Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ο αγώνας είναι δικαίωμα και υποχρέωση!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει οι προϊστάμενοι να πάρουν μέρος στο παιχνίδι της Διοίκησης και φυσικά ούτε οι εργαζόμενοι! Όλοι μαζί πρέπει να χαράξουμε κοινή γραμμή και να την ακολουθήσουμε πιστά! Το "τυπικό" κομμάτι των διαδικασιών είναι αυτό που ακολουθούσαμε τα προηγούμενα χρόνια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα έπρεπε να απεργούμε ΟΛΟΙ και να έχουμε κλείσει την Υπηρεσία! Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι απόλυτα μαζικές και οργανωμένες! Έχουμε δύναμη, αλλά πρέπει και να τη δείξουμε!

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα! τωρα τηλεφωνουν δις(2) παρακαλω, και απο τις διευθυνσεις των διαμερισματων και απο αλλου, για να μαθουν ποιοι υπαλληλοι ή συμβασιουχοι θα κανουν σταση σημερα και αν οι σταθμοι λειτουργουν κανονικα.γιατι τοση πρεμουρα σημερα... γιατι τετοιο κυνηγι για τον κοσμο που δουλευει...τι τους εχουν κανει...τι τους εχει πειραξει καλε...?! να μαθουν ποιοι και να τους κανουν τι? και μετα τηλεφωνα για να παρεβρεθουν στις οποιες εκδηλωσεις?! ερε καραγκιοζηλικια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, από πότε η Υπηρεσία στέλνει στους σταθμούς τα έγγραφα σε Α3; Έχει άραγε τέλος αυτό το καραγκιοζιλίκι; Την επόμενη φορά, τα καταπληκτικά τους κείμενα, να μας τα στέλνουν σε αφίσα και έγχρωμη παρακαλώ! Αφού δεν καταλαβαίνουμε αυτά που γράφουν, ας ξεκουράζουμε τουλάχιστον τα μάτια μας!