Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Για να είμαστε λίγο επίκαιροι...

Κι επειδή οι μέρες προβλέπονται σκληρές... ας το ρίξουμε λίγο στην πλάκα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!
Σίγουρα όλα χρειάζονται σε αυτή τη ζωή και η πλάκα είναι ίσως ότι μας έχει απομείνει για να αντεπεξέλθουμε στη μαυρίλα που μας περιβάλλει!
Μας χρειαζόταν αυτό το διάλειμμα!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα επιμείνω λίγο στα "μαύρα" που μας περιβάλλουν! Όταν όλοι κάνουν λόγο για ΛΙΤΟΤΗΤΑ και με κάθε τρόπο προσπαθούν να περικόψουν από τα εισοδήματά μας, πόσο θράσος χρειάζεται για να στέλνεις ξανά θέμα στο Δ.Σ. για ταξιδάκι στο εξωτερικό; Θα ήταν εντιμότερο να μην αποδεχθούν την πρόσκληση στην Κροατία με μοναδική αιτιολογία τη διεθνή οικονομική κρίση!
Αλλά όχι, εμείς θέλουμε να κάνουμε το κομμάτι μας...
ΝΤΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σοβαρά θέματα κανένας από τους υπεύθυνους δεν τα αγγίζει! Δεν είδαμε ούτε μία απάντηση σε όλα αυτά τα τόσο σημαντικά που δικαίως καταγγέλλετε! Η σιωπή τους λέει πολλά και ίσως θα πρέπει κάποια θέματα να αναδειχθούν και με άλλους τρόπους, γιατί δεν μπορεί κανείς να παίζει με τους ανθρώπους!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Η χθεσινή μέρα σημαδεύτηκε από ένα δυσάρεστο κι ένα ευχάριστο γεγονός!
Ένας φίλος και συναγωνιστής μας έχασε τη μητέρα του και θα ήθελα να τον συλλυπηθώ γι' αυτό και μια φίλη και συναγωνίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί... Να 'ναι γερός και να αξιωθεί να ζήσει σε έναν κόσμο καλύτερο, δικαιότερο και πιο ανθρώπινο!