Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Οι "Δαίμονες" του Οργανισμού...

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι ακόμα επειδή πιστεύουμε πως ο Δείκτης Νοημοσύνης των υπαλλήλων του Δ.Β.Α. παραμένει υψηλός (παρόλες τις προσπάθειες μείωσής του μέσω μετατάξεων, αποσπάσεων κ.λ.π.)... δε θα προσθέσουμε τίποτα περισσότερο! Μεγάλα παιδιά είστε και έξυπνα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που είμαι στην απ'έξω, έχω μία απορία και σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το σχόλιό μου μήπως και μου τη λύσει κάποιος ή κάποια από Σωματείο ή άλλο χώρο του Δ.Β.Α. ή ακόμα και η εκπρόσωπος εργαζομένων που είναι παρούσα σε όλα τα Δ.Σ.
Από όλα αυτά τα μέλη του Δ.Σ. που μαζεύονται για να λύσουν όλα τα θέματα του Δ.Β.Α. βρέθηκε έστω κι ένα να προσεγγίσει τα σωματεία για να καταλάβει γιατί οι προτάσεις τις προέδρου με τις δικές τους διαφέρουν όσο η μέρα με τη νύχτα;
Αν δεν το έχουν κάνει είναι εξίσου ένοχοι, αλλά αν υπάρχει έστω κι ένας που διαφοροποιείται, σας παρακαλώ να το μάθουν όλοι! Αν έχουμε έστω και μία ελπίδα να "επιζήσουμε" από τον ολοκληρωτισμό του 4ου, τουλάχιστον ας το μαθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια. Γιατι το Δ.Σ. αργει να βγαλει τα αποτελεσματα απο την 1/689Μ/2007; Ελεος. 2 χρονια περιμενω.

Ανώνυμος είπε...

Τα αποτελέσματα δεν τα βγάζει το Δ.Σ., αλλά μία 3μελής Επιτροπή που αποτελείται από ένα μέλος του Δ.Σ. και από 2 υπαλλήλους του Δ.Β.Α. και πρόκειται για τους προσωρινούς πίνακες, γιατί τους οριστικούς θα τους βγάλει το ΑΣΕΠ.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ έχω μια απορία...
Ενάμιση χρόνο έψαχναν γραφείο για "ν' απλώσουν" τις αιτήσεις της Προκήρυξης; Τώρα τις έπιασαν στα χέρια τους;

Ανώνυμος είπε...

Τα αριστερά κόμματα εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του Βρεφοκομείου; Πού είναι οι εκπρόσωποί τους που νοιάζονται για τον εργαζόμενο; Ας κάνουν μια βόλτα και στους υπόλοιπους ορόφους εκτός από τον 4ο, για να δουν τι τραβάμε!