Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Κρα ρε... Κρα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γελοίοι... Όλοι τους και οι πολιτικές που πρεσβεύουν και τα παιχνίδια που στήνουν εις βάρος του κάθε εργαζόμενου! Σε ποιο πολιτισμένο κράτος της Ευρώπης θα λειτουργούσαν υπηρεσίες με τόσους Συμβασιούχους και όλοι θα έκαναν τους "κινέζους" στον αν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες! Θέλετε παιδικούς σταθμούς και αρχαιολογικούς χώρους ανοικτούς στο κοινό, να προσλάβετε προσωπικό και να το πληρώνετε κανονικά και όχι να κλέβετε το μισό μισθό και τη ζωή και να βαφτίζετε τον εργαζόμενο συμβασιούχο! Μας ενοχλούν οι λαθρομετανάστες που εργάζονται χωρίς Ι.Κ.Α. στα χωράφια και στις οικοδομές και δεν μας ενοχλεί ο υπάλληλος, ο παιδαγωγός ή ο αρχαιολόγος που τον βαφτίζουμε "εργολάβο" και του πίνουμε το αίμα; Είστε γελοίοι και μικράνθρωποι κι εύχομαι τα παιδιά ή τα εγγόνια σας να πάθουν χειρότερα από αυτά που κάνετε εσείς σήμερα στους νέους! Είστε γελοίοι γιατί πιστεύετε ότι δε θα λογοδοτήσετε ποτέ για όλα αυτά! Δεν ήρθε ακόμα η ώρα...

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Καλημέρα... Καλημέρα...
Με χαρά βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξενυχτάνε (με όποιον τρόπο) και μες στο ξενύχτι τους ενημερώνονται και από το Blog! Αυτό είναι ευχάριστο γιατί δείχνει πως υπάρχει ανταπόκριση από εσάς καθ' όλο το 24ωρο! Αυτό για μας σημαίνει πως έχουμε αναλάβει μία πολύ μεγάλη υποχρέωση απέναντί σας, μια υποχρέωση που υποσχόμαστε να φέρνουμε πάντα εις πέρας!
Σας ευχαριστούμε που είσαστε στο πλευρό μας!

Ανώνυμος είπε...

Οι οικονομίες δεν ανακάμπτουν "χτυπώντας" τη βάση! Η βάση είναι αυτή που στηρίζει το όποιο οικοδόμημα κι αν αυτή χτυπηθεί το οικοδόμημα καταρρέει! Η βάση, ο εργαζόμενος δηλαδή (ο μισθωτός, ο εργάτης, ο συμβασιούχος), πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο, γιατί αυτός ουσιαστικά κινεί τα νήματα της οικονομίας!

Ανώνυμος είπε...

Κρα ρε... Κρα!
Τα κοράκια στη σειρά...
Κράξτε τους όλους! Κανένα τζάμι δεν ξέρουν να πλύνουν στη Ρόδου που έχουν τέσσερα χρόνια να πλυθούν, παρά μόνο ν' αλλάζουν χωρίσματα και γραφεία στο 2ο όροφο και πριν λίγο καιρό και στον 4ο και να παίρνουν και καναπέ-κρεβάτι και καρακιτσάτες καρέκλες στην είσοδο!
Αλήθεια, γιατί ο "εκλεκτός διευθυντής" μετακόμισε δίπλα στην εκπρόσωπο εργαζομένων; Θα στήνει αυτί και θα δίνει αναφορά στη Διοίκηση; Α Ι Σ Χ Ο Σ !

Ανώνυμος είπε...

Πιπέρι... πιπέρι! Μα τους έχετε για τέτοιους ανθρώπους; Αυτοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου, οι δικαιότεροι και οι αξιολογότεροι... είναι δυνατό να στήνουν αυτί και να παρακολουθούν τι γίνεται στα διπλανά γραφεία; Φαίνεται πως το Δίκτυο Χαφιέδων δεν λειτουργεί καλά και προσπαθούν να βρουν άλλες μεθόδους συλλογής πληροφοριών!

Ανώνυμος είπε...

Με εκείνα τα αναδρομικά των εξόδων κίνησης τι θα γίνει; Τα τοκίζουμε τα λεφτά των εργαζομένων για να έχουμε λεφτουδάκια για την Κροατία; Τι αναμορφώνουμε πια σε αυτόν τον Προϋπολογισμό; Αλλά βέβαια, με αυτούς ου έχουν τοποθετήσει στο αντίστοιχο τμήμα και στην αντίστοιχη διεύθυνση τι περιμένετε; Όχι αναμόρφωση... παραμόρφωση θα δούμε!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι την Κυριακή να κάψουμε το Βασιλιά Καρνάβαλο... Κρα ρε... Κρα!

Ανώνυμος είπε...

Τον άρχοντα τριων δει μέμνησθαι
πρώτον μεν ότι άνθρωπων άρχει
δεύτερον οτι κατά νόμους άρχει
τρίτον ότι ούκ αεί άρχει
ΑΓΑΘΩΝ