Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Ο "Δαίμονας" του Βρεφοκομείου... Vol.3

Λερναία Ύδρα έχουν καταντήσει τα προβλήματα στο Βρεφοκομείο! Ένα λύνεις... δύο φυτρώνουν στη θέση του! Οι καιροί είναι δύσκολοι και ιδιαιτέρως "πονηροί" και απαιτείται διαρκής επαγρύπνηση από όλους! Πρόεδροι, Διευθυντές και Προϊστάμενοι μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και ο εργαζόμενος είναι έρμαιο στα χέρια και στις διαθέσεις τους! Δεν υπάρχουν "μαγικές" λύσεις ή "από μηχανής Θεοί"... Η μόνη λύση είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε έναν κοινό αγώνα, ενάντια στις κακόβουλες προθέσεις τους!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έχουν σκεφτεί όλα πολύ καλά! Κόβοντας τις υπερωρίες από τους υπαλλήλους, εξοικονομούν όλα τα απαραίτητα κονδύλια για να ενισχύσουν τις δικές τους αποδοχές και ενδεχομένως για να τακτοποιήσουν μερικούς ακόμα "Ειδικούς Συμβούλους" με καμιά 40.000 € το χρόνο! Δίνεται έτσι και η ευκαιρία σε γνωστούς και εκλεκτούς Διευθυντές να παίρνουν και νυχτερινά, μιας και ως γνωστό έχουν κουβαλήσει και το κρεβάτι τους στο Βρεφοκομείο... για ύπνο βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να εξοικονομηθούν και κάποια χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα! Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα φυλλάδια, οι φάκελοι και οι φιέστες; Δε θα ράψουμε και κανένα καινούργιο συνολάκι για τις προεκλογικές εμφανίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Δύο χρόνια μετά θυμήθηκαν την Εγκύκλιο του Γενικού η οποία σημειωτέον δεν εφαρμόζεται στο Δήμο όπως μας την έχουν παρουσιάσει; Τι πόνος είναι αυτός ξαφνικά;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα είναι πολύ απλή! Η Πρόεδρος αποφάσισε ξαφνικά να το παίξει "καλό παιδί" μετά την τελευταία καθαίρεση από την Αντιδημαρχία! Δείχνοντας λοιπόν καλή διαγωγή ευελπιστεί να συμπεριληφθεί εκ νέου στο ψηφοδέλτιο των επόμενων Δημοτικών Εκλογών, μιας και από αλλού έχει "φάει πόρτα"!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Το τι ακούν τα αυτιά μας στους παιδικούς σταθμούς, δε λέγεται. Μόνο για ειδική ομάδα που θα διενεργεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους δε μας έχουν πει, γιατί όλα τα άλλα τα έχουμε ακούσει. Αισθάνομαι σαν μελλοθάνατος που ζητάει "χάρη" και πραγματικά ντρέπομαι για όλη αυτή την κατάντια. Ο κόσμος πάει μπροστά κι εμείς εδώ στο Βρεφοκομείο έχουμε γυρίσει 100 χρόνια πίσω!

Ανώνυμος είπε...

Ο Διευθυντής με τα "απίστευτα" προσόντα που τον οδήγησαν σε αυτή τη θέση, ενόψει των νέων Κρίσεων στο Υπηρεσιακό, προλαβαίνει να επισκεφτεί γείτονα χώρα η οποία με μεγάλη ευκολία και με ένα μικρό τίμημα προμηθεύει πλαστά πτυχία. Τη γνώση δεν πρόκειται να την εξασφαλίσει, αλλά θα αποκτήσει τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα. Μπορεί βέβαια να ζητήσει και καμιά υποτροφία FulBright...

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι άλλοι μιλάνε για "παράγκα", εμείς στο Βρεφοκομείο θα μιλάνε για "κοτέτσι"...

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια πως δεν είχε κανένας πρόβλημα να υπογράφει τις υπερωρίες των εργαζομένων; Άλλαξε κάτι ή ισχύουν όσα "πετυχημένα" διαβάζω σε προηγούμενα σχόλια; Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι επωφελούνται από αυτή την κατάσταση και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ανώνυμος είπε...

Η ατάκα του αιώνα, δια στόματος του κορυφαίου Διευθυντή του Βρεφοκομείου:

"ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ"!!!!

Για να μην αναρωτιέστε, είναι ο ίδιος που κάνει τα "νυχτέρια" στο Βρεφοκομείο, που έφερε φορτηγό για να κουβαλήσει τα πτυχία του όταν μετατάχθηκε στην Υπηρεσία και που γενικά το παίζει "Γενικός Δερβέναγας" μαζί με το σόι του!