Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ο τοίχος έχει τη δική του Ιστορία...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα...
...πάρ' την πόρτα και φύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπου ακούς πολλά κεράσια...
...μπες μέσα τη νύχτα να τα κλέψεις!

Ανώνυμος είπε...

Τη μαρμελάδα παρακαλώ στο ψωμί και όχι στα αυτιά!

Κάνουν τους κουφούς, ρε παιδιά, γιατί αυτό τους βολεύει καλύτερα, αλλά έως πότε;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή βδομάδα!
Δε θα σχολιάσω όλα αυτά που γίνονται στο Βρεφοκομείο - γιατί πιστεύω πως τα αναδεικνύετε εσείς με τον καλύτερο τρόπο - αλλά επειδή παρατηρώ ότι η δουλειά που κάνετε είναι εξαίσια και διαθέτετε κι ένα σπάνιο χιούμορ, θα σας πρότεινα να φτιάξετε ένα ακόμα μπλογκ γενικού περιεχομένου. Θα κάνετε πάταγο!
Keep Blogging...

Ανώνυμος είπε...

Ανακεφαλαιώνοντας για το θέμα των υπερωριών, έχω να πω τα εξής:
Υπερωρίες θα παίρνουν όσοι δεν κάνουν χρήση δίωρης άδειας, όσοι δεν αρρωσταίνουν ποτέ, όσων τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν ποτέ, όσοι είναι αρεστοί στον εκάστοτε προϊστάμενο ή διευθυντή, όσοι με οποιοδήποτε τρόπο εξυπηρετούν τα σχέδια των διοικούντων!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από "εκλεκτή" Διευθύντρια του Βρεφοκομείου, μάθαμε και άλλα καταπληκτικά πράγματα σχετικά με τις υπερωρίες!
- Θα δίνονται μόνο πραγματικές ώρες, που σημαίνει:
* Αυτοί που δεν χτυπούν κάρτα, θα τις παίρνουν έτσι ή αλλιώς...οι "δικοί μας" δηλαδή.
* Αυτοί που χτυπούν κάρτα, αλλά είναι φιλικά προσκείμενοι προς την προηγούμενη καταηγορία, θα τους χτυπούν άλλοι την κάρτα, οπότε θα παίρνουν και αυτοί.
* Οι υπόλοιποι θα πάρετε το μ...τερο!

- Ειδικό Σώμα Ελεγκτών κινείται με άγριες διαθέσεις κατά του Βρεφοκομείου, προκειμένου να πατάξει την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, το οποίο σημαίνει:
* Η κατασπατάληση δεν είναι τα ταξιδάκια της Προέδρου και των Διευθυντών, δεν είναι οι γιορτές και τα πανηγύρια, δεν είναι οι ευχητήριες κάρτες της Διοίκησης, τα εγκαίνια κ.λ.π. αλλά οι ώρες των απλών υπαλλήλων.
* Η κατασπατάληση δεν είναι οι απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και με αδιαφανείς διαδικασίες.

Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Ανώνυμος είπε...

Το Ειδικό Σώμα Ελεγκτών θα ελέγξει αυτούς που τα παίρνουν από παντού και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί μέσα στο Βρεφοκομείο! Μήπως να βγουν αναλυτικά στο Διαδίκτυο ονόματα και ποσά για να ηρεμήσουν οι "ειδικοί" επί των οικονομικών που μας έχουν φλωμώσει στην "παπαρολογία";

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά!
Βρήκαν έναν καινούργιο τρόπο για να "χρηματοδοτούν" μόνο τους αρεστούς και τους γλύφτες! Το σχέδιο θα λειτουργήσει όπως ακριβώς με τα "εξαιρέσιμα"! Ποιοι παίρνουν, λοιπόν, διαρκώς εξαιρέσιμα; Θέλετε ονόματα; Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι... Αυτοί θα είναι και οι εκλεκτοί που εντελώς τυχαία θα πάρουν και τις υπερωρίες!
Επειδή τα πράγματα αγριεύουν και ξεφεύγουν από κάθε έλγχο, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα στη Διοίκηση και στους "φυτευτούς" να τα μαζεύουν όσο είναι καιρός και να επιστρέψουν εκεί από όπου ήρθαν...

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά έχουμε το καινούργιο σενάριο, ότι δηλαδή οι υπερωρίες αλλάζουν από το Μάρτιο. Πόση κοροϊδία και πόσος εμπαιγμός ακόμα; Να εγκρίνετε αύριο στο Διοικητικό τη μετάβαση στην Κροατία με έξοδα του Βρεφοκομείου...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πόσο πλήρωσε το Βρεφοκομείο για την "επίδειξη" στο Τιτάνια; Το ότι το "βαπτίσαμε" ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Β.Α. μην σας πτοεί! Ήταν το πρόσχημα για την εξυπηρέτηση πολιτικών και κομματικών συμφερόντων...εξ' ου και ποιοι μας "τίμησαν" με την παρουσία τους!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι πολιτικές καταστάσεις είναι ασταθείς και τα ποσοστά των κομμάτων και των υποψηφίων τους πέφτουν, οι "κοπές πιτών" γίνονται το αγαπημένο χόμπι όλων! Όλοι κάνουν "αρχηγικές" εμφανίσεις, εκφωνούν πομπώδεις λόγους, ευχαριστούν, τάζουν και τα σχετικά!
Κάπως έτσι έγινε και με την "πίτα" του Βρεφοκομείου! Οι ίδιοι που διατηρούν ανερυθρίαστα το καθεστώς των Συμβασιούχων, αυτοί που μετακινούν, απολύουν και αξιολογούν τους υπαλλήλους κατά το δοκούν, οι ίδιοι που κλέβουν το οξυγόνο από τον αέρα που αναπνέουμε, που τρώγονται μεταξύ τους για αξιώματα και καρέκλες... είναι οι ίδιοι που ξαφνικά νιώθουν περήφανοι για μας, στηρίζονται σε μας, αναγνωρίζουν τους κόπους μας και κυρίως... ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ!

Σκουληκότρυπα είπε...

Aφου τα χρηματα για τις υπερωριες εχουν προβλεφθει απο τον προυπολογισμο του Δ.Β.Α.,αυτα που θα περισσεψουν απο τις "κομμενες" ωρες,τι θα τα κανει η "Αγαπημενη"??????ΕΕΕΕΕΕΕ?????

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Σκουληκότρυπα...
Λες να μη βρουν τι να κάνουν με τα λεφτά που θα περισσέψουν; Ξέρεις πόσοι προορισμοί υπάρχουν ακόμα εκτός Ελλάδας; Καλά είναι τα κορόιδα οι φορολογούμενοι που θα "χρηματοδοτήσουν" και αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγούμε από τα αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει! Να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ, πέρα από κόμματα, χρώματα και Σωματεία, και να τους δείξουμε τη δύναμή μας!

Ανώνυμος είπε...

Έχω πραγματικά μεγάλη περιέργεια να δω ποιος θα ξεσηκωθεί, ποιος θα εκφράσει την αντίθεσή του και με ποιον τρόπο, ποιος θα υψώσει τέλος πάντων το ανάστημά του;
Είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να αποδείξουν κάποιοι και κάποιες πως δε μένουν μόνο στα λόγια αλλά μπορούν να κάνουν και πράξεις! Όχι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι να βγάζουν το φίδι από την τρύπα!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλες αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες περί υπερωριών δεν τις δίνουν εγγράφως; Όλα στα κουβεντιαστά θα γίνονται; Να μας δώσουν έγγραφα, για να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία και να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε! Όχι κρυφτούλι και μπαλάκι από τον έναν στον άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να γράψω κάτι για ένα θέμα που θεωρώ "ζωής και θανάτου" και θα παραβλέψω για λίγο όλα τα άλλα! Είναι το θέμα του ΑΜΙΑΝΤΟΥ στους παιδικούς σταθμούς! Το ότι η Διοίκηση και η Διεύθυνση Τεχνικού το έκαναν μπαλάκι στο Δήμο μετά από 2 χρόνια που το ήξεραν, δε θα πρέπει να μας λέει κάτι! Και να θέλουν δεν μπορούν να αποποιηθούν τις ευθύνες των παραλήψεων τους, γιατί ξέρουμε όλοι από πότε είναι γνώστες και ότι έχουν κάνει παρασκηνιακά!

Κασσάνδρα... είπε...

Να ευχόμαστε να μην αρρωστήσει κάποιος εξαιτίας του αμίαντου και της ανευθυνότητας κάποιων! Προς ενημέρωση όλων έχω να πω ότι πρόσφατα εκδικάστηκε υπόθεση στα Ελληνικά Δικαστήρια, όπου είχαν προσφύγει συγγενείς ανθρώπου που νόσησε και δυστυχώς κατέληξε μετά την έκθεσή του σε αμίαντο (στον εργασιακό του χώρο), εν αγνοία του και φυσικά εν γνώση του εργοδότη! Το δικαστήριο εκδίκασε αποζημίωση 600.000 €, τα οποία σαφέστατα δε φέρνουν πίσω τον άνθρωπο που χάθηκε, αλλά μπορεί να λειτουργήσουν ως ασφαλιστική δικλείδα στην ανευθυνότητα κάποιων!

Ανώνυμος είπε...

Από εκεί που με απευθείας ανάθεση θα δίναμε τη διερεύνηση του αμίαντου σε μια εταιρεία, τώρα ξαφνικά δεν μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και το πασάραμε στο Δήμο; Για την απευθείας ανάθεση είχαμε την τεχνογνωσία και το κατάλληλο προσωπικό και για διαγωνισμό δεν το έχουμε; Ούτε 300 € ανά κτίριο δε κοστίζει η διερεύνηση και η ανάλυση των δειγμάτων! Τόση ανικανότητα;