Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

"ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ σημαντικό για μας να βλέπουμε πως υπάρχουν στο Βρεφοκομείο άνθρωποι τόσο δημιουργικοί και δραστήριοι όπως εσείς! Σε ένα χώρο που υπάρχει έλλειψη φαντασίας και οράματος, είστε το φωτεινό παράδειγμα και ελπίζουμε να συνεχίσετε έτσι! Μας δίνετε κουράγιο και μας εμψυχώνετε, γιατί να ξέρετε πως πάντα υπάρχουν κάποιοι "αφανείς ήρωες" που παρακολουθούν τα πάντα!
Καλή συνέχεια και επιτυχία στις αυριανές εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Η "λύση" είναι ο Άνθρωπος!
Για να προχωρήσουμε και να ξεπεράσουμε το παρελθόν που μας βαραίνει, πρέπει να εστιάσουμε στον άνθρωπο. Οι καλοί και οι κακοί υπάρχουν παντού και πάντα θα υπάρχουν, αλλά είναι στο χέρι μας να απομονώνουμε τα "νοσηρά" στοιχεία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα υποθάλπουμε, από φόβο, ανωριμότητα ή άγνοια! Το "κακό" ανθίζει αν του δώσουμε χώρο και φαίνεται πως στο Βρεφοκομείο δόθηκε άπλετος χώρος απερίσκεπτα! Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι, αλλά καλοί και κακοί άνθρωποι! Ο ανέντιμος, ο κόλακας, ο ιντριγκαδόρος είναι έτσι παντού και όχι μόνο μέσα στο Βρεφοκομείο! Οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά όλοι οι άλλοι θα μείνουν εδώ - θα μείνουμε εδώ - για πολλά χρόνια και οφείλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς, για να μπορούμε να κοιτάμε το συνάδελφο στα μάτια!

Κασσάνδρα... είπε...

Όλοι αύριο στο ΓΚΑΖΙ!

Είμαστε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό μόνο καμιά 50αριά συνάδελφοι Αορίστου Χρόνου, να έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και πόσο μεγάλη είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός!
Είναι διπλά λυπηρό, γιατί κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία τα γεγονότα και τις φασαρίες των τελευταίων ημερών, τη στιγμή που υπήρξαν κάποιοι άλλοι που "κατάφεραν" να φτάσουν στο Γκάζι!

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν είδαμε στην Τεχνόπολη μανάδες με παιδιά που βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν και να ψηφίσουν, όταν κάποιοι ήταν εκεί από τις 7 το πρωί...δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν! Θα το καταλάβουν κάποιοι, όταν θα χρειαστούν το Υπηρεσιακό για δικό τους θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα "γαλάζια παιδιά"... στα παιδιά αυτών που δολοφονούν 15χρονους, στα παιδιά αυτών που αφήνουν την Αθήνα να καεί και συγκαλούν έκτακτα υπουργικά συμβούλια για να μας ενημερώσουν ότι άλλη είναι η πραγματικότητα από αυτό που βλέπουμε!
Συγχαρητήρια στην ανηθικότητα, στην απαξίωση της ελευθερίας και της δημοκρατίας, στα βρώμικα παιχνίδια και στην ανευθυνότητα!!!