Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο αγώνας για την τακτοποίηση των Συμβασιούχων συνεχίζεται!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Η' ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Σκουληκότρυπα είπε...

Το ποσο συμφωνω μαζι σου,δε λεγεται!!!!Τουλαχιστον, οι μισοι του πεζοδρομιου εχουν τη συνειδηση τους καθαρη!!!Παλευουν και αγωνιζονται για το δικαιωμα τους στη μονιμη εργασια!!!!!Οι υπολοιποι ειναι απλως αξιοι της "προβατενιας" μοιρας τους!!!ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω κι εγω!!αν ειναι δυνατον απο τα 500 ατομα ουτε 20!!!αν ειναι να αραξουμε κι εμεις στον καναπε και να περιμενουμε!!ΡΕ ΜΠΕΕΕΕ καλα λες!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ...ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ,ΡΩΤΗΣΤΕ,ΑΚΟΥΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΛΗΞΗΣ",ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010,ΕΙΤΕ ΤΟ 2011.ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ Μ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.-