Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει...Vol. 6

Κατηγορία: Ελληνικό Γουέστερν Υπόθεση: Δύο γυναίκες, πρώην «συνεταίροι», γίνονται αντίπαλες. Η μοίρα θέλει να συνεργαστούν ξανά, όταν ένας ετοιμοθάνατος υπάλληλος τους εκμυστηρεύεται ότι στο Βρεφοκομείο υπάρχουν θαμμένες καρέκλες και λοιπά αξεσουάρ εξουσίας. Όμως, το θησαυρό αναζητά και μία τρίτη γυναίκα. Η ιστορία διαδραματίζεται στα βάθη της άγριας δύσης των Σεπολίων, την εποχή που ο εμφύλιος πόλεμος στο Βρεφοκομείο, έχει ήδη κριθεί υπέρ των Βορείων. Στις αχανείς εκτάσεις της ενδοχώρας, τρεις γυναίκες προσπαθούν να φτάσουν σε έναν θησαυρό, θαμμένο μαζί με έναν πεσόντα του πολέμου. Και η καθεμιά από αυτές θα χρησιμοποιήσει μεθόδους ανάλογους του χαρακτήρα της. Η Κακιά θα βασανίσει και θα σκοτώσει. Η Χειρότερη θα μεταχειριστεί την κουτοπονηριά και την προδοσία. Και η Χείριστη θα χρησιμοποιήσει το μυαλό της, το κυνικό της χιούμορ και την εκπληκτική της ικανότητα στο περίστροφο. Κι ενώ η ζυγαριά θα κλίνει άλλοτε προς τη μία κι άλλοτε προς την άλλη κατεύθυνση, εμείς θα γινόμαστε μάρτυρες της μοναδικής θηριωδίας που λαμβάνει χώρα στο Βρεφοκομείο…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή βδομάδα και... ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !

Όποιος είναι μέλος οποιασδήποτε Οργάνωσης, Συλλόγου ή Σωματείου και επιθυμεί να συμμετάσχει σε Συνέδριο εντός ή εκτός των συνόρων, μπορεί να προσέλθει στα Γραφεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών - Ρόδου 181 Σεπόλια, 4ος όροφος - τις εργάσιμες μέρες και ώρες και να τύχει χρηματοδότησης για τα έξοδα συμμετοχής (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κ.λ.π.)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:
1. Πιστοποιητικό Πολιτικών Φρονημάτων
2. Πιστοποιητικό Γέννησης
3. Φορολογική Ενημερότητα
4. Ασφαλιστική Ενημερότητα
5. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας (πρόσφατης) ή Διαβατηρίου
6. Βιβλιάριο Υγείας
7. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
8. Φωτοαντίγραφο Κάρτας Μέλους του Συλλόγου, Οργάνωσης κ.λ.π. στο οποίο ανήκετε
9. Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή Εξατάξιου Γυμνασίου (για τους μεγαλύτερους)
10. Πρόσφατη Φωτογραφία (κατά προτίμηση ολόσωμη)
11. Αίτηση που θα συμπληρωθεί στην Υπηρεσία και θα κατατεθεί στο Πρωτόκολλο

* Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, δηλαδή: Μέλη ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ., Μετεκπαιδευθέντες με υποτροφία FULBRIGHT κ.λ.π.

* Εξαιρούνται: Μέλη του Ενωτικού Σωματείου Εργαζομένων Δ.Β.Α., Χειριστές Η/Υ και γενικά όλοι οι φιλικά προσκείμενοι προς τους παραπάνω!

Ανώνυμος είπε...

Βασική προϋπόθεση για να είναι κάποιος σε θέση να αξιολογήσει ανθρώπους, είναι να έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα τη δυνατότητα αυτοκριτικής! Πιστεύει κανείς ότι οι εν λόγω "κυρίες" είναι εις θέση να κάνουν την αυτοκριτική τους;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει κακιά και χειρότερη... μόνο χείριστες!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε, ρε παιδιά, με τις υπερωρίες του Ιανουαρίου; Με τα λεφτά μας θα στείλουν τις φίλες της Λίτσας στο Συνέδριο στην Κύπρο; Από ποιον κωδικό θα βγουν αυτά τα λεφτά κ. Διευθυντά Οικονομικών; Από τα "Λοιπά θεάματα, εκδηλώσεις κ.λ.π.";
Α Ι Σ Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Και ο μήνας έχει 9...Αφιερωμένο στη Διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά σας όλοι αύριο και στην κοπή της πίτας! Ταξίδια, τηλεοράσεις, χορός και τραγούδι σας περιμένουν...
Έτσι, για να μη λέτε πως δε νοιάζεται η Υπηρεσία για τους εργαζόμενους!
Τοίχο - τοίχο, όμως παιδιά... για τα πισώπλατα μαχαιρώματα!

Ανώνυμος είπε...

Το Βρεφοκομείο πρέπει να μπει στο βιβλίο... αντι-Γκίνες. Ο σεβασμός του στα δικαιώματα των εργαζομένων και η αξιοκρατία που το διέπει, είναι μνημειώδης!
Για την Κύπρο δεν ξέρω, πάντως σχετικά πρόσφατα είχε γίνει και κάποιο άλλο σεμινάριο από τον ΠΑΣΥΒΝ, σχετικά με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ή κάτι παρεμφερές. Το Βρεφοκομείο είχε προσφερθεί να πληρώσει (αλήθεια τελικά πλήρωσε;)χρήματα ώστε να έχουν την ευκαιρία κάποιοι υπάλληλοι να συμμετέχουν (μη φανταστείτε απλοί υπάλληλοι, από Προϊστάμενοι και πάνω).
Η πιο πρόσφατη δε απόδειξη ισονομίας έχει να κάνει με αυτό που λέμε 'υπερωρίες'. Κόπηκαν λίγες ώρες από τους Προϊστάμενους και σχεδόν οι μισές από τους απλούς υπαλλήλους. Δεν μας είπαν όμως, οι Διευθυντές και τα στελέχη της 'αυλής' σε ποια οικονομική πολιτική υπάγονται; Μάλλον σε αυτή που λέει: 'τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου'. Άξιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

... Αύριο θα υπάρχει και απουσιολόγος; Οι τελευταίες εκλογές εκπροσώπου εργαζομένων μας έδειξαν ότι ο ρόλος του Αρτέμη Μάτσα έχει πολλούς υποψήφιους 'ηθοποιούς'. Βέβαια ενώ ηθοποιός σημαίνει φως, εδώ εσκεμμένα το σκοτάδι κυριαρχεί...

Ανώνυμος είπε...

Απουσιολόγος;
Και βέβαια και κυρίως για τους Συμβασιούχους που το Γραφείο Προέδρου κάλεσε όλους, έναν προς έναν, τηλεφωνικά... και στα κινητά μάλιστα! Τα οποία κινητά, πληρώνει το Βρεφοκομείο βεβαίως - βεβαίως!