Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Οι Θεοί συνεδριάζουν στον Όλυμπο...

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτάκτως συνεδριάζουν οι 12 Θεοί στον Όλυμπο, με μοναδικό Εκτός Ημερησίας Θέμα "Έγκριση ή μη της αναγκαιότητας καταβολής των υπερωριών στους δικαιούχους θνητούς του Βρεφοκομείου". Το θέμα φέρνει στο Σώμα των Θεών η Θεά Ήρα...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Θεά Ήρα ήταν γνωστή στην αρχαιότητα για την ύφεσή της στις συνωμοσίες και στις μηχανορραφίες!

Ανώνυμος είπε...

Το όλο θέμα έχει μεταφερθεί στη σφαίρα του γελοίου, αλλιώς πως να εξηγηθεί όλο αυτό το κρυφτούλι; Συγκεντρώσεις επί συγκεντρώσεων, οδηγίες χρήσεις, οδηγίες προς τους ναυτιλλομένους και δε συμμαζεύεται... Είναι κάποιος που πρέπει να επιδείξει "καλή διαγωγή" για να συμπεριληφθεί σε κανένα ψηφοδέλτιο, γιατί κάπως έτσι δείχνουν τα πράγματα, αλλά αποφεύγει και να το χρεωθεί!

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύουν όλοι κανονικότατα και αντί να τους πάρουμε με τα γιαούρτια ή τις πέτρες, καθόμαστε και τους ακούμε! Χρειάζεται άμεση και μαζική κινητοποίηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο Εξωτερικών Θέλοντας να κάνει περικοπές στα πλαίσια των κυβερνητικών εντολών, φυσικά όπως και εμείς δε σκέφτηκε να ξεκινήσει από τις εκδηλώσεις, αλλά ούτε και από τις υπερωρίες των υπαλλήλων του! Ο υφυπουργός αποφάσισε να κάνει περικοπές από τη μεταφορά του Αγίου φωτός της Ανάστασης, το οποίο ταξιδεύει με τιμές αρχηγού κράτους! Όπως βλέπετε οι διοικούντες συναγωνίζονται στην ξεδιαντροπιά και την ξεφτίλα!

Ανώνυμος είπε...

"Από την αρχή κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μία σπουδαία δουλειά. Γι' αυτό και οι πρώτες 350 μόνιμες θέσεις που μπόρεσα και πήρα από την κυβέρνηση, τις προκήρυξα για το Δημοτικό Βρεφοκομείο. Ώστε σιγά-σιγά να πάψει να έχει συμβασιούχους, αλλά μόνιμο προσωπικό. Διότι ένας Δήμαρχος δεν πρέπει μόνο να σκέπτεται το σήμερα αλλά το αύριο, το οποίο θα αφήσει πίσω του όταν έρθει η ώρα να φύγει". ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE "CITY OF ATHENS" ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ...

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Ο Φανφάρας απαγγέλλει το νέο του ποίημα, ο "Σκοταδόψυχος" κι εγώ το αφιερώνω στη Θεά Ήρα...

Φαρμάκι έχω στην Ψυχή
Φέρνει μαυρίλα θολερή
Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά...
Με το πιοτό της με κερνά...
Εβίβα μου
Σκοτάδι πίνω για πιοτό
Πω πω πω πω πω πω πω πω
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ
πω πω πω πω πω πω πω πω
και το μυαλό μου είναι θολό
πω πω πω πω, πω πω πω πω.
...και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό.
Σας εθολώσαν τα λεφτά, γεια σου Φανφάρα φαφλατά.
Κοκορίκο... Κοκορίκο!

Ξύπνα Βασίλη!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι "από μηχανής Θεοί" και δεν είναι εύκολο δια μαγείας να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στον εργασιακό μας χώρο! Αν θέλουμε κάτι ν' αλλάξει, οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε όλοι και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Η εποχή της σιωπής έχει παρέλθει...
- Τα Σωματεία πρέπει να πάρουν σαφή θέση και να τη γνωστοποιήσουν με κάθε τρόπο στα μέλη τους.
- Η Εκπρόσωπος Εργαζομένων (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι αρεστή στη Διοίκηση) πρέπει να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι μπήκαμε στην "μετά Φρόσω εποχή".
- Η Αντιπολίτευση του Δ.Σ. πρέπει να βγει μπροστά και να στηρίξει τον εργαζόμενο, ενάντια στη φαυλότητα που του έχει επιβληθεί.
- Όσοι από τη Συμπολίτευση στο Δ.Σ. έχουν λόγο και άποψη, ας αποδείξουν πως δεν είναι φερέφωνα με τη διαφοροποίησή τους.

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Τα μαύρα μας τα χάλια... σε όλα τα επίπεδα! Ανάθεμα αν δουλεύει τίποτα σωστά σ' αυτή τη χώρα! Για μετανάστες μας βλέπω πάλι...