Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με όλες αυτές τις μετακινήσεις των υπαλλήλων και γιατί εξακολουθούν να είναι επιλεκτικές; Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μας πει γιατί κάποιοι Προϊστάμενοι παίρνουν από δύο τμήματα; Έχουμε έλλειψη υπαλλήλων προς κρίση;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι έχουν "δόντι" στη Διοίκηση του Βρεφοκομείου ή "κολλητούς" στο Δήμο ή είναι "φιλικά προσκείμενοι" στον προεδρικό κύκλο, ούτε μετακινούνται, ούτε παρενοχλούνται ποτέ! Είναι οι ίδιοι που έρχονται ότι ώρα θέλουν, που παίρνουν όλων των ειδών τις υπερωρίες και που ταυτόχρονα καταφέρονται εναντίον του Ενωτικού Σωματείου και όλων όσων δεν σκύβουν το κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι η Πρόεδρος υπογράφει αποφάσεις για το ποιος υπάλληλος δε θα χτυπάει κάρτα στο Βρεφοκομείο;
Να πάμε κι εμείς, ρε παιδιά...

αμόρφωτος είπε...

Καμμία ψίφος χαμένι γιατί το Υπηρεσιακό τον Αορίστου έιναι υπόθεσή ΚΑΙ των αμόρφωτων !!

Ανώνυμος είπε...

Από εδώ και πέρα είμαστε κάθε μέρα ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008... ΚΑΙ ΩΡΑ 08:00 μ.μ.
ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ 181 ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΕΣ Κ.Κ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΓΙΟΛΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΤΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Β.Α.

ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ & ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ" ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

* ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
- ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΥΒΝ
- ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ
- ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 9
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ 21ο ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή βράδυ, την ώρα που οι άνθρωποι έχουν γυρίσει στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν 2 μέρες μακριά από την "μπόχα" του Βρεφοκομείου, κάποιες "κυρίες" - που προφανώς δεν έχουν τι άλλο να κάνουν - μαζεύονται στον 4ο και μεταξύ τυριού και αχλαδιού αποφασίζουν για το μέλλον των εργαζομένων!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδεικνύεται ότι η Υπηρεσία είναι απίστευτα "ευέλικτη"! Μία βδομάδα δεν της ήταν αρκετή για να αποφασίσει αν οι φύλακες είναι αρμόδιοι και για τις αυλές των παιδικών σταθμών και για τον αν οι ραπτομηχανές στο ραφείο είναι ηλεκτροκίνητες!
Εκ νέου προκύπτει το θέμα του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των παιδικών σταθμών, που εδώ και ένα χρόνο "μαγειρεύεται", αλλά και η ανικανότητα ιθυνόντων να ερμηνεύσουν νόμους και ηθικούς νόμους!
Ξεσηκωθείτε...