Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Αμόλα Καλούμπα...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καταπληκτικότερο όλων είναι το γκάλοπ!!! Πιστεύω ότι τα 4 πρώτα ισχύουν εξίσου και ότι είναι καιρός να πέσουν οι μάσκες και να βγουν όλα στη φόρα! Ας πάμε κι εμείς σε μία εκπομπή για να πούμε την άποψή μας για το τι συμβαίνει στο Βρεφοκομείο και όχι να πηγαίνουν οι κυριούλες για να "διαφημίζουν" το έργο τους (ο Θεός να το κάνει)! Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω κάτι σχετικά με το φαγητό που είχε γραφτεί παλιότερα... Ο πουρές κ. Πρόεδρε, δεν είναι σούπα και δεν φταίνε οι εργαζόμενοι γι' αυτό, αλλά εσείς που έχετε διαλύσει και τα Μαγειρεία!

Ανώνυμος είπε...

Αφού η Φρόσω εγγράφως μας διαβεβαίωσε ότι έχει εξασφαλίσει τις υπερωρίες για το 2009 και η Πρόεδρος διαβεβαίωσε τα Σωματεία ότι όλα θα είναι ακριβώς όπως πέρσι (υπάρχουν και πρακτικά), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κουράζουμε;
Ευτυχώς οι Απόκριες τελειώνουν και από την Τρίτη που θα βγουν οι μάσκες και οι στολή του Βασιλιά Καρνάβαλου θα καταχωνιαστεί στο μπαούλο, περιμένουμε να δούμε τα προσωπεία κάτω από τις προσωπίδες!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το Βρεφοκομείο δε διοργάνωσε ένα πάρτι-μασκέ για τους εργαζόμενους; Θα ήταν πραγματικά πρωτότυπο, μέσα στο κλίμα των ημερών και θα ρίχναμε και πολύ γέλιο...

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Οι στολές που φορέθηκαν αυτή τη χρονιά στο Βρεφοκομείο (ανεξάρτητα Αποκριών) ήταν:
- Η κακιά Μάγισσα
- Ο Πιγκουίνος
- Ο κουκουλοφόρος (σε πολλές παραλλαγές)
- Ο εξωγήινος
- Ο εξολοθρευτής
- Ο Ζορρό (στη θηλυκή του έκδοση)
- Ο κατάσκοπος της Στάζι
- Ο Εισηγητής
- Ο Αξιολογητής (με στοιχεία από τη στολή του κουκουλοφόρου) και
- Ο Κριτής

Ανώνυμος είπε...

Το Καρναβάλι στο Βρεφοκομείο κρατάει χρόνια τώρα... Δυστυχώς, αντίθετα με ότι γίνεται σε όλα τα καρναβάλια του κόσμου όπου την τελευταία Κυριακή καίνε το Βασιλιά Καρνάβαλο, εμείς το δικό μας τον κρατάμε και τον αφήνουμε να περιφέρεται σε κανάλια και φυλλάδες και να γεμίζει τον κόσμο με ασύστολα ψεύδη!
Οι Απόκριες φεύγουν... οι Μασκαράδες μένουν!!!

Αγανακτισμένος είπε...

Τη θέση που δεν έχει ακόμα σκεφτεί η Διοίκηση του Βρεφοκομείου να δημιουργήσει είναι αυτή του "Εκπροσώπου Τύπου"! Ξέρετε, αυτός ο κύριος που συνήθως βγαίνει και απαντάει στους δημοσιογράφους όταν οι Διοικούντες τα έχουν κάνει σκ..τά και βέβαια δίνει απαντήσεις του τύπου: "Έχω απαντήσει σε αυτό το Θέμα" ή "Δεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις" ή "Έχουμε κάνει αυτά που έπρεπε" κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω να κατεβάσω πρόταση για την κάληψη της θέσης του Εκπροσώπου Τύπου του Βρεφοκομείου! Δε θα την πω όμως έτσι απλά... θα σας βασανίσω λίγο!
Λοιπόν...
1ο: Είναι Διευθυντής
2ο: Έχει το χαζεμένο ύφος Εκπροσώπου Τύπου
3ο: Δεν έχει άποψη για τίποτα
Ε! Νομόζω πως βοήθησα αρκετά! Τα συμπεράσματα όλα δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

Συνάντησε χθες στο πρωϊνάδικο η μια ξανθιά την άλλη...η δε δεύτερη ξανθιά κουβαλούσε μαζί της και το μελαχρινό pet της!
ΓΟΥΦ!

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι είναι οι απαντήσεις τους:
- Τι πρέπει να κάνω κ. Διευθυντά για να πάρω τις υπερωρίες μου;
-Εεεε! Δεν είναι τίποτα παιδί μου, απλώς συνδέεις τα ΨΙΨΙΨΙΝΙΑ με τα ΚΟΚΟΚΟΨΑΡΑ!
-;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και άλλοι πίνουν...καφέ με την Ελένη!!!

Ανώνυμος είπε...

τι κάναν στην μενεγάκη;τι είπανε;

Ανώνυμος είπε...

Που να ξέρουμε τι είπαν και τι έκαναν... Εμείς εκείνη την ώρα βλέπουμε Αρναούτογλου! Πάντως η τηλεοπτική εμφάνιση είχε μία αναβάθμιση, όπως και να το κάνουμε! Από Extra3 στον Alpha!!!
Αυτό θα πει ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η μελαχροινή που συνόδευε την "πρώτη κυρία" του Βρεφοκομείου δήλωσε ότι είναι παιδαγωγός. Πού; Πάντως όχι στο Σταθμό που έγινε το 'γύρισμα'. Γιατί δεν εμφάνισαν τουλάχιστον την Προϊσταμένη του Σταθμού και γιατί δεν ακούστηκε η παιδαγωγός που φαινόταν στο πλάνο; Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική και ξέρετε την απάντηση. Η 'πρώτη κυρία' προωθεί προϊσταμένες και διευθύνσεις που δεν έχουν δικό τους τρόπο σκέψης, ξέρουν να χειροκροτούν τους ανωτέρους τους, χορεύουν στο ρυθμό που τους παίζουν και βάζουν υποψηφιότητα (π.χ για εκπρόσωποι εργαζομένων) όποτε τους πουν...
Το επίπεδο του Βρεφοκομείου έχει πιάσει πάτο. Αποδεικνύεται από τις φιέστες, τις συγκεντρώσεις περί υπερωριών, όπου κάποιοι μας απειλούν ότι θα μας βάλουν να χτυπάμε κάρτα, αν δεν 'συμμαζευτούμε', από τις εκπομπές στις οποίες, δυστυχώς όχι λόγω Απόκρεων, περιφερόμαστε.
Και το ανέκδοτο της χθεσινής ημέρας από την "πρώτη κυρία" ήταν πως οι υπάλληλοι του Βρεφοκομείου εκπαιδεύονται στο εξωτερικό!!!!!!!!! (οι γνωστοί άγνωστοι που αγωνιούν τι θα ψωνίσουν από τα duty free)

Ανώνυμος είπε...

"Μια μελαχροινή... γιάλα
Κούκλα ζωντανή... γιάλα...εεεεεεε"

Τι να πω, ρε παιδιά; Το ξεφτιλίκι τους δεν έχει όρια! Τα Νεφελίμ πρέπει να φταίνε γι'αυτή την κατάντια... δεν εξηγείται διαφορετικά! Προτείνω να πάνε και σε άλλες εκπομπές, όπως "Παρατράγουδα", "Liako.gr", "Je t'aime" και δε συμμαζεύεται! Είναι του επιπέδου τους...

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε κάποτε και ο Εμμανουήλ Ροΐδης...
" Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αν ζούσε ακόμα, το σίγουρο είναι πως θα είχε διανθίσει τα γραφόμενά του με πολλές σκηνές και χαρακτήρες από το Βρεφοκομείο!
Είναι αυτοί οι Έλληνες που μονίμως "φροντίζουν" για το καλό μας και μας αγαπούν...