Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει... Vol. 2

Κατηγορία: Ψυχολογικό Θρίλερ Υπόθεση: Μια εκπληκτική ταινία που πραγματεύεται την αληθινή ιστορία ενός Χειριστή Η/Υ και των εφιαλτικών εμπειριών του μέσα στο Βρεφοκομείο, καθώς και το αξέχαστο ταξίδι του προς την ελευθερία. Όταν προσλαμβάνεται δεν ξέρει ότι θα βρεθεί στην πιο σκληρή Υπηρεσία της Ελλάδας. Υποφέρει για πολλά χρόνια σαδιστικές συμπεριφορές και απάνθρωπες συνθήκες με μόνο βοηθό το εσωτερικό του κουράγιο και η συμπαράσταση του Ενωτικού Σωματείου. Αυτά θα του δώσουν τη δύναμη για να πιάσει το Εξπρές του Βρεφοκομείου (κωδική ονομασία του σχεδίου επιβίωσης).

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Εξπρές του Βρεφοκομείου; Του τρελοκομείου δε λέτε καλύτερα; Και πάλι μέσα θα είστε!

Ανώνυμος είπε...

Πήρατε είδηση πως για μια ακόμα φορά μετακινούν επιλεκτικά υπαλλήλους, όσους δεν τους κάνουν δηλαδή; Τελικά σε αυτή την υπηρεσία λίγοι είναι αυτοί που μπορεί να στεριώσουν σε μία θέση και τυχαίνει να είναι όλοι "οι άνθρωποι της Προέδρου". Καλά, αγορασμένες τις έχουν τις καρέκλες; Ή πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι οι καλύτεροι και ικανότεροι υπάλληλοι που διαθέτει το Βρεφοκομείο; Για τόσο ηλίθιους μας περνούν;

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορετικότητα, όπως και κάθε τι πρωτοποριακό, από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα, είναι στοχοποιημένο και διώκεται με κάθε τρόπο. Έτσι και το Βρεφοκομείο, μια υπηρεσία των 150 ΔΕ1 υπαλλήλων, δεν μπορεί να ανεχτεί 20 ΔΕ38 που ξέρουν κάτι παραπάνω και προσπαθεί να τους αφανίσει με κάθε τρόπο. Αφήστε που και από τους ΔΕ1, κάποιοι δεν είχαν καν απολυτήριο Λυκείου και το πήραν εκ των υστέρων (μέσω του Νυχτερινού, που όπως ξέρουμε όλοι αποφοιτούν για ευνόητους λόγους) και το απέχτησαν μετά προκειμένου να μεταταχθούν. Αυτούς η Υπηρεσία κρίνει ως τους καταλληλότερους, αυτούς εξελήσει και αυτούς προωθεί με κάθε τρόπο.
Είμαστε ΜΠΑΝΑΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να έχεις πτυχίο και να μην κατέχεις την Ελληνική γλώσσα...
Να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το επίρρημα από το επίθετο!

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια υπάλληλος δεν έχω ξανασυναντήσει τόσα ξεφτιλίκια μαζεμένα…
Ντροπή τους! Εάν ήταν τα παιδιά τους το ίδιο θα τα αξιολογούσαν;
Συνάδελφοι σου λένε… εγώ τους λέω προδότες!

Εάν μπορούσα να τις αξιολογήσω, θα έβαζα ΗΘΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ήθος ρε παιδιά; Το ήθος τους το γνωρίζουν και οι πέτρες πολύ καλά. Ο ορισμός της ανηθικότητας σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που τους διακρίνει.
Μην ανοίξω περισσότερο το στόμα μου, γιατί θα έχουμε δράματα...εντός και εκτός βρεφοκομείου.

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστες λέξεις για τις εν λόγω «κυρίες» :
ΗΘΟΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΦΙΛΟΤΙΜΟ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Λέξεις που δυστυχώς δεν μαθαίνονται απλά και μόνο διαβάζοντάς τες από κάποιο λεξικό της Νεοελληνικής γλώσσας!

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να κάνετε ένα αφιέρωμα και στην παράγκα της Αυλώνος... Η δυσωδία έχει φτάσει εκτός των ορίων της Αθήνας. Που μπορεί να φτάσει πια μια κουστωδία από αυλάρχες και αυλοκόλακες; Επειδή όμως τελευταία έχουμε χάσει κάποια επεισόδια, όποιος μπορεί και γνωρίζει ας μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Αληθεύει ότι έχουν αναλάβει την απόλυτη διακυβέρνηση 2 διευθύντριες και οι δοσίλογοί τους;

Ανώνυμος είπε...

Το τι συμβαίνει στο Βρεφοκομείο είναι γνωστό και στις πέτρες πλέον! Η γνωστή "παράγκα" λύνει και δένει, μετακινεί και υποβιβάζει υπαλλήλους, εισηγείται μεγαλόπνοα αντεργατικά projects (θυμηθείτε το αυτό που σας λέω) και γενικά κάνει ότι θέλει!
Αλλά... Όσο υπάρχουν αδικημένοι που δέχονται τα πάντα αδιαμαρτύρητα, όσο κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και όσο σκύβουμε το κεφάλι... μην περιμένετε προκοπή!