Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στο Δ.Σ. της Παρασκευής 6/3/09 ήρθε το θέμα του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.; Τι δουλειά έχει ο Προϋπολογισμός του Δ.Β.Α. να πληρώσει τη μετάβαση και διαμονή υπαλλήλων και μελών του Δ.Σ. στο Συνέδριο ενός Συλλόγου στην Κύπρο; Όσοι "καίγονται" να το παρακολουθήσουν, να πληρώσουν και τα αντίστοιχα έξοδα!
Είστε ξεφτίλες με όλη τη σημασία της λέξεως!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

Βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εγκρίνει τα νυχτερινά και από που προβλέπονται; Να πάρουν νυχτερινά οι άνθρωποι που δουλεύουν από τα ξημερώματα στα μαγειρεία, το καταλαβαίνω, αλλά να παίρνει νυχτερινά ο Διευθυντής Οικονομικών που πολλοί βλέπουμε τι ώρα έρχεται και τι ώρα φεύγει από την Υπηρεσία, μάλλον είναι ιδιαίτερα προκλητικό! Τη στιγμή μάλιστα που κόβει τις υπερωρίες των υπαλλήλων του σε ένδειξη "πίστης και υποταγής" στο στέμμα, το όλο θέμα γίνεται σκανδαλώδες!

Βίκτωρα, τα βλέπεις αυτά που συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο ή δε σε έχουν ενημερώσει σχετικά;

Ανώνυμος είπε...

Το "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" είναι αυτό που ισχύει στην προκειμένη περίπτωση! Η λιτότητα, οι περικοπές στις δαπάνες και τα σχετικά, αφορούν μόνο στους άλλους! Για την πάρτη μας ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα!
Καλά, αυτή η Διεύθυνση πρέπει να έχει τα "απίστευτα" στελέχη!!! Τόσο πτυχίο μαζεμένο δεν πρέπει να έχει ξαναδεί ο Δημόσιος και ο Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Αν σκεφτείτε ότι περίπου το 15% των υπαλλήλων του Δ.Β.Α. είναι Διευθυντές και Προϊστάμενοι, θα καταλάβετε γιατί οι περικοπές των υπερωριών αφορούν μόνο στους απλούς υπαλλήλους! Εδώ, βέβαια, τίθεται και το εξής ζήτημα:
Αυτοί που δεν έχουν γίνει Προϊστάμενοι και Διευθυντές γιατί δεν ήταν αρεστοί στην Πρόεδρο και στην Αυλή της, δε θίγονται επιπλέον από αυτή την τακτική; Δε μειώνεται το εισόδημά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται, με αποτέλεσμα να βρίσκονται διαρκώς σε δεινότερη θέση; Μήπως, λοιπόν, όλοι αυτοί που με αυτές τις τακτικές ζημιώνονται θα πρέπει να στραφούν με κάθε ένδικο μέσο κατά της Διοίκησης και να διεκδικήσουν όλα αυτά τα χρήματα που κάποιοι άλλοι αδίκως και ουχί εντίμως καρπώνονται;
Δεν κάνουμε καμιά βόλτα από τους δικηγόρους μας να δούμε τι παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ! Όχι με λόγια, αλλά με έργα, γιατί αν δεν το κάνουμε και τώρα που έχουμε τον "κοινό σκοπό", πάμε χαμένοι! Ήρθε η ώρα για δράση σε όλα τα επίπεδα!
Σωματεία και Εκπρόσωπε Εργαζομένων...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν οι εργαζόμενοι από όλη αυτή την κατάσταση, είναι ενωθούν και να τους "πετάξουν στη θάλασσα" ή "να τους κάψουν στην πυρά"!
Τέτοια ρέμουλα, ίσως δεν έχει ξαναδεί ποτέ το Βρεφοκομείο!
Πού είσαστε κύριε Κακλαμάνη; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε λίγο την κατάσταση στα χέρια σας;