αδυνατεί να καταλάβει η Πρόεδρος και αυτοί που την περιστοιχίζουν είναι ότι όλοι τους είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ στο Βρεφοκομείο και μάλιστα με πολύ κοντινή Ημερομηνία Λήξης και πως ότι κι αν κάνουν ΑΥΤΟΙ θα φύγουν κι ΕΜΕΙΣ θα μείνουμε σε αυτό το χώρο, οπότε χτίζουν σε ξένα οικόπεδα και σύμφωνα με το νόμο... το οικόπεδο "τρώει" το κτίσμα!
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για τη δημοκρατία του Blog σας!

Ανώνυμος είπε...

... Και καλά αυτοί θα φύγουν... ήθελα να'ξερα με τι μούτρα θα παραμείνουν οι παρατρεχάμενοί τους, οι συνεργάτες στις 'γκεμπελικού' τύπου ενέργειές τους. Και ξέρετε ότι είναι πολλοί αυτοί οι συνεργάτες που θα' πρεπε κανονικά να πάμε και να τους φτύσουμε... έτσι ακριβώς όπως θα κάναμε αν η πατρίδα μας ήταν υπό κατοχή ξένου κατακτητή και υπήρχαν δοσίλογοι. Αυτοί είναι οι χειρότεροι! Εκείνη ήταν απλά μια πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας (την κατάντια των σημερινών πολιτικών τη γνωρίζουμε άλλωστε). Πολύ φοβάμαι ότι όλοι αυτοί που έγλυψαν και τακτοποίησαν σε θεσούλες τους εαυτούς τους και το σοϊ τους, θα βρουν σύντομα άλλο πολιτικό, ή μη, πρόσωπο να προσκολληθούν. Υπάρχει εθισμός στην εξουσία, τη ματαιοδοξία, την άρρωστη φιλοδοξία, και κατά συνέπεια, στο χαφιεδισμό. Ταιριάζουν γάντι σε ανθρώπους ανεπαρκείς. Κάπως δεν πρέπει να καλύψουν ή να κρύψουν αυτό που πραγματικά είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένετε να συζητηθεί ο Οργανισμός στις 2 Ιουνίου!
Δεν έτυχε... ΠΕΤΥΧΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου είπε χθες live σε Οικονομέα-Καμπουράκη πως οι συμβασιούχοι έργου που καλύπτουν πάγιες ανάγκες, βάσει κανόνων της Ε.Ε., πρέπει να προσλαμβάνονται μόνιμα στο Δημόσιο. Λύνονται τα χέρια Παυλόπουλου & δικαστών, ναι ή όχι ?

Ανώνυμος είπε...

Την πολιτική της λιτότητας στο Βρεφοκομείο την εφαρμόζουν μόνο σε ότι αφορά τους "άλλους" και το χειρότερο είναι ότι την εφαρμόζουν ακόμα και στο φαγητό των παιδιών, οπότε και δικαιολογείται απόλυτα η πρόταση για την κατάργηση των 2 θέσεων Διαιτολόγων-Διατροφολόγων!
Αλλιώς πως να εξηγηθεί το προχθεσινό "φαινόμενο" της φακής που την έψαχνες με το τουφέκι στο πιάτο;
Όσο λιγότερους μορφωμένους και εξειδικευμένους έχουν, τόσο πιο εύκολο θα είναι να παίζουν τα παιχνίδια τους, ακόμα και εις βάρος των παιδιών!
Αυτήν την ποιότητα είδατε Πρόεδρε στα ταξιδάκια σας στην Ευρώπη; Αν ναι...μάλλον χρειάζεστε επειγόντως και οφθαλμίατρο!