Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με τον ΠΑΣΥΒΝ;
Ποιος είναι ο Σουλτάνος που παραχωρεί τα τιμάρια στους προσκυνούντες;
Τουλάχιστον 70 Βρεφονηπιαγωγοί πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να αποδείξουν σε όλους πως το Βρεφοκομείο δεν είναι τσιφλίκι κανενός!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μην επιτρέψουμε σε κανένα Υπηρεσιακό Συμβούλιο να καθοδηγηθεί ξανά από Προέδρους και Προεδρίσκους!
Η λύση είναι στα χέρια των εργαζομένων!
Όλοι στις εκλογές, στις 9 Δεκέμβρη, για να "μαυρίσουμε" τα τσιράκια των Διοικήσεων και αναδείξουμε τους άξιους και ικανούς να μας εκπροσωπήσουν!
Θέλουμε "στίγμα" και για το Υπηρεσιακό των μονίμων!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία !
Όλοι θα είμαστε εκεί !

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
- Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. που συζητήθηκε το θέμα για την καταβολή σε χρήμα του γάλακτος του 2007, τη χαμηλότερη τιμή μετά τη Διοίκηση την πρότεινε η Εκπρόσωπος Εργαζομένων!!! Ακούσατε πολύ καλά... Η κ. Γραμμένη - που την ψηφίσατε για να σας στηρίζει στο Δ.Σ. - πρότεινε 0,79€ για κάθε κουτί γάλα! Να τη χαίρεστε...
- Στην ίδια συνεδρίαση και για το ίδιο θέμα ο κ. Χριστοφοράκης με την κ. Κατσίκη, ενυπόγραφα έχουν εξαιρέσει από τους δικαιούχους τους Φύλακες και τις Μοδίστρες, ενώ έχουν συμπεριλάβει στη λίστα Διοικητικούς Υπαλλήλους, Τοπογράφους, Μηχανικούς - Διευθυντές και λοιπούς εκλεκτούς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
- Μην περιμένετε τίποτα από τη Φρόσω, γιατί είναι σαφώς ταγμένη στο πλευρό της Διοίκησης!
- Αν δεν έχετε υπογράψει "δήλωση μετάνοιας" δεν έχετε καμία πιθανότητα να πάρετε το γάλα που σας ανήκει σε χρήμα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΕΝΙΚΟ:
Πόση ακόμα ξεφτίλα θ' αντέξει αυτό το Ίδρυμα; Έλεος...

Ανώνυμος είπε...

Ετούτες τις μέρες λίγο πριν τηνεκλογή των αντιπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Μονίμων & Αορίστου), ας αναλογιστούν όλοι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δ.Α (Δ.Β.Α αλλά και γενικότερα), πόσο υποτιμημένοι είναι στο γράμμα του νόμου οι συνάδελφοι εκείνοι που δεν υπάρχουν...οι εκατοντάδες συμβασιούχοι των 700-600-500 € , που καθημερινά ιδρώνουν το ίδιο, συμβάλουν το ίδιο και προσφέρουν το ίδιο, χωρίς καν να έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν. Ας σκεφτούν ακόμη μερικοί Γενίτσαροι ότι κι αυτοί πουθενά δεν υπάρχουν, δεν έχουν δικαίωμα έκφρασης και φυσικά κανείς δεν ασχολείται μαζί τους....Ας αναλογιστούν οι έχοντες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι ότι υπάρχουμε κι οι άλλοι εργαζόμενοι, χωρίς οράματα , χωρίς ελπίδες κι ίσως χωρίς μέλλον, που απλά προσμένουμε καρτερικά τη μαρτυρική μας μοίρα...Συνάδελφοι όταν σταθήτε μπροστά στη κάλπη συλλογιστείτε...μην ψηφίσετε κομματικά ή παραταξιακά αυτή τη φορά, αφήστε παράμερα τις όποιες υποχρεώσεις προς τρίτους και συνειδητά επιλέξτε....Ψηφίστε και για εμάς που δεν υπάρχουμε....ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Συμβασιούχε,
Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α. είναι πάντα στο πλευρό των Συμβασιούχων και ουδέποτε τους ξεχώρισε από τους Μόνιμους ή τους Αορίστου, μιας και δημιουργήθηκε από αυτούς!
Όλοι γνωρίζουν το λόγο ύπαρξης των Συμβασιούχων και κυρίως τους σκοπούς που εξυπηρετούν τέτοιου είδους Συμβάσεις!
Ο δικός μας αγώνας θα είναι προς την κατεύθυνση να μην υπάρξουν ξανά τέτοιου είδους συμβάσεις, να μην υποτιμηθεί ξανά ο κόπος του εργαζόμενου και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να είναι για όλους, όπως προβλέπεται και από το Σύνταγμα της Ελλάδας!
Η ελπίδα είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανή για όλους, όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δε σκύβουν το κεφάλι και δεν υποτάσσονται στα κόμματα, τα χρώματα και τις διεφθαρμένες διοικήσεις!
Η πρόκληση είναι μπροστά μας και είναι ίδια για ΟΛΟΥΣ!!!
Ακόμα κι ένας Συμβασιούχος μπορεί να συμβάλλει με τον τρόπο του στις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου!
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ...
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΒΝ σήμερα το απόγευμα!

Όποιος δε συμφωνεί με τη Λίτσα διαγράφεται πάραυτα!!!

Όποιος δε συμφωνεί με τη Λίτσα μπορεί επίσης να επικαλεστεί το Άρθρο 7 εδάφια γ' και δ' του Καταστατικού του ΠΑΣΥΒΝ και να την καθαιρέσει, γιατί οι πράξεις της σαφώς αντιβαίνουν τον κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας των Βρεφονηπιαγωγών (αφού κατά παράβαση κάθε νομιμότητας κατέλαβε διευθυντική θέση στο Βρεφοκομείο), πράξη που αντιβαίνει και έρχεται σε αντίθεση με κάθε δημοκρατική και συνδικαλιστική ελευθερία!

Μέλη του ΠΑΣΥΒΝ ξυπνήστε! Έχετε το δίκιο με το μέρος σας!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Έφτασαν οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες για τη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΒΝ!
- Λίτσα μαινόμενη, να απειλεί Θεούς και Δαίμονες, να επικαλείται αστυνομικές αρχές και δικηγόρους και να ωρύεται! Βρε που μπορεί να καταντήσει ο άνθρωπος για μια καρέκλα!
- Οικονομικές και Διοικητικές ατασθαλείες και φυσικά... απάντηση καμία!
- Απειλές και εκφοβισμός για την προσέλευση στη Συνέλευση!

... Αυτά είναι μόνο η αρχή! Θα ακολουθήσει εκτενέστατο ρεπορτάζ!
Αναμείνατε...

Ανώνυμος είπε...

"Όποιος ταχθεί στο πλευρό μου, τον περιμένει λαμπρό μέλλον στο Βρεφοκομείο".

Λίτσα K.
(Να τη χαίρεστε!)

αμόρφωτος είπε...

Εγό πάντος για πραγματηκό λαμπρό μέλλον έχο ταχθεί στο πλευρό των "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" !!

Εξουσιοθραύστης είπε...

Στηρίζουμε "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"...
Συμμετέχουμε ενεργά και δίνουμε όλοι το παρόν στις 9 Δεκεμβρίου...