Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ασχετοσύνης υμών το ανάγνωσμα... Εδάφιο γ'

  • Και εκεί που πιστεύουμε ότι όλα σε αυτή τη ζωή έχουν ένα τέλος - συμπεριλαμβανομένης της ξεφτίλας - έρχονται αυτές οι "καταπληκτικές" προτάσεις και μας διαψεύδουν! Ή να πω καλύτερα πως μας "ξυπνούν" από το λήθαργο... μας ενεργοποιούν και μας καθιστούν ετοιμοπόλεμους για τον όποιο αγώνα!
  • "Δια χειρός Προέδρου" και πάλι το Τμήμα Δημιουργίας και Συντήρησης Πρασίνου προσαρτάται στο Γραφείο Β του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικού.
  • Οι απορίες όλων μας εύλογες... Τι κοινό έχουν οι κτίστες, οι ελαιοχρωματιστές, οι τζαμάδες, οι αλουμινάδες και οι "σοφατζήδες" (έτσι ακριβώς είναι γραμμένο στο έγγραφο της Προέδρου) με τους κηπουρούς; Ότι κοινό έχει και η βούρτσα με το πορτοκάλι!
  • Τι σημαίνει Γραφείο Β και ποιος νομίζει ότι βρίσκεται υπέρ άνω του νόμου ώστε να εξελίσσει προϊστάμενους στα γραφεία; Γιατί καταργείται ένα τμήμα που τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Υπηρεσία του Βρεφοκομείου; Αυτό είναι το "ευχαριστώ" για τη δουλειά που έχουν προσφέρει οι κηπουροί στους παιδικούς σταθμούς; Έτσι τους την αναγνωρίζει η Πρόεδρος;
  • Και μπαίνω εγώ τώρα στον πειρασμό να σκεφτώ συνδυαστικά... Αφού κόβουμε τα δένδρα από την Αθήνα, ας καταργήσουμε και το Τμήμα των Κηπουρών στο Βρεφοκομείο για να υπάρχει σύμπνοια!
  • Αναρωτιέμαι μόνο, σε όλα αυτά τα ταξίδια που με τα λεφτά του προϋπολογισμού μας σουλατσάρουν Πρόεδροι, Διευθυντές και παρατρεχάμενοι στας Ευρώπας, δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται στα προηγμένα κράτη;
  • Κυρίες και Κύριοι που θα κληθείτε να ψηφίσετε αυτές τις προτάσεις, ενδιαφερθείτε πρώτα να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο έξω από τον μικρόκοσμο του 4ου ορόφου της οδού Ρόδου και αναλάβετε την ευθύνη της υπογραφής σας στο έπακρο!
By ΣυνδιΣκαλίζω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τους ξεπατώσουν τους κήπους από τους παιδικούς σταθμούς και θα φτιάξουν στη θέση τους γραφεία για να στεγάσουν τους διοικητικούς που θα υπηρετούν σε αυτούς!
Έχει όραμα ρε παιδιά αυτή η γυναίκα!

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μία εμπάθεια σε αυτές τις προτάσεις ή μήπως είναι η ιδέα μου;