Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Στις 9 Δεκεμβρίου είμαστε ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν εργασιακό χώρο που επί σειρά ετών οι περισσότεροι εργαζόμενοι δε γνώριζαν καν ότι έχουν και δικαιώματα εκτός από υποχρεώσεις, ήρθε ο καιρός για ένα ξεκίνημα δυνατό και με υψηλούς στόχους! Έτσι κι αλλιώς τα ζητήματα που θα απασχολήσουν όλους εμάς τους Αορίστου τους προσεχείς μήνες, θα είναι πολλά και πολύ σημαντικά, γι' αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη μοναδική αυτή ευκαιρία!

ΟΛΟΙ στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ για να εκλέξουμε υπάλληλο του Βρεφοκομείου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο!

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω - Ψηφίζω "Εργαζόμενους σε δράση"!!!

Maria ton Medikon είπε...

Επιτρέψατε μου να σας συστηθώ....Είμαι η Maria Medici απόγονος των Μεδίκων.Οι Μέδικοι της μεγάλης ηγεμονικής οικογένειας της Φλωρεντίας ήταν φωτισμένοι ηγεμόνες, έμποροι, τραπεζίτες και κυρίως γιατροί με επιτυχημένη άσκηση πρακτικής ιατρικής που μεταδιδόταν από πατέρα σε γιο. Το όνομά μας παράγεται από το ρήμα μέδομαι=σκέπτομαι, φροντίζω. Το οικόσημό μας που ήείναι διακοσμημένο με βυζαντινά νομίσματα περιλαμβάνει εξι ερυθρά σφαιρίδια, που αποτελούν απεικόνιση εξι σταγόνων αίματος ή κατ'άλλους θαυματουργών φαρμακευτικών καταποτίων. Το έμβλημα των Μεδίκων, ένας κύκλος από κόκκινες σφαίρες σε χρυσό φόντο, αποτελεί τον σπόρο που γέννησε το σημερινό, αλλά και το προηγούμενο σήμα της Φιορεντίνα. Παρά το γεγονός ότι ανήκουμε σε ανώτερη αστική τάξη, οι Μέδικοι τασόμαστε πάντοτε στο πλευρό του λαού. Επιζητούμε σταθερά την εύνοια των μεσαίων και φτωχότερων τάξεων της κοινωνίας και αυτή η σταθερή μας απόφαση να είμαστε popolari (δημο-φιλείς) αγαπητοί στα κατώτερα λαϊκά στρώματα συνεχίζεται εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Να ξεσηκωθούμε όλοι και να μην αφήσουμε να περάσει κρυφά η τροποποίηση του οργανισμού.
Θα τον φέρουν πάλι στα μέτρα τους;
Ότι βολεύει την Πρόεδρο και του Διευθυντές;
Εάν είναι έτσι, να αποχωρήσουμε όλοι οι υπάλληλοι από το βρεφοκομείο και να μείνουν μόνο αυτοί.
Ντροπή τους!!!

αμόρφωτος είπε...

Ας κάνουμε την 9η Δεκεμβρίου ημερομινία σταθμό για όλους μας !!

Στιρίζουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ συνδυασμό του Βρεφοκομείου !!
Ψιφίζουμε τον συνδυασμό ΟΛΩΝ μας !!

Είμε και εγό ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Μ' εκείνο το "Πρακτικό" τι έγινε; Θα μάθουμε επιτέλους με ποιο σκεπτικό το ζεύγος Καλαϊτζή - Τραπεζανλίδη πήραν τις Διευθύνσεις από τα χέρια τόσων ικανών υπαλλήλων και κυρίως με προτεραιότητα στην Επετηρίδα; Μήπως θα πρέπει να μας απαντήσει και η Βαλσαμάκη που είναι ο "ηθικός αυτουργός" όλων αυτών των κατάπτυστων ενεργειών;

ΤΕΛΕΥΤΑ ΤΡΥΠΑ είπε...

Ένας ακόμα λόγος για να στείλουμε τον ΔΙΚΟ μας συνάδελφο στο Υπηρεσιακό.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δήμαρχε πρέπει να πάρετε θέση
για τις παρανομίες που έγιναν τόσο
στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ των προισταμένων των παιδικών Σταθμών,όσο και στις ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ του Δ.Β.Α,οι οποίες υπερπήδησαν αρκετές δεκάδες ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ συναδέλφους τους χωρίς ίχνος ένοχης ΝΤΡΟΠΗΣ.Μήπως το ξεχάσατε?.
Οι εκπρόσωποι των άλλων πολιτικών κομάτων γιατί δεν αναδεικνύουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,το προαναφερόμενο ΘΕΜΑ?.Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού μας οργάνου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Πρόεδρος του συνδικαλιστικού σας οργάνου, αγαπητή συνάδελφε, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι οι "καρέκλες". Μια αυτή του Βρεφοκομείου και μια αυτή του ΠΑΣΥΒΝ, θεωρεί ότι της ανήκουν μέχρι συντέλειας του κόσμου!
Φαντάζομαι να έχετε μάθει τι έχει γίνει στον ΠΑΣΥΒΝ και να κάνετε το σωστό!
Καλαϊτζήδες και λοιποί δε χωράνε στη δημοκρατία! Ας εφαρμόσουν τις φασιστικές τους τακτικές στα σπίτια και στις παρέες τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε ότι κάποιος μαζεύει υπογραφές για να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση στον ΠΑΣΥΒΝ, για να "ξεκαθαρίσει" τα πράγματα και οι πληροφορίες λένε ότι χρειάζεται περίπου 250!
Θα είναι ξεφτίλα αν δεν μαζευτούν 500 τουλάχιστον!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Βαλσαμάκη,

Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Τα πάντα έχουν όρια, τα οποία οφείλουμε, σε μια έννομη κοινωνία, να τηρούμε ευλαβικά. Πρωτίστως, πρέπει να σεβόμαστε τον Άνθρωπο σε όποια κοινωνική τάξη κι αν ανήκει, όποιο επίπεδο μόρφωσης κι αν έχει, όσο κι αν ταιριάζει ή όχι με μας. Πρέπει να σεβόμαστε το μόχθο του άλλου, τις ανάγκες αλλά και τις ιδιαιτερότητές του, τις ιδέες, τις σκέψεις και τα πιστεύω του.
Εσείς δυστυχώς ήρθατε στο Βρεφοκομείο κρατώντας από το ένα χέρι τη σημαία του "Πορθητή" και από το άλλο τη σημαία του "Σεμνά και ταπεινά" και τα αποτελέσματα 4 χρόνια μετά είναι ελεεινά...σε όλα τα επίπεδα! Καταστρατηγήσατε κάθε έννοια δικαίου, καταλύσατε τη δημοκρατία και εφαρμόσατε μεθόδους που παραπέμπουν στο Γ' Ράιχ.
Είναι άξιο απορίας πως σας ανέχονται στο κόμμα το οποίο ανήκετε και πως καταφέρνετε και διατηρείται όλες αυτές τις "καρέκλες" που αναγράφονται στο Βιογραφικό σας;
Αν σας έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, οφείλετε να επανορθώσετε άμεσα ότι επιδέχεται "επιδιόρθωσης" και να φύγετε από το Βρεφοκομείο μαζί με ότι έχετε κουβαλήσει σε αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Ο τόπος δείχνει να μη σας χωράει πια και αυτό που διαφαίνεται είναι το ξέσπασμα ενός άγριου πολέμου που σίγουρα θα χάσετε, γιατί όλα είναι εναντίον σας.

Όσο για το "επίλεκτο τάγμα" του Βρεφοκομείου μην ανησυχείτε... Αν δεν αλλάξει από μόνο του, ο κόσμος που έχει πια ξυπνήσει, έχει τον τρόπο να το αλλάξει!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το θέμα των Κρίσεων, πέρα από το ηθικό του μέρος, έχει και το οικονομικό. Γιατί θα πρέπει να επωφελούνται οι "γνωστοί-άγνωστοι" τα επιδόματα και τις υπερωρίες των διευθυντών και των προϊσταμένων, όταν δεν τους ανήκουν και δεν τους αξίζουν; Πρέπει να κινηθούμε όλοι δικαστικά εναντίον του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, της Διοίκησης του Βρεφοκομείου που προτρέπει ή υποθάλπει τους "εγκληματίες" και κατά παντός υπευθύνου!
Άμεση κινητοποίηση ΤΩΡΑ!!!

Ο εξωλέστατος είπε...

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων Αορίστου Χρόνου είναι επιβεβλημένη προκειμένου να αναδειχθεί η «φωνή» μας στο υπηρεσιακό συμβούλιο, που θα είναι δυνατή, ουσιαστική, έντιμη, αντικειμενική.Θα γνωρίζει τη νομοθεσία και θα προάγει τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Θέλουμε και θα πετύχουμε μια εκπροσώπιση που θα προέρχεται απευθείας απ’ όλους εμάς. Απ’ ΟΛΟΥΣ τους Αορίστου Χρόνου συναδέλφους του Βρεφοκομείου. Είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουμε οτι στο νέο Υπηρεσιακό θα ακούγεται η δίκαιη κρίση και η έγκυρη γνωμοδότηση.
Στις 9 Δεκεμβρίου είμαστε όλοι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να ρίξουν όλοι οι συνάδελφοι μια ματιά στο Πρακτικό των Κρίσεων, για να καταλάβουν πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να εκλέξουμε υπάλληλο του Βρεφοκομείου στο Υπηρεσιακό!

Ανώνυμος είπε...

Σας λέγαμε παιδιά οτι σύντομα θα κάνει ξαστεριά σύντομα θα Φλεβαρίση!!!!!Ο Δήμαρχος τελικά άκουσε με την γέννηση του θεανθρώπου,θα γιορτάσουμε την αναγέννηση του βρεφοκομείου!!!!!ΘΑ ΦΥΓΕΙ......μη φοβάστε τίποτα ολομέτωπη επίθεση στα άρματα άρματα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί έφυγε ο Joe Dalton από το Βρεφοκομείο...
Γύρισε στο Δήμο για να μαζέψει καμία ψήφο, μιας και κατεβαίνει υποψήφιος για το Υπηρεσιακό των Μονίμων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
- Δεν τον σήκωνε ιδιαίτερα το κλίμα στο Δ.Β.Α. και δεν μπορούσε να ζητήσει ψήφους από όλους αυτούς που είχε αδικήσει παρέα με τη Βαλσαμάκη.
- Στο Δήμο νομίζει ότι γνωρίζουν λίγοι το τι κουμάσι είναι.

Παρόλα αυτά, έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο υπαλλήλων του Βρεφοκομείου...
Το τι του απαντούν δε λέγεται!!!

Ανώνυμος είπε...

OYOYOYOYOYOYOY...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!!!