Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Για αυτούς που κακολογούν τους Δημόσιους Υπαλλήλους... το Βρεφοκομείο έχει την απάντηση!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω πολύ καιρό να γελάσω έτσι! Ίδιος είναι ο "παίδαρος"! Μετά από τόση ξεφτίλα, η απορία μου είναι πως κάτι τέτοιοι άνθρωποι έχουν μούτρα να εμφανίζονται στο Βρεφοκομείο, να ασκούν διοίκηση και το χειρότερο... να έχουν άποψη;

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο! Παιδιά, δώστε τον στεγνά στα κανάλια, μαζί και με τους υπόλοιπους που τον σιγοντάρουν! Κάποτε στην Ελλάδα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως δεν υπάρχει ατιμωρησία!

Αντισταθείτε... είπε...

Αντισταθείτε!!!
Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο! Είπαμε... η σιωπή είναι συνενοχή και εμείς δε θέλουμε να είμαστε συνένοχοι σε "εγκληματικές" πράξεις!
Ο εν λόγω "κύριος" κλέβει τα λεφτά των απλών εργαζομένων, αλλά και των Ελλήνων φορολογούμενων και το κάνει με την ανοχή και τις πλάτες εκλεγμένης Δημοτικής Συμβούλου, γεγονός που καθιστά το "έγκλημα" ακόμα πιο αποτρόπαιο!
Ο εν λόγω "κύριος" επίσης κατέχει μία θέση που δεν του αξίζει, γιατί δεν έχει κανένα τυπικό ή ουσιαστικό προσόν και την κατέλαβε με αδιαφανείς και καθοδηγούμενες διαδικασίες και πάλι εις βάρος των εργαζομένων του Δ.Β.Α.
Ένας καλός δικηγόρος και μερικά τηλεοπτικά ή και ραδιοφωνικά κανάλια, είναι η ενδεδειγμένη λύση και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ανώνυμος είπε...

Να ζει κανείς ή να μη ζει;
Αυτό είναι το ερώτημα...

Ανώνυμος είπε...

Στα νυχτέρια κάθεται και όλη η οικογένεια; Ή μήπως προτιμάει άλλη παρέα ο "παίδαρος";

Ανώνυμος είπε...

Μα με τόσο εργατικούς υπαλλήλους, θα έπρεπε το Βρεφοκομείο να είναι η "Υπηρεσία - Παράδειγμα" για όλη την ανθρωπότητα!
Συμβαίνει αυτό;
Γιατί εμείς οι απλοί εργαζόμενοι, άλλα βλέπουμε και άλλα βιώνουμε στην καθημερινότητά μας!
Πίσσα και πούπουλα...

Υφιστάμενος είπε...

Για μας τους απλούς υπαλλήλους, τους υφιστάμενους δηλαδή, η κατάσταση είναι τραγική,όπως και για το μέσο Έλληνα! Προϊστάμενοι και Διευθυντές, Διοικητές και Πρόεδροι επωφελούνται από τις καταστάσεις, κερδίζουν εις βάρος των "μικρών" και συνήθως βγαίνουν λάδι!
Οι εργαζόμενοι πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε, γιατί οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο το μουστάκι του λείπει...
Καλά, δε ντρέπονται καθόλου; Με τι μούτρα κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Βρεφοκομείου; Δεν υπάρχει ένας υπάλληλος από αυτή τη Διεύθυνση να τον φτύσει κατάμουτρα, όπως του αξίζει άλλωστε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Φεβρουάριος είχε 20 εργάσιμες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο Διευθυντής του 2ου εργάστηκε σε καθημερινή βάση, αναλυτικά ως εξής:
* 7 ώρες & 30 λεπτά το κανονικό του ωράριο
* 5 ώρες & 24 λεπτά τα νυχτερινά
* 3 ώρες η υπερωριακή εργασία
------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ: 15 ώρες & 54 λεπτά την ημέρα
Δε θέλει και 1 ώρα στο πηγαινέλα;
Και 1 ώρα για να φάει;
Να μην κοιμάται και 7 ώρες την ημέρα;
Λοιπές ασχολίες, οικογενειακές και συζυγικές υποχρεώσεις, να μη θέλει κι ένα 2ωρο;
Έχουμε φτάσει στο σύνολο των 26 ωρών και 54 λεπτών, σχεδόν 27 δηλαδή!

Μας δουλεύει ή έχει ανακαλύψει κάτι σε σχέση με το χωροχρόνο, που εμείς οι κοινοί θνητοί αγνοούμε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι άνθρωπος, ρε παιδιά!
Ο SUPERMAN είναι και λίγα λέω!
Μα πώς επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές αυτή που διατυμπανίζει τη διαφάνεια, που υπεραμύνεται της λιτότητας και που αν δεν κάνω λάθος - λόγω της ειδικότητάς της - δίδασκε επί σειρά ετών ήθος σε κάποιους εφήβους; Κάτι δεν πάει καλά στο Βρεφοκομείο και κάποιοι πρέπει να επιληφθούν της όλης κατάστασης!

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα σου λένε πως σήμερα δε γίνονται θαύματα...
Να τον κλωνοποιήσετε και να στείλετε από καμιά δεκαριά τέτοιους σε κάθε υπηρεσία του Δημοσίου, μπας και στρώσουν τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας παιδιά!
Το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει όλα αυτά και πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους διάδοσης της πληροφορίας, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στο Internet, κυρίως λόγω ηλικίας.
Μία καλή ιδέα θα ήταν να κυκλοφορεί πιο συχνά η εφημερίδα!

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει πρόσβαση στο Internet, έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί όλα αυτά που συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο! Γνωρίζουμε -το έχουμε δει με τα μάτια μας- συναδέλφους να τυπώνουν τις αναρτήσεις αλλά και τα σχόλια του Blog και να τα δείχνουν σε αυτούς που δεν έχουν Η/Υ ή τις απαραίτητες γνώσεις! Η "πληροφορία" ταξιδεύει έτσι ή αλλιώς... το πρόβλημα είναι πως θα βγάλουμε τις παρωπίδες και θα κάνουμε το μεγάλο βήμα!

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη την καταπληκτική φυλλάδα που εκδίδει το Βρεφοκομείο, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαφημιστικό φυλλάδιο της Προέδρου και των κολλητών της, ποιος το πληρώνει;
Ο προϋπολογισμός του Βρεφοκομείου βέβαια, όλοι εμείς δηλαδή! Όπως και τις 108 ώρες του Γιάννη και πολλά ακόμα που ίσως δε γνωρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στο Δ.Σ. της Παρασκευής 6/3/09 ήρθε το θέμα του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.; Τι δουλειά έχει ο Προϋπολογισμός του Δ.Β.Α. να πληρώσει τη μετάβαση και διαμονή υπαλλήλων και μελών του Δ.Σ. στο Συνέδριο ενός Συλλόγου στην Κύπρο; Όσοι "καίγονται" να το παρακολουθήσουν, να πληρώσουν και τα αντίστοιχα έξοδα!
Είστε ξεφτίλες με όλη τη σημασία της λέξεως!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα για τον κύριο Διευθυντή-Νυχτοφύλακα του Βρεφοκομείου:
Αξιότιμε "κύριε",
Προφανώς έχετε μπερδέψει στο μυαλό σας σε ποια χώρα και σε ποια χρονολογία ζείτε! Αν αρέσκεστε σε μεθόδους "ΣΤΑΖΙ" να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας και όχι στην Υπηρεσία που δε σας ανήκει φυσικά και απλά σας ανέχεται!
Κατάλαβες Γιάννη τι εννοώ...
Μην μπω σε βρώμικες λεπτομέρειες γιατί θα εκτεθείς "εμπιστευτικά" ανεπανόρθωτα!