Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Ο "Δαίμονας" του Βρεφοκομείου...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η εκλεκτή πρώην εκπρόσωπος εργαζομένων που εγγράφως διαβεβαίωσε όλους τους υπαλλήλους του Βρεφοκομείου πως έχει εξασφαλίσει τις υπερωρίες για το 2009;
Μήπως αυτή τις είχε όντως εξασφαλίσει, αλλά επειδή η Πρόεδρος δε γουστάρει την καινούργια εκπρόσωπο εργαζομένων, βρήκε έναν πολύ "ωραίο" τρόπο να την πολεμήσει;
Μήπως οι Διευθυντές είναι όλοι μιλημένοι και σαφώς καθοδηγούμενοι από την Πρόεδρο;
Μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε γιατί μας δουλεύουν όλοι;;;

Ανώνυμος είπε...

Να ξεσηκωθούμε όλοι και να πάμε όλοι να φωνάξουμε στον 4ο για όλα όσα μας έχουν κάνει.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!Δεν είμαστε οι μαριονέτες τους. Μέχρι τα κανάλια να φτάσουμε και να ενημερώσουμε και όλα τα blog!

Ανώνυμος είπε...

Και μαζί με τις υπερωρίες, καταβροχθίζουν και τα έγγραφα από τους φακέλους κάποιων υπαλλήλων...Καλή χώνεψη ή καλύτερα...στον λαιμό να σας κάτσει!

Ανώνυμος είπε...

Η Πρόεδρος ή υπερωρίες θα κόβει ή κορδέλες από εγκαίνεια!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά το ΣυνδιΣκαλίζω, το έχω δει αρκετές φορές σαν αναφορά σε διάφορα Blog. Έχει αποκτήσει μεγάλη δύναμη! Μακάρι να καταφέρουμε να δικαιωθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Η Πρόεδρος δε γουστάρει την καινούργια εκπρόσωπο εργαζομένων, επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρει να την κάνει κατοικίδιό της. ΕΥΤΥΧΩΣ για όλους εμάς!

Ανώνυμος είπε...

Αν δε μας γουστάρει η Πρόεδρος, να εισηγηθεί να μας συνταξιοδοτήσει (με πλήρη σύνταξη, παρακαλώ) και να προσλάβει κι άλλους Γιάννηδες, Μανώληδες, Λίτσες κ.λ.π.
Αλλά επειδή κι εμείς δεν τη γουστάρουμε και μιας και είμαστε και οι περισσότεροι και μιας και έχει ήδη πάρει σύνταξη, ας μας αδειάζει τη γωνιά...

Ανώνυμος είπε...

Να μας την αδειάσει, μαζί με τους παρατρεχάμενους που μας κουβάλησε.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως από τις πληροφορίες που έχω, σε όλες τις προηγούμενες Υπηρεσίες που βασίλευε η αυτού Μεγαλειοτάτη , εκδιώχθηκε κακήν κακώς και έφυγε νύχτα. Σ΄ εμάς βρήκε να σπάσει το ρεκόρ;

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα βρε παιδιά!!! Έφυγε και ο κολλητός της ο Βίκτωρας από το Παρόν και πήγε στο Ποντίκι (στην εφημερίδα εννοώ μη μπερδευτούμε με αυτό στη σούπα στο Δρομοκαϊτειο, ο νοών νοείτω)!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα και το Ποντίκι ήταν από τις λίγες εφημερίδες που δεν είχε κατευθυνόμενους δημοσιογράφους. Πάει κι αυτή!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε μ΄εκείνη την Προκήρυξη;
Τι;
Απάντησε κανείς και δεν άκουσα;

Εεεε! Επιτροπή είσαι σπίτι;

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή είναι πολύ απασχολημένη...
Το ένα μέλος της επιδίδεται στην αφαίρεση εγγράφων από τους Φακέλους των Υπαλλήλων, το άλλο παίρνει 24 ώρες οδηγίες χρήσεως από τον 4ο και το τρίτο μέλος απλά παρακολουθεί τα δύο προηγούμενα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνει και άλλα πράγματα το τρίτο μέλος, αλλά τα κόβει η λογοκρισία...

Ανώνυμος είπε...

Δε πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας στο Βρεφοκομείο που να πιστεύει πως υπάρχει κάποιος άλλος πίσω από το θέμα των υπερωριών, εκτός από την Πρόεδρο; Απλά, μέρες που 'ναι και με τα γκάλοπ να δείχνουν την κατρακύλα που έχει πάρει το κόμμα της, δε θέλει να το χρεωθεί προσωπικά και πολιτικά το όλο θέμα και γι' αυτό το κάνει μπαλάκι στους Διευθυντές που έτσι κι αλλιώς τους "παίζει"!

Ανώνυμος είπε...

Ένας τρόπος υπάρχει να βγούμε από αυτή την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία μας έχουν εμπλέξει! Να δείξουμε την εναντίωση και τη διαμαρτυρία μας με κάθε τρόπο, δυναμικά και συλλογικά! Μόνο έτσι θα τους ξεμπροστιάσουμε και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός και μη εξαιρετέος διευθυντής του 2ου έχει συλλέξει καταπληκτικές πληροφορίες για το τι κάνει ο Δήμος με τις υπερωρίες των υπαλλήλων του! Αφού, λοιπόν, τα ξέρει τόσο καλά και συμφωνεί με αυτά, να γυρίσει στο Δήμο και να μας αδειάζει τη γωνιά! Βέβαια, στο Δήμο δεν πρόκειται να είναι Διευθυντής και κατά συνέπεια δεν πρόκειται να παίρνει 60 ώρες υπερωρίες και επίδομα θέσης... αλλά ένας απλός υπάλληλος, όπως του αρμόζει άλλωστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια Διεύθυνση υπάρχει και Προϊσταμένη που ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στο Δήμο και υπεραμύνεται των τακτικών αυτών. Το λυπηρό είναι ότι το παίζει και συνδικαλίστρια αριστερών πεποιθήσεων... Ρεζιλίκια δηλαδή!