Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "γλύψιμο" ήδη έχει αρίσει. Αλλά έτσι ήταν πάντα οι περισσότεροι στην υπηρεσία. Τώρα ξαφνικά κάποιοι έχουν αλλάξει χρώμα, όχι από το κακό τους, αλλά για να συνεχίσουν να είναι βολεμένοι. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην τους περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ένας ούτε δύο θα 'ναι!
Στη διάθεσή σας τα video από τη νύχτα των εκλογών, καθώς και φωτογραφίες από "τραπεζώματα"! Η απορία μου όμως είναι για το πώς θα πείσουν το νέο Δήμηρχο; Θα προσκομίσουν πτυχεία από το πουθενά ή θα εξαφανίσουν τις συναδέλφους που "έφαγαν" στην επετηρίδα;

Σκουληκότρυπα είπε...

Ασε και ποτε δεν ξερεις που μπορει να φτασει ενας γνησιος ass kisser!!!!!Ολα ειναι πιθανα απο τετοιους χαμαιλεοντες ανθρωπους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στο Βρεφοκομείο!Η "κυρία των τιμών" στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της Βαλσαμάκη έγινε τελετάρχης κρασοκατάνυξης με επίτιμο καλεσμένο το νέο μας Δήμαρχο κ. Καμίνη... Άσε κάτι στελέχη του ΠΑΣΟΚ που επί Βαλσαμάκη είχαν "ξεχάσει" την κομματική τους ταυτότητα στο σπίτι και τη θυμήθηκαν και πάλι στις 14 Νοέμβρη...

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα και καλή βδομάδα. Είναι φανερό ότι η λέξη "αυτοσεβασμός" είναι άγνωστη στους γνωστούς-αγνώστους του Δ.Β.Α. Είναι καιρός να δώσουμε σε όλους αυτούς και αυτές ένα καλό μάθημα και κυρίως να τους δώσουμε τη θέση που τους αξίζει.