Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Άλλοι 8... και άλλοι 108!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε άπλετο φως στο θέμα των υπερωριών, νυχτερινών και εξαιρέσιμων γιατί δεν πάει άλλο!
Πιστεύω ότι έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από την Υπηρεσία στοιχεία για το ποιος τα παίρνει και κυρίως για το ποιος τα εισηγείται και τα εγκρίνει!
Αυτοί που επικαλούνται τη λιτότητα, το "Ειδικό Σώμα Ελεγκτών" και άλλες τέτοιες ανοησίες προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, μάλλον θα πρέπει να λογοδοτήσουν και μάλιστα σύντομα!
Και μην ξεχνάτε ότι έχουμε τη δυνατότητα να δημοσιοποιήσουμε παντού αυτά που συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο!

Ανώνυμος είπε...

Από Δευτέρα παντοφλάκια, πυτζαμάκια και τις κουβερτούλες μας για "νυχτέρια" στο Βρεφοκομείο!
Άντε και αν είμαστε αρκετοί μπορούμε να διοργανώσουμε και ένα "πυτζάμα-πάρτι" για να μη νιώθει μοναξιά ο Διευθυντής του 2ου!

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι 8... και άλλοι 108 ή όπως λένε και στα γήπεδα...
Εσείς εδώ κι εμείς στον τελικό ή
Εμείς Ευρώπη κι εσείς στο Νευροκόπι!

Ανώνυμος είπε...

O ένας Διευθυντής "κόβει αλυσίδα", ο άλλος κόβει τις υπερωρίες των εργαζομένων και τις βάζει στον εαυτό του... πολύ ωραίες οι επιλογές της Προέδρου... να τους χαίρεται!

Ανώνυμος είπε...

Αφού ξενυχτάμε που ξενυχτάμε, δεν πάμε να κάνουμε και κανένα νυχτερινό στο Βρεφοκομείο για να βγάλουμε και κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Νύχτωσε...
Σκοτάδι έχει σκεπάσει την έρημη πόλη.
Όλοι κοιμούνται στα σπίτια τους και μόνο ο εκπληκτικός, ανεπανάληπτος, μοναδικός, πανέξυπνος, μορφωμένος, κούκλος (αυτό είναι γλύψιμο...) Διευθυντής του 2ου ορόφου του Βρεφοκομείου ξενυχτά!
Όχι δεν είναι στα μπουζούκια...
Όχι δεν είναι νυχτοφύλακας...
Όχι δεν έχει αϋπνίες...
Είναι ο εργατικότερος όλων μας και θυσιάζει ακόμα και τον ύπνο του για να διεκπεραιώσει τον απίστευτο όγκο δουλειάς με τον οποίο έχει επιφορτιστεί!
Να, βρε γαϊδούρια, παράδειγμα προς μίμηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι
Το σκοτάδι είναι βαθύ
Κι όμως κάποιο παλικάρι (λέμε τώρα)
Δεν μπορεί να κοιμηθεί

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Για την κατάντια αυτή τη Βρεφοκομείου φταίμε πρωτίστως εμείς οι ίδιοι! Το κακό ξεκίνησε πριν από χρόνια, όταν έφερναν στην Υπηρεσία "φυτευτούς" Διευθυντές και δε μιλούσε κανείς και φυσικά κορυφώθηκε επί βασιλείας Ειρήνης-Ήρας της 1ης! Γιατί εδώ δε μιλάμε πλέον για έναν "φυτευτό" με ημερομηνία λήξης, αλλά για ανίκανους μεταταγμένους στο Βρεφοκομείο, για επικίνδυνους και για ανθρώπους που καθημερινά βλάπτουν τον πυρήνα αυτής της Υπηρεσίας!
Χρέος μας είναι να ξυπνήσουμε, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διαμαρτυρηθούμε με κάθε τρόπο! Με αφορμή το ζήτημα των υπερωριών, μπορούμε να δείξουμε σε όλους τη δύναμη και την αξία μας!

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε από τα Σωματεία να αναλάβουν δράση και να μας καθοδηγήσουν! Μεμονωμένα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που να έχει νόημα και αποτέλεσμα! Θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις από όλους για αυτά που συμβαίνουν!

Ανώνυμος είπε...

Και η Εκπρόσωπος Εργαζομένων να πάρει θέση και να την κοινοποιήσει σε όλους τους εργαζόμενους, καθώς και το τι προτίθεται να πράξει!

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να είναι ξεκάθαρα όλα, αλλά δυστυχώς στο Βρεφοκομείο πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο! Όταν υπάρχουν υπάλληλοι που στο βωμό του προσωπικού οφέλους έχουν θυσιάσει κάθε έννοια συναδελφικότητας, όταν οι ίδιοι πολεμούν τους άξιους και ικανούς και έχουν ταχθεί στο πλευρό της Διοίκησης και των παρελκομένων της, είναι πολύ δύσκολο να πάμε μπροστά, όσο και αν το θέλουμε!
Μπορεί το ψάρι να βρωμάει από το κεφάλι, αλλά το Βρεφοκομείο βρωμάει από παντού!

Ανώνυμος είπε...

"Εις νόμος απαιτείται εις αυτήν τη χώραν, ο οποίος να επιτάσσει την εφαρμογήν όλων των υπολοίπων νόμων"

Εμμανουήλ Ροΐδης

Αγανακτισμένος είπε...

Εγώ προτείνω, αν τελικά μας κόψουν τις υπερωρίες, να βάλουμε μπουρλότο και να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο και τους ένδοξους προγόνους μας!

Ανώνυμος είπε...

Συνδέεις τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα και τελείωσες...

Ανώνυμος είπε...

Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη...

Εξουσιοθραύστης είπε...

Johnnie Worker...
...Keep Working!

Σκουληκότρυπα είπε...

KαραLOL,ρε Εξουσιοθραυστη!!!!!!Πηγα να πεσω απο την καρεκλα!!!!!
Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα!!!!
Οσο για το πυτζαμα-παρτυ...εμεις θα το κανουμε στον Παιδικο Σταθμο.Κι αν σκασει μυτη κανενα..."αερικο" να μας τσεκαρει,θα παρουμε μπουκαλια και στουπια και θα κανουμε πως φτιαχνουμε...κουκλες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πάρω τις κούκλες που θα φτιάχνει η "Σκουληκότρυπα" και βελόνες και θα κάνω βουντού!