Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει... Vol. 3

Κατηγορία: Θρίλερ - Θρίλερ Υπόθεση: Ένας ψυχοπαθής απαγάγει και σκοτώνει νέους χειριστές Η/Υ. Το F.B.I. βρίσκεται σε απόγνωση. Μόνο ένας εξίσου παρανοϊκός δολοφόνος θα μπορούσε να προβλέψει τις κινήσεις του και να δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. Η Ειδική Προϊσταμένη Πληροφορικής του F.B.I.(Μάρινς), αναλαμβάνει να ζητήσει τη βοήθεια της Δόκτωρος Χάνιμπαλ Λέκτερ, της ισοβίτισσας κανίβαλου και κατά συρροή δολοφόνου Χειριστών Η/Υ, που παρόλη την παράνοια της θεωρείται ιδιοφυΐα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τους, που λαμβάνουν χώρα στο υψίστης ασφάλειας βρεφοκομείο, μια παράξενη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στην Μάρινς και στην Λέκτερ, καθώς η τελευταία εισβάλει σταδιακά στο υποσυνείδητο της, προκαλώντας την να ανακαλέσει τραυματικές μνήμες από το παρελθόν της, ενώ παράλληλα την τροφοδοτεί με τα στοιχεία εκείνα που θα την οδηγήσουν στο να σχηματίσει το προφίλ του παρανοϊκού δολοφόνου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω ότι το Βρεφοκομείο διαθέτει περισσότερους από δύο Χάνιμπαλ Λέκτερ και φοβάμαι πως θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με το γάλα που μας χρωστάνε; Αληθεύει ότι η Πρόεδρος συναίνεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο για 1,20€ το κουτί για τους υπαλλήλους του Δήμου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βρεφοκομείου με το ζόρι έδωσε το 0,79€; Μας δουλεύουνε ή μου φαίνεται; Μήπως να μαζευτούμε και να πάμε μέχρι το Γραφείο Δημάρχου για να συζητήσουμε μερικά θεματάκια; Μήπως εκτός από την Αντιδημαρχία, θα έπρεπε να της είχε πάρει και τα "σώβρακα";

Ανώνυμος είπε...

Στη διάθεσή σας όλα τα Πρακτικά, τόσο του Δημοτικού όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου, για να τα αναρτήσετε στο Blog, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να πάψει όλη αυτή η κοροϊδία!
Κάπως έτσι κάνουν και με τα εξαιρέσιμα ("τυχαία" τα παίρνουν πάντα οι ίδιοι και σίγουρα όσοι είναι αρεστοί στους Προϊστάμενους, Διευθυντές και στη Διοίκηση)και μάλλον κάτι παρόμοιο πάνε να κάνουν και με τις υπερωρίες!
Ανίδεοι και ανίκανοι του Βρεφοκομείου, μάθετε πως τόσο το γάλα, όσο και οι υπερωρίες, εξαιρέσιμα κ.λ.π. είναι ο τρόπος που έχουν ανακαλύψει οι Κυβερνήσεις για να ανεβάζουν το συνολικό εισόδημα του εργαζόμενου, χωρίς να του αυξάνουν το Βασικό Μισθό και όλοι καταλαβαίνετε γιατί γίνεται αυτό. Δεν είναι "προϊόν" εκμετάλλευσης με οποιονδήποτε τρόπο από μέρους σας και να είστε σίγουροι πως θα χρειαστεί κάποια στιγμή να λογοδοτήσετε για τις μεροληπτικές σας πρακτικές!

Ανώνυμος είπε...

Για τους Δικαιούχους του Γάλακτος τι έχετε να πείτε; Τους πεθαμένους τους βάλανε στην Κατάσταση... κάτι ζωντανούς έχουν ξεχάσει! Αλήθεια, οι Φύλακες του Βρεφοκομείου κάνουν διαφορετική δουλειά από τους φύλακες των σχολείων; Μήπως να το ξαναπαίρνατε όλο το θέμα από την αρχή κύριοι και κυρίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου, γιατί κάπου βρωμάει η υπόθεση;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πήγαιναν να δώσουν το γάλα με την τιμή του PIESTO και η Πρόεδρος ήταν σύμφωνη... Δε θυμόταν ότι 2 μήνες πριν είχε συμφωνήσει για τους υπαλλήλους του Δήμου στην τιμή του φρέσκου; Την οικονομία τους να την εφαρμόσουν αλλού και όχι στις πλάτες των εργαζομένων! Ας κόψουν κανένα ταξιδάκι και καμιά φανφάρα, για να πάρει ο κοσμάκης τα λεφτά που δικαιούται έτσι κι αλλιώς! Θα μας απαντήσει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Η Πρώην της Πληροφορικής τι βαθμό έβαλε στη Γνώση Αντικειμένου στον εαυτό της και τι της έβαλε η Διευθύντριά της; Ο βαθμός που της άξιζε πάντως, δεν υπάρχει στην κλίμακα των εντύπων...δυστυχώς!

Ανώνυμος είπε...

Άριστα (10)!
Τι ερώτηση είναι αυτή;
Δεν ξέρει η κυριούλα να χειρίζεται το "μηχάνημα"; Ξέρει και μάλιστα και με τα δύο χέρια...
Τράβατονε...
Ρούφατονε...
Πάτατονε κι άναφτόνε... τον Υπολογιστή!!!

Ανώνυμος είπε...

...Κυκλοφορούν φήμες... Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας διαφωτίσει για τα εξής: Τι ετοιμάζεται που θα λειτουργεί και απογεύματα; Τι ειδικότητες θα απασχολούνται; Θα δώσει το Βρεφοκομείο λεφτά για το σεμινάριο στην Κύπρο; Σε ποιους; Τι γίνεται με τις υπερωρίες; Αληθεύει ότι υποχρεώνονται οι συμβασιούχοι να μετέχουν σε φιέστες και εκλογές (όπως της εκπροσώπου εργαζομένων;)για να υπάρχει 'μπούγιο;'.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Βρεφοκομείου για απογευματινή λειτουργία, αλλά ξέρω πως στην Κύπρο δεν γίνεται Σεμινάριο, αλλά το 1ο Διεθνές Συνέδριο(3,4 και 5 Απριλίου 2009) του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. Για ποιο λόγο να "χρηματοδοτήσει" το Βρεφοκομείο κάποιους υπαλλήλους για να πάνε εκεί. Ο ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ. είναι Σύλλογος κι αν θέλει κόσμο για το Συνέδριό του να πληρώσει αυτός! Πάλι Λίτσα ψάχνετε για χρηματοδότη; Έλεος πια!