Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Στα "ίχνη" μας από όλα τα πέρατα της γης...

Η Αθήνα ήταν κάποτε το κέντρο του κόσμου! Σήμερα είναι μία πόλη αφιλόξενη και καθόλου φιλική για τους κατοίκους της. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, που έργο του είναι η λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων. Λίγοι, όμως, ξέρουν τι συμβαίνει πίσω στα παρασκήνια... Εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για όλα και με χαρά ανακαλύπτουμε ότι είναι πολλοί αυτοί που βρίσκονται κοντά μας! Το "ΣυνδιΣκαλίζω" άγρυπνο παρακολουθεί και ενημερώνει...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι κάνουν ότι κάνουν επειδή ποντάρουν στη σιωπή των άλλων...στη σιωπή που φέρνει η άγνοια και ο φόβος! Συγχαρητήρια για το εγχείρημά σας! Ίσως παρακινηθούν και άλλοι και βγουν από τη σιωπή και την πλάνη τους!

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα αυτά που διαβάζουμε συμβαίνουν σε μια Υπηρεσία σαν το Βρεφοκομείο, δεν είναι να απορεί κανείς με αυτά που συμβαίνουν γενικά στην Ελλάδα και ειδικά τα τελευταία χρόνια! Είναι πραγματικά άδικο να διοικούν και να κυβερνούν έναν τόπο αυτοί που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το προσωπικό όφελος!

Ανώνυμος είπε...

H Blogόσφαιρα λειτουργεί πλέον ως το μέτρο των αντοχών αλλά και της αντίδρασης του μέσου ανθρώπου! Είμαστε φανατικοί αυτής της πραγματικά πρωτότυπης και σύγχρονης μορφής αντίδρασης και τη στηρίζουμε με κάθε τρόπο! Οι Bloggers ξέφυγαν από τα στενά όρια της παρέας ή της πόλης και έγιναν πλέον οι παγκόσμιοι αγγελιαφόροι της είδησης, της γνώσης και των κρυμμένων!
Keep Blogging λοιπόν... με κάθε τρόπο και ενάντια σε κάθε κατεστημένο!!!