Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

11 σχόλια:

Lucky Luke είπε...

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ μαζί πανηγυρίζουμε την
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!

Lucky Luke είπε...

Εμφανίστηκαν ξαφνικά, από το πουθενά, οι κομματικοί σωτήρες του βρεφοκομείου και ζητούν από τους εργαζόμενους να ψηφίσουν κομματικά, προσπαθώντας να αποτελέσουν ανάχωμα στην τεράστια δυναμική των "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και με μοναδικό σκοπό να καταφέρουν να κόψουν έστω και ένα ψήφο από τον Συνδυασμό ΟΛΩΝ των εργαζομένων του Δ.Β.Α.
Για άλλη μία φορά, επιχειρούν να εφαρμόσουν το ΄διαίρει και βασίλευε΄ εις βάρος, όπως πάντα, των εργαζομένων και προς όφελος των μικροκομματικών τους σκοπιμοτήτων.
Αυτή την φορά όμως οι εργαζόμενοι του βρεφοκομείου θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ είπε...

Καλώς τα παιδιά !
Καλώς τα 3-0 !

Άλλα και ανακοίνωση η Φρωσούλα με τον ΠΡΩΗΝ Αρχιπαρατρεχάμενο.
Ψηφίστε κόμματα λένε, όχι εργαζόμενους.
Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων που εκδίδουν για να τους πάω ένα ;

Ανώνυμος είπε...

Αγνοήστε τους όπως τους αγνοούμε και εμείς.
Όχι μόνο την Τρίτη, καθημερινά.

αμόρφωτος είπε...

Αυτώ θα κάνο ΚΑΙ εγό !!

Αγνωώ τους ΄σωτήρες΄ !
ΣΤΗΡΙΖΩ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" !!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ασχοληθούμε με τους ανύπαρκτους,τους πουθενάδες.
Νωρίς μας θυμηθήκανε,μόνο αν μετακινούν κανά μέλος της ΄διοίκησης΄ τους ξέρουν να μιλάνε.

ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ είπε...

Καλώς τα παιδιά !
Καλώς τα 3-0 !

Την ανακοινωσούλα γιατί δεν την υπογράφει κανείς ;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να μην ξεχνιόμαστε...

- Να ψηφίσουμε οπωσδήποτε όλοι τον αξιότιμο κ. Γερούτη, που τόσα καλά έκανε στους υπαλλήλους του Βρεφοκομείου!
- Να πάρουμε τις γαλάζιες σημαίες και να βγούμε στο δρόμο, τώρα που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν πως είναι δεξιοί!
- Να έχουμε πάντα στο νου μας πως και η Πρόεδρος τώρα είναι δεξιά!
- Και ο σπόνσορας του ψηφοδελτίου (Φρόσω) δεξιά είναι επίσης!

Κασσάνδρα... είπε...

Το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια! Απορούμε πώς είναι δυνατό να ζητούν την ψήφο των εργαζομένων του Βρεφοκομείου οι εγκάθετοι της Διοίκησης;

Δώστε τους το μάθημα που τους αξίζει! Για όλα όσα εξαιτίας τους υποφέρατε τα τελευταία 4 χρόνια! Για να μην ζήσουμε ποτέ ξανά εποχές δοσίλογων και εφιαλτών!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις πρόσφατες κρίσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και αφού αρκετοί από εμάς είχαμε την τύχη να διαβάσουμε τα Πρακτικά των δύο Συνεδριάσεων, καταλήξαμε σε μερικά συμπεράσματα, τα οποία αφορούν σε
όλους τους εργαζομένους στο Δ.Β.Α.:

1. Οι εισηγήσεις των μελών του Υπηρεσιακού και ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να καλύψουν την ανομία με την οποία ήθελαν να περάσουν τη "λίστα" των εκλεκτών, μόνο ως γελοίος μπορεί να χαρακτηρισθεί.
2. Το Πρακτικό από μόνο του είναι ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο για οποιαδήποτε δικαστική διεκδίκηση των αδικημένων.
3. Οι καθόλα "άξιοι" κριμένοι Διευθυντές και Διευθύντριες έχουν τόσο φτωχά βιογραφικά, που υπό καμία άλλη Διοίκηση ή περίσταση, δε θα καταλάμβαναν τη θέση που τους δόθηκε.
4. Η "Παράσταση" ήταν τόσο καλά στημένη, που θα τη ζήλευε ακόμα και το Εθνικό Θέατρο!

Από όλα τα παραπάνω - που σίγουρα είναι πολύ σημαντικά - θα σταθώ μόνο σε κάτι που απορρέει από αυτά και που θεωρώ πως είναι το ουσιαστικότερο...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ;

Η "ΔΑΚΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ" ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΎΣ;

Η "ΔΑΚΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ" ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ!

Η "ΔΑΚΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ" ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ (ΒΛΕΠΕ JOE) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ Δ.Β.Α.; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΙΣΜΑ ΠΑΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ;

Η "ΔΑΚΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ" ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ;

* ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ:
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ!

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπρόσωποι στα Υπηρεσιακά Συμβούλια οφείλουν να είναι πέρα από κόμματα και από χρώματα και είναι εντελώς λάθος η τακτική των παρατάξεων και των ψηφοδελτίων τους. Εκπρόσωποι πρέπει να εκλέγονται οι απόλυτα καταλληλότεροι, οι αχρωμάτιστοι και κυρίως οι μη εμπλεκόμενοι - με οποιονδήποτε τρόπο - με τη Διοίκηση. Οι εκπρόσωποι πρέπει να έχουν ΦΩΝΗ, ΑΠΟΨΗ και κυρίως πρέπει να είναι πάντα με το μέρος του συναδέλφου αντικειμενικά και αμερόληπτα. Οι καθοδηγούμενοι υποψήφιοι σήμερα, θα είναι οι καθοδηγούμενοι εκπρόσωποι αύριο και γνωρίζουμε όλοι καλά τι σημαίνει αυτό! Θυμηθείτε την Εκπρόσωπο Εργαζομένων και το έργο που έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια προς όφελος πάντα των εργαζομένων (μετακινήσεις, γάλα, κρίσεις δίκαιες κ.λ.π.), το ρόλο του JOE και τη στάση του απέναντι σε όλους και σε όλα και πάνω από όλα σκεφτείτε τι έχουν κάνει οι παρατάξεις για εσάς όλα αυτά τα χρόνια!

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" γιατί είναι μέχρι στιγμής οι μοναδικοί που μας έχουν αποδείξει πως έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τα κακώς κείμενα, γιατί είναι οι μοναδικοί που τόλμησαν να γράψουν σε εφημερίδα αλλά και στο διαδίκτυο όλα αυτά που οι υπόλοιποι μόνο σκεφτόμασταν, γιατί είναι οι μόνοι που αντιστέκονται με κάθε τρόπο στο βρώμικο κατεστημένο της Ήρας, της Λίτσας, του Γιάννη, της Φρόσως, της Αγαθής, του Μανώλη, του Χρήστου και της υπόλοιπης παρέας!