Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σιωπή είναι συνενοχή!
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην 4ωρη Στάση Εργασίας την Παρασκευή 13 Μαρτίου!

Πρέπει να βάλουμε τέλος στην κοροϊδία και την ασυδοσία!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Το είδαμε και αυτό...
Κυρία Προϊσταμένη Παιδικού Σταθμού (από τους καινούργιους) συμβουλεύει νεοπροσληφθείσα Συμβασιούχο να μην γραφτεί στο Ενωτικό Σωματείο, αλλά στο άλλο που είναι "γαλάζιο"!
Πού ξέρετε "κυρία" μου τι ψηφίζει ο καθένας από εμάς; Είστε της Ε.Υ.Π. μήπως; Πώς χρωματίζετε ένα Σωματείο που ουδέποτε κράτησε σημαία του οποιουδήποτε κόμματος; Βλέπετε παντού μπλε, πράσινους και κόκκινους κόκκους; Αυτά σας έχουν βάλει να λέτε και να τρομοκρατείτε τον κόσμο; Ντροπή σας, γιατί είστε και παιδαγωγός! Όσο για τη Συνάδελφο που "άρπαξε το τυράκι"... ο χρόνος θα αποδείξει την ορθότητα των επιλογών της!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα! ξερει κανεις με αυτην την ιστορια με τα 176euro ειτε για τους Αοριστου ειτε για τους συμβασιούχους που ειχαν προχωρησει σε αγωγη με το σωματειο μας και τον κ. Περπαταρη τι γινεται,υπαρχει καποια εξελιξη,καποιος που να γνωριζει,που βρισκεται το θεμα?

Ανώνυμος είπε...

Από ότι ξέρω το θέμα των 176€ αφορά όλους τους εργαζομένους, μόνιμους, αορίστου και συμβασιούχους. Αυτό που βγήκε από τον Άρειο Πάγο κατά της προσφυγής κάποιων Δήμων, απλά βοηθάει στα δικά μας δικαστήρια. Οι δίκες αυτές ως γνωστόν αργούν αρκετά και βέβαια τίθεται και το ερώτημα που θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα για να μας δοθούν; Σε αναμονή λοιπόν και βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητη Dolly
για πες και σε εμας ποια ειναι η συγκεκριμενη προισταμενη,γιατι οι καινουργιοι Παιδικοι ειναι τρεις.Αν εχει κανει κατι τετοιο οποιαδηποτε απο τις τρεις προισταμενες,να βγουμε ολοι μαζι να τη γιουχαρουμε!!!!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή,
Να σου αποκαλύψω ποια είναι η συγκεκριμένη Προϊσταμένη δεν έχει νόημα. Η ίδια που έπραξε τα παραπάνω, το γνωρίζει καλά! Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά πως στο Βρεφοκομείο "οι τοίχοι έχουν αφτιά"!

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιο με το οποίο συμφωνώ απόλυτα πως αυτή που το έκανε το γνωρίζει πολύ καλά και το χειρότερο είναι πως ξεκαρφώνεται. Στο Βρεφοκομείο οι τοίχοι δεν έχουν απλά αυτιά, αλλά έχουν πάρα πολλά αυτιά κι όσο για τα νέα διαδίδονται αστραπιαία!