Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Θα σπάσω κούπες για τα λόγια που 'πες... και ποτηράκια για τα πικρά λογάκια...

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα σου λένε ότι δε μεταλλάσσονται οι άνθρωποι! Ιδού το φωτεινό παράδειγμα!
Ο.Κ. Καταλάβαμε όλοι ποιος έκοψε τελικά την αλυσίδα, αλλά υπάρχει μία ακόμα πληροφορία ότι πρόσφατα την έκοψε και κάποια Διευθύντρια του άλλου κτιρίου της Διοίκησης! Για μάθετε λεπτομέρειες για να τις αναρτήσετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τις φωνές και τα σπασίματα που ακούστηκαν στον 3ο όροφο του κτιρίου της Ρόδου, ακούστηκαν και υβριστικές λέξεις και φράσεις!
Ανάρμοστη συμπεριφορά λέγεται αυτό κυρία Πρόεδρε του Βρεφοκομείου;
Σίγουρα τ' αυτιά μας δε φταίνε για να κακοποιούνται έτσι!
Έχουμε κι ένα επίπεδο...

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε στο συγκεκριμένο "κύριο" πως ο Χριστός και η Παναγία είναι ιερά για τους Έλληνες και ακόμη κι αν δεν πιστεύει σε αυτούς, οφείλει να σεβαστεί τους άλλους που τους πιστεύουν!
Αν οποιοσδήποτε υπάλληλος είχε ακουστεί να μιλάει κατ' αυτόν τον τρόπο μέσα στην Υπηρεσία, θα είχε ήδη ξεκινήσει Ε.Δ.Ε. εναντίον του!

Ανώνυμος είπε...

Ν Τ Ρ Ο Π Η

Σε λίγο θα αρχίσει ο ένας να μαχαιρώνει στην κυριολεξία τον άλλο, γιατί μεταφορικά αυτό συμβαίνει τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια!
Συγχαρητήρια για το ήθος σας...

Ανώνυμος είπε...

Είναι όλοι μέλη του Συλλόγου "Πνεύμα & Ηθική"! Αυτοί μας διοικούν, αυτοί μας κρίνουν και αυτοί αποφασίζουν ακόμα και για το εισόδημά μας! Ο ένας φυλάει σκοπιά τα βράδια στο Βρεφοκομείο, η άλλη το έχει κάνει Γραφείο Γενικού Τουρισμού και τώρα μας προέκυψε και το τρίτο κελεπούρι που τα κάνει λαμπόγυαλο! Να μη θυμηθώ και τις "αξιόλογες¨κυριούλες που έχουν πατήσει επί πτωμάτων...
100% αστοχία υλικού κ. Βαλσαμάκη!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε, ρε παιδιά; Να κόψουν λεφτά από τα "κεφάλια"; Ο κοσμάκης την πληρώνει πάντα! Φταίμε όλοι σαν Έλληνες που τους ψηφίζουμε και τους ανεχόμαστε! Σε τι νομίζετε πως διαφέρει η Πρόεδρός σας από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Ίσως να μην παίζει PLAY STATION και να μην έχει δίδυμα, γιατί κατά τ' άλλα χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες μεθόδους με την κυβέρνηση των τελευταίων 5 χρόνων! Θυμηθείτε τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, της SIMEMNS, το καλοκαίρι των πυρκαγιών και τόσα άλλα που έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια και θα δείτε πως ζείτε μέσα σε μια μικρογραφία τους! Η Στάση και η Απεργία είναι μία καλή αρχή, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί!

Αγανακτισμένος είπε...

Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα ή όταν τα επιχειρήματα είναι γελοία, ο θυμός είναι ένας εύκολος τρόπος να μας γλιτώσει από τα αδιέξοδα! Αν μάλιστα σπάσουμε και ένα δυο ποτήρια, εκτονώνουμε και την κατάσταση και βγαίνουμε κι από πάνω!
Ωραίο το θεατράκι, αλλά πολύ φτηνιάρικη η παραγωγή! Με τόσες "αποδοχές" περιμέναμε κάτι καλύτερο!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Θέατρο του παραλόγου έχουμε καταντήσει! Οι "Μαριονέτες" του Βρεφοκομείου, σαν άλλοι "Πινόκιο", ζωντάνεψαν και ύψωσαν και ανάστημα, αλλά μάλλον το ύψωσαν προς λάθος κατεύθυνση! Και δυστυχώς και με λάθος τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και αυτό το συμβάν, είναι ένας καλός λόγος για κινητοποίηση και στάση εργασίας! Μην ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές και πολεμήστε τις με κάθε τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

Μπα...
Ξύπνησαν τα πόδια και βαράνε το κεφάλι; Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτό το περιστατικό θέλει διερεύνηση για να μην πω ότι θέλει ψυχίατρο!
Δεν είναι κακή ιδέα...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μάζεψε τα σπασμένα;
Και ποιος θα μαζέψει τα σπασμένα γενικότερα;

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Στο Βρεφοκομείο συντελούνται ΚΑΙ θαύματα!!! Δεν σας τα αποκαλύπτουμε αυτή τη στιγμή, γιατί περιμένουμε να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες, αλλά σας υποσχόμαστε ότι θα σας τρελάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας και συζητούν για τα επιτεύγματα των προγόνων τους.
Λέει πρώτος ο Γάλλος:
- Εμείς, σε κάτι ανασκαφές που κάναμε κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, ανακαλύψαμε τηλεφωνικά καλώδια που χρονολογούνται από το 1.000 π.Χ., γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Γάλλοι είχαν ανακαλύψει το τηλέφωνο από τότε!
Λέει ο Ιταλός μετά:
- Αυτό δεν είναι τίποτα! Εμείς σκάψαμε κάτω από τον Πύργο της Πίζας και ανακαλύψαμε οπτικές ίνες που χρονολογήθηκαν στο 1.500 π.Χ., γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Ιταλοί είχαν ανακαλύψει το εικονοτηλέφωνο από τότε!
Τελευταίος μιλάει ο Έλληνας:
- Αγαπητοί μου, είστε πολύ πίσω! Εμείς, σε ανασκαφές που κάναμε κάτω από την Ακρόπολη, δεν ανακαλύψαμε απολύτως τίποτα...
(Οι άλλοι δύο τον κοιτούν όλο απορία)
... γεγονός που αποδεικνύει ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει το κινητό τηλέφωνο!

Ανώνυμος είπε...

Θα αναρωτιέστε τώρα προς τι το προηγούμενο ανεκδοτάκι;
Κρατηθείτε λίγο και θα μάθετε πόσο ακόμα πιο προχωρημένοι είμαστε εδώ στο Βρεφοκομείο... δια χειρός Διευθυντή-Νυχτοφύλακα!