Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

28.000 + και συνεχίζουμε...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιανουάριο και Φεβρουάριο οι υπερωρίες είναι εντάξει και από Μάρτιο τις τρώει η μαρμάγκα; Ποιον δουλεύετε κ. Διευθυντά Ανθρωπίνου Δυναμικού; Καλό το ποιηματάκι που σας βάλανε να πείτε, αλλά κάτι ξεχάσατε... ΝΤΡΟΠΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά και από την παρουσία του Βρεφοκομείου στα πρωϊνάδικα, μπορώ να πω ότι τα'χω δει όλα σε αυτό το χώρο. Μερικές μπορούν άνετα να αναζητήσουν και ρόλους σε κάποια καθημερινή τηλεοπτική σειρά. Γιατί, δεν είναι κακό. Για τη δόξα (αλλά όχι τιμή) όλα επιτρέπονται. Κρίμα που τα σήριαλ του Φώσκολου έχουν τελειώσει... Μπορούμε όμως να προτείνουμε το γύρισμα ενός νέου σήριαλ του.. "καλημέρα, Βρεφοκομείο". Το σενάριο θα το γράφουν 3 γυναίκες. Ξέρουν αυτές καλά από τέτοια. Να τους έχετε εμπιστοσύνη.. Θα φροντίσουν ώστε να είναι γεμάτο ίντριγκες και μηχανορραφίες. ΜΠΡΑΒΟ!!

Ανώνυμος είπε...

παρουσία σε πρωινάδικα; τι έγινε;έχω χάσει επεισόδια...

Ανώνυμος είπε...

Είναι η εποχή των καρνιβαλιστών και τα πρωινάδικα είναι ο καλύτερος τόπος ανάδειξης των αναλόγων εκδηλώσεων! Και αφού είχε τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι (βοήθησε το Jumbo σε αυτό και θερμά το ευχαριστούμε) είπε να το δείξει και στις Ελληνίδες νοικοκυρές που όλο το πρωί βλέπουν τηλεόραση...