Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Και ο Ροζ Πάνθηρας είναι ανάμεσά μας...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μη δεχτεί κανένας από τη Διοίκηση να χτυπάει κάρτα για τις υπερωρίες, γιατί απλά το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων του Βρεφοκομείου δεν χτυπούν κάρτα - όλοι στους παιδικούς σταθμούς, Διευθυντές και αρκετοί που έχουν καταφέρει να εξαιρεθούν!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή.
Αν ρωτήσεις δέκα διαφορετικούς υπαλλήλους στο Βρεφοκομείο, θα πάρεις δέκα διαφορετικές πιθανές εκδοχές για το τι θα γίνει με τις υπερωρίες! Τώρα θυμήθηκε η Πρόεδρος το ότι γίνεται στο Δήμο; Όταν έδωσε το γάλα στο Βρεφοκομείο με 0,79 €, είχε ξεχάσει ότι στο Δήμο το είχαν δώσει με 1,20 €;

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι εμποδίζουν μετατάξεις υπαλλήλων σε ανώτερο κλάδο; Όποιος έχει πληροφορίες σχετικές, παρακαλούμε να τις γνωστοποιήσει και στους υπόλοιπους...

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακούσατε όλοι στα Δελτία Ειδήσεων, είναι έτοιμο προς κατάθεση το Νομοσχέδιο με το οποίο θα εξελίσσονται οι Αορίστου όπως ακριβώς οι Μόνιμοι Υπάλληλοι. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικές είναι οι Εκθέσεις Αξιολόγησης και για τους Αορίστου και πόσο καθοδηγούμενες ήταν οι πρόσφατες Εκθέσεις των Χειριστών Η/Υ, αλλά και αρκετών ακόμα συναδέλφων!

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Ρεζιλίκια και μόνο ρεζιλίκια!
Το σημαντικότερο που γίνεται σε αυτή την Υπηρεσία, είναι η απαξίωση των υπαλλήλων της από μια Διοίκηση ανίκανη και από "φυτευτούς" που ήρθαν από το Δήμο Αθηναίων! Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο η Λίτσα μετά του συζύγου της, ούτε το φερέφωνο του 4ου που εδρεύει στον 3ο, αλλά ούτε και κάποιοι υπάλληλοι "τιμητές" του στέμματος που μόνο τη δουλειά τους δεν ξέρουν να κάνουν σωστά!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Ελέγξαμε δειγματοληπτικά δύο Υπηρεσιακούς Φακέλους (ξέρετε αυτούς που είναι υποχρεωμένη να φυλάει η Υπηρεσία για κάθε υπάλληλο) και ΟΧΙ με έκπληξη ανακαλύψαμε ότι έλειπαν από μέσα τα περισσότερα από τα έγγραφα που αφορούν σε τίτλους σπουδών, σεμινάρια κ.λ.π. των υπαλλήλων! Μήπως θα έπρεπε να ψάξετε όλοι τους φακέλους σας για να μη βρεθείτε κάποια στιγμή προ εκπλήξεως;

Ποιος εξαφανίζει τα χαρτιά από τους φακέλους και γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Στο παρελθόν αναζήτησα κάποιο έγγραφο από το Φάκελό μου και φυσικά έλειπε, ενώ το είχα καταθέσει στην Υπηρεσία μαζί με την αίτηση πρόσληψής μου και όταν ζήτησα να μάθω το λόγο της απουσίας του, μόνο τρελή που δεν με έβγαλαν! Είμαι σίγουρη πως λείπουν πολλά χαρτιά από τους περισσότερους φακέλους, αλλά η υπεύθυνη εδώ και χρόνια για αυτό το χάλι, ούτε μετακινείται ποτέ από τη θεσούλα της και ούτε λογοδοτεί, γιατί είναι μονίμως προσκολλημένης στην εκάστοτε Διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Που να δείτε τι γίνεται με τα πτυχία στις Ξένες Γλώσσες! Αυτά τα έχουν εξαφανίσει σχεδόν όλα! Γιατί; Μήπως γιατί κάποιοι εκεί μέσα με το ζόρι ξέρουν Ελληνικά και "ζηλεύουν" αυτούς που μιλάνε και κάποια άλλη γλώσσα; Βέβαια, φαντάζομαι πως η "εξαφάνιση" αυτή θα είναι επιλεκτική!

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και σίγουρα πρέπει όλοι να αναζητήσουμε το τι τελικά υπάρχει μέσα στους Υπηρεσιακούς μας Φακέλους. Καλό θα ήταν να ενημερωθεί και η Εκπρόσωπος Εργαζομένων και όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουμε κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που σκέφτονται να τροποποιήσουν τον Οργανισμό του Βρεφοκομείου, θα διορθώσουν τα "λάθη" του προηγούμενου ή θα τον ράψουν εκ νέου στα μέτρα τους;

Ανώνυμος είπε...

Οι Απόκριες τέλειωσαν... όχι όμως και για το Βρεφοκομείο! Ο Καρνάβαλος και οι Μασκαράδες είναι ακόμα εδώ!

Ανώνυμος είπε...

Η μαρτυρία η δική μου σχετικά με τους Υπηρεσιακούς Φακέλους, είναι ότι όταν κάποια στιγμή ζήτησα να δω το δικό μου, ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε μέσα κανένα από τα Σεμινάρια τα οποία είχα παρακολουθήσει και βεβαίως είχα προσκομίσει τις Βεβαιώσεις στην Υπηρεσία. Όταν ρώτησα που πήγαν τα έγγραφα, μου ζήτησαν Αριθμό Πρωτοκόλλου που τα είχα καταθέσει, ενώ όταν τα είχα φέρει στην Υπηρεσία που έλεγαν ότι δε χρειάζεται πρωτόκολλο γιατί είναι τυπικό το θέμα!
Οπότε, καταλαβαίνετε τι γίνεται!!!
Ακόμα και το έντυπο κανονικής άδειας θα πρέπει να πρωτοκολλούμε!

Ανώνυμος είπε...

Η Δ/νση που είναι αρμόδια για τους φακέλους των υπαλλήλων είναι η ίδια που δια χειρός διευθυντή της απαντούσε σε αίτηση υπαλλήλου για μετάταξη σε ανώτερο κλάδο, ότι δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί το αίτημα λόγω έλλειψης προσωπικού στον κλάδο που υπηρετούσε, τη στιγμή που ο νόμος είναι σαφέστατος όταν πρόκειται για μετάταξη σε ανώτερο κλάδο!
Είδατε να πάθει τίποτα αυτός ο διευθυντής που δεν είναι εις θέση ούτε να καταλάβει τι λέει ένας νόμος; Όχι βέβαια, γιατί ανήκει στη φρουρά των εκλεκτών...

Ανώνυμος είπε...

Κρα ρε... Κρα!

Προτείνω τη θέσπιση της Παγκόσμιας Ημέρας Κραξίματος για το Βρεφοκομείο!
Να μαζευόμαστε όλοι και να τους κράζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις "εκδηλώσεις" να καλύπτουν όλοι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί!
Α... και να έχουμε και την απονομή των Χρυσών Βατόμουρων του Βρεφοκομείου, σε αυτούς που έχουν κάνει τη μεγαλύτερη μ...κία!

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία είναι τώρα με τις νομιμοποιήσεις των αυθαιρέτων, να φροντίσει και το Βρεφοκομείο να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες του...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαστε στο Βρεφοκομείο, και όλοι ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό, σίγουρα για το θέμα των Υπηρεσιακών Φακέλων θα επιχειρηθεί να πέσει η ευθύνη "στον τελευταίο τροχό της άμαξας", σε κάποιον υπάλληλο δηλαδή (αν είναι και συμβασιούχος ακόμα καλλίτερα)!
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!! Μην πέσετε στη λούμπα! Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι καθοδηγούμενα, γιατί κανένας απλός υπάλληλος δεν έχει όφελος να εξαφανίσει έγγραφα από το φάκελο ενός άλλου υπαλλήλου, σε αντίθεση με αυτούς που έχουν πιάσει τις καρέκλες χωρίς να τις δικαιούνται και τρέμουν μήπως τις χάσουν! Μετά και τις τελευταίες Κρίσεις στο Υπηρεσιακό, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο ποσοστό Προϊσταμένων και Διευθυντών είναι οι τελευταίοι της Επετηρίδας και αυτοί με τα λιγότερα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα!
Τα συμπεράσματα όλα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι που "λύνουν και δένουν" στον 3ο και εξαφανίζουν έγγραφα υπαλλήλων από τους φακέλους, είναι αυτοί που κατά το δοκούν αποφασίζουν ποιοι υπάλληλοι θα εξελίσσονται και πότε, είναι οι ίδιοι που προσλαμβάνουν τα παιδιά τους, που ελέγχουν τις αιτήσεις για την Προκήρυξη του Βρεφοκομείου και που κάνουν και πολλά άλλα ακόμα, που αν τα έγραφα το σίγουρο είναι πως δε θα έβλεπα ποτέ αναρτημένο το σχόλιό μου!