Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Δράση και Συμμετοχή ΤΩΡΑ!!!

Δράση και Συμμετοχή ΤΩΡΑ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για εφησυχασμό! Η μόνη λύση είναι ο ξεσηκωμός μας! Πρέπει όμως να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ...στις απεργίες, στις πορείες και σε κάθε είδους συγκεντρώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Bεβαια δεν υπαρχουν περιθωρια,αλλα τοσο καιρο που εισαστε?Ισως τωρα ειναι αργα.Καλα ειναι να καθομαστε στο γραφειο μας και να κανουμε συνδικαλισμο.Τωρα που σας επιασε ο πονος να ξυπνισετε για τους σκοπους τους δικους σας δε θα σας αφησουμε να παιξεται στις πλατες μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ή φίλη,
Μάλλον έχεις μπερδέψει τα Σωματεία! Το Ενωτικό ήταν και θα είναι πάντα εδώ και ουδέποτε έκανε συνδικαλισμό πίσω από γραφεία ή κλειστές πόρτες! Αν είχες πραγματικά παράπονα, θα έβαζες και το όνομά σου κάτω από τις μαλ...ίες που έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Κ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΑΣ ΑΠΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ,ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ Κ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ