Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Σε τι, τελικά αποσκοπεί το χάος που έχει δημιουργηθεί με τις υπερωρίες;

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και σε αυτή μας την ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα ασφαλώς μιλάνε από μόνα τους, αλλά το ζήτημα είναι αν φτάνουν σε όλα τα αυτιά ή αν συμβαίνει το γνωστό πια σε όλους μας "τ' αυτιά τους έχουν τοίχους"; Στο μόνο που θα σταθούμε, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ανάμεσά μας 3 συνάδελφοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι η περικοπή οφείλεται στην παγκόσμια οικονομική κρίση... κι αυτό, αν δεν είναι τραγικό, είναι τραγελαφικό τουλάχιστον! Όλοι οι υπόλοιποι - 517 που δεν είναι και λίγοι - με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις, έχουν καταλάβει καλά τι παίζεται και από ποιον!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον υπάρχει μία μειοψηφία (πολύ μικρή ευτυχώς) που αρέσκεται στο να παραμυθιάζεται, αλλιώς δεν εξηγούνται οι 3 αυτές ψήφοι! Εκτός αν ψήφισε η ίδια η Πρόεδρος, ο Γιάννης και ο Emmanouelle...

Ανώνυμος είπε...

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε όλοι ότι μας δουλεύουν, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κάνουμε κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να κρατήσει την ίδια στάση και το άλλο Σωματείο, γιατί εδώ στους παιδικούς σταθμούς τα μέλη του είναι αγριεμένα!

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή η κατάσταση είναι "στημένη" και καταλαβαίνουμε όλοι από ποιον και γιατί! Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν ή κάπου αλλού αποσκοπούν!

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι αρκετοί έως πολλοί συνάδελφοι συνδυάζουν το ζήτημα των υπερωριών με την εκλογή της νέας Εκπροσώπου Εργαζομένων. Μάλλον μέσα στα "πονηρά σχέδια" του 4ου είναι και το να χρεώσει εμμέσως το όλο θέμα στην Εκπρόσωπο ή και στα Σωματεία! Ξεκαθαρίστε όλοι τη θέση σας, γιατί η υπόθεση βρωμάει!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ψηφοφορία απέδειξε τουλάχιστον ότι σχεδόν το 100% αυτών που επισκέπτονται το Blog του "ΣυνδιΣκαλίζω" είναι νοήμονες και σε καμία περίπτωση δεν τρώνε κουτόχορτο!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε κουτόχορτο τρώμε...ούτε βαλσαμόχορτο!