Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 13-3-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολλά θέματα η ατζέντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάσαμε με έκπληξη την απάντηση της Υπηρεσίας στην 4ωρη Στάση Εργασίας! Το ερώτημα που πλανάτε από χείλη σε χείλη και από γραφείο σε γραφείο είναι ένα: "Μας δουλεύουν;"
Στην υποκριτική πάντως τους βγάζω το καπέλο...παίρνουν "Άριστα 10"! Σε όλα τα άλλα επιτρέψτε μου να μηδενίσω κόλλες!

Ανώνυμος είπε...

Η τήρηση της νομιμότητας ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους; Οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές έχουν το δικαίωμα να παρανομούν δηλαδή; Κάτι δε μας λέτε καλά ή μας δουλεύετε! Για πάρτε το πάλι από την αρχή γιατί προβλέπεται να έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 1ο:
Ο Διευθυντής έχει δίκιο.

Άρθρο 2ο:
Ο Διευθυντής έχει πάντα δίκιο.

Άρθρο 3ο:
Στην σπάνια περίπτωση ο Διευθυντής να έχει άδικο, ισχύουν τα άρθρα 1 και 2.

Ανώνυμος είπε...

Ο υπάλληλος δεν έχει δικαιώματα σε αυτή την Υπηρεσία παρά μόνο υποχρεώσεις! Δικαιώματα έχουν μόνο οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι και κυρίως εκείνοι που αδίκως κατέχουν αυτές τις θέσεις! Σα να μην έφτανε δηλαδή που καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και αξιοκρατίας κατέλαβαν θέσεις που δεν τους αξίζουν, τυγχάνουν και της άμετρης "χρηματοδότησης"!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν απάντησε η ίδια η Πρόεδρος για τη Στάση Εργασίας; Δεν ήξερε ή δεν ήθελε να "χρεωθεί" τις απαντήσεις; Πάντως όσοι διάβασαν το έγγραφο, μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα... ίσως και αυτό να ήταν το ζητούμενο!
Ρητορικό Ερώτημα: Η αφισοκόλληση στο ασανσέρ επιτρέπεται τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Οι καιροί είναι πολύ πονηροί και οι άνθρωποι πονηρότεροι, γι' αυτό πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση! Όπως όταν δε θέλεις να επιλύσεις ένα θέμα το αναθέτεις σε μία επιτροπή, έτσι κι όταν δε θέλεις να απαντήσεις σε κάτι ξεκάθαρα επικαλείσαι σωρεία νόμων, εγκυκλίων κ.λ.π. για να μπερδέψεις τον κόσμο! Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το αναρτημένο στο ασανσέρ έγγραφο της Υπηρεσίας.