Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει... Vol.10

Κατηγορία: Κωμωδία μέχρι δακρύων Υπόθεση:Η ζωή στο Βρεφοκομείο δεν ήταν και τόσο άσχημη για τους υπαλλήλους του. Υπήρχε δουλειά για όλους, αξιοκρατία, δημοκρατικές διαδικασίες και διαφάνεια. Όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι τη στιγμή που το Βρεφοκομείο κατακλύστηκε από κότες, οι οποίες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να περιορίσουν την ελευθερία, να καταλύσουν τη δημοκρατία και να εφαρμόσουν γενικώς τους δικούς τους νόμους. Η κατάσταση χειροτέρεψε άρδην τη στιγμή που οι κότες – με την προτροπή και τις ευλογίες της Αρχηγού – Κότας - επιχείρησαν να βάλουν χέρι στα λεφτά των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι τότε οργάνωσαν αντιστασιακές ομάδες, ξεσηκώθηκαν και κατάφεραν να τρέψουν τις κότες σε φυγή εν μία νυκτί…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω μία κότα στο Βρεφοκομείο που γεννάει τα "χρυσά αβγά" τις νύχτες και μάλιστα είναι και πολύ παραγωγική... 108 αβγά το μήνα!!!

Ανώνυμος είπε...

εγινε παλι αυξηση στο τεβε για τουσ συμβασιουχους...για να κανονισουν τα παιδια να τακτοποιησουν το θεμα και μην πουν οτι δεν υπαρχουν χρηματα...να κοψουν τα νυχτερια τους και τα εξαιρεσιμα και να δωσουν στα παιδια κατι παραπανω που με αυτες τις αυξησεις του ταμειου δεν εχουν παρει πραγματικη αυξηση μισθου ΠΟΤΕ!!! (αυξηση μισθου λεμε,οχι αυξηση για να καλυφθει η αυξηση της εισφορας του ταμειου)

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια κότα, απαγορεύει σε άλλες κότες που έχει υπό την εποπτεία της, να γεννούν πάνω από 10 αβγά.
Αυτό θα πει "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ"!

Ανώνυμος είπε...

Κότες, μπουμπούκια και δαίμονες έχουν κατακλύσει το Βρεφοκομείο! Και οι "εκλεκτοί" να βολεύονται με κάθε τρόπο! Ακόμη και για το ταξιδάκι στην Κύπρο τη βρήκανε την άκρη... Με την ανοχή βεβαίως της συντριπτικής πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου, κάποιοι θα ταξιδέψουν για το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. στην Κύπρο με τα λεφτά από τον Προϋπολογισμό του Βρεφοκομείου. Και φυσικά το ΘΕΜΑ ήρθε στο Δ.Σ. εκτός ημερησίας... γιατί μόλις τώρα ενημερώθηκε η Πρόεδρος για το happening!
Ετοιμαστείτε για τηλεόραση... Δε σας γλιτώνει τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε να τελειώνει η υπόθεση; Σε τελική ανάλυση δε γίνεται οι τυχάρπαστοι μονίμως να διοικούν και να κάνουν κουμάντο στις ζωές και στις τσέπες μας! Να το κλείσουμε το ... να τελειώνουμε, γιατί έτσι κι αλλιώς έτσι όπως το έχουν καταντύσει δεν έχει και κανένα νόημα να λειτουργεί!

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε ότι Διευθυντής "έκοψε αλυσίδα" στο Βρεφοκομείο, μαζί με το χέρι του, και σε κρίση παραφροσύνης τα έκανε γυαλιά-καρφιά στο γραφείο του!
Εκτός από περίεργα, εξελίσσονται και σε επικίνδυνα τα πράγματα...
Προτείνουμε κράνη και ασπίδες για κάθε ενδεχόμενο!

Ανώνυμος είπε...

Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από σπασίματα ακούστηκαν και "ωραίες κουβέντες" από το συγκεκριμένο Διευθυντή.
Αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Δημόσιο Υπάλληλο;
Μήπως κάποιος πρέπει να του κάνει αναφορά και να διαταχθεί Ε.Δ.Ε.;
Τελικά, ανακαλύπτουμε ότι στο Βρεφοκομείο μας έχουν κουβαλήσει την "αφρόκρεμα"...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται ψυχίατρος και όχι Ε.Δ.Ε.!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο ίδιος Διευθυντής που πρόσφατα φαντασιώθηκε την ανάρμοστη συμπεριφορά δύο συναδέλφων και τους κάλεσε σε απολογία; Αν ναι, τότε σίγουρα χρειάζεται ψυχίατρο!

Ανώνυμος είπε...

Πότε στ'αλήθεια θα το "σκάσουν οι κότες" του Βρεφοκομείου; Τι περιμένουν άραγε; Να κλείσει το Blog, να σταματήσει να τυπώνεται το "ΣυνδιΣκαλίζω" και να παραιτηθούν όλοι οι "μη αρεστοί" υπάλληλοι του Βρεφοκομείου;
Μάλλον αυτό πρέπει να περιμένουν, αλλά επειδή δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ, ας τα μαζεύουν όσο είναι καιρός, γιατί όσο αγριεύουν τα πράγματα...είναι εις βάρος τους!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι τόσο "κότες" που ούτε για να το σκάσουν δεν είναι ικανοί!