Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Γεννητούρια στο Βρεφοκομείο...

Επειδή υπήρχε ο κίνδυνος να λείψει κάποια στιγμή ο "Δαίμονας του Βρεφοκομείου" και να καταρρεύσει το "Μεγάλο Σχέδιο" οι ειδικοί φρόντισαν και τον κλωνοποίησαν! Μόλις πριν λίγα λεπτά ήρθε στη ζωή ο Δαίμονας-Κλώνος και κατά αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε την πρώτη του φωτογραφία!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται πως οι κλώνοι είναι περισσότεροι από ένας! Για να έχουμε το νου μας, γιατί άλλο να πολεμάς έναν Δαίμονα κι άλλο πολλά Δαιμόνια!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο! Προϊσταμένη απαγορεύει στους υπαλλήλους της να μπαίνουν στο Blog του "ΣυνδιΣκαλίζω" και Προϊστάμενος συμβουλεύει τους δικούς του υπαλλήλους να μην μπαίνουν γιατί τους παρακολουθούν!
Καφριλίκι να το πω αυτό;
Μεσαίωνα να το πω;
Ότι κι αν πω, λίγο θα είναι...

Ανώνυμος είπε...

Οι Διευθυντές, με τις ευχές του Στέμματος, έχουν καβατζώσει τις 60 ώρες υπερωρίας, εννοείται χωρίς κάρτα και χωρίς να τις δουλέψουν (μερικοί και αρκετά νυχτερινά και εξαιρέσιμα), το ίδιο και κάποιοι Προϊστάμενοι, και τώρα το παίζουν ζόρικοι και νταΐδες με τους απλούς υπαλλήλους! Βάζουν τους ανθρώπους να κάθονται παραπάνω, προκειμένου να τους υπογράψουν "ψίχουλα" και υπάρχει και Διευθυντής (ο πασίγνωστος οικονομολόγος του Βρεφοκομείου) που κάνει και εφόδους για να δει αν είναι όλοι στις θέσεις τους!
Πόσο ακόμα θα ντροπιάσει κάποιος τα παντελόνια που φοράει; Πόσα σκαλιά ακόμα έχει αυτή η κατρακύλα;
Ήμαρτον...

Ανώνυμος είπε...

Φουρνέλο τους χρειάζεται...όχι 4ωρη στάση εργασίας!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο το Βρεφοκομείο τιμάει τη γυναίκα! Επειδή νοιάζεται για την εργαζόμενη μάνα, φροντίζει να την εκβιάζει με τις υπερωρίες! Οι επιλογές είναι δύο:
Ή λιγότερα λεφτά, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ή λιγότερες ώρες στο σπίτι με τα παιδιά τους.
Ποιος νοιάζεται πραγματικά για τη γυναίκα, αλλά και για τον κάθε εργαζόμενο του Βρεφοκομείου. Τα λεφτά μόνο που χαλάει το Γραφείο Προέδρου στα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να "καλέσει" τους υπαλλήλους στις φιέστες του, θα αρκούσαν για τις υπερωρίες ενός μήνα. Τα λεφτά από τα ταξίδια και τα πανηγύρια, μάλλον θα κάλυπταν όλες τις υπερωρίες των υπαλλήλων!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν με έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από το Γραφείο Προέδρου για να με καλέσουν προσωπικά σε μία εκδήλωση; Έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου ή μήπως δε με θέλουν στις εκδηλώσεις τους; Πώς να το εκλάβω; Πρέπει να στεναχωρηθώ ή να το προσπεράσω; Βοηθήστε με λίγο, γιατί θα με πιάσει αϋπνία απόψε με το να το σκέφτομαι όλο το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Το Γραφείο Προέδρου καλεί μόνο όποιους έχει του χεριού της! Αγαπητή Dolly φαντάζομαι ότι αν σου τηλεφωνούσαν θα τους τακτοποιούσες αναλόγως και αυτό είναι ότι αποφεύγουν! Μην το παίρνεις προσωπικά γιατί μάλλον ισχύει και για άλλους!