Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ: "Η σχετικότητα του χρόνου στο Δ.Β.Α."

Χρειάστηκαν αρκετές εργατοώρες, καθώς και αμέτρητα φύλλα χαρτιού Α4, για να βγει στο φως η "αλήθεια" του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών! Κοινοποιήσεις επί κοινοποιήσεων, μόνο στο Δήμαρχο δεν τα στέλνουν, χαρτιά "περί συμμόρφωσης" των υπαλλήλων με το ωράριο. Μέχρι εκεί, θα έλεγε κανείς, πως καλά πάει το πράγμα... αλλού όμως είναι η έκπληξη! Οι μοναδικοί υπάλληλοι που δεν καθυστερούν ΠΟΤΕ να προσέλθουν στην Υπηρεσία και βέβαια δε φεύγουν ΠΟΤΕ ούτε λεπτό νωρίτερα, είναι αυτοί που δεν χτυπούν κάρτα! Θαύμα - θαύμα... Καταλήγουμε, λοιπόν, στο αυτονόητο: "Δε θα χτυπάει κανείς κάρτα κι έτσι κανείς δε θα καθυστερεί να έρθει το πρωί, ούτε θα φεύγει νωρίτερα το μεσημέρι"! Αναρωτιόμαστε, πόση γελοιότητα αντέχει ακόμα αυτή η Υπηρεσία; Γιατί κάποιοι και κάποιες δε χτυπούν κάρτα; Γιατί κοινοποιούν όλα αυτά τα έγγραφα στην Πρόεδρο; Είναι υπηρεσιακός παράγοντας ή μήπως θα καλέσει όλους τους υπαλλήλους για να τους "μαλώσει" κατά την προσφιλή της συνήθεια; Δεν τα γλιτώνετε τα κανάλια και τις εφημερίδες αγαπητοί καρεκλοκένταυροι, αυλικοί και παρατρεχάμενοι... Δεν τα γλιτώνετε, γιατί εξακολουθείτε να είστε προκλητικότατοι, αντισυναδελφικοί και προβοκάτορες! Να είστε σε αναμονή... τα χειρότερα για όλους εσάς ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά...
Αυτοί που δεν χτυπούν κάρτες είναι οι ίδιοι που παίρνουν "αμέτρητες" υπερωρίες (κανονικές, νυχτερινά, εξαιρέσιμα), είναι οι ίδιοι που αδίκως κατέχουν θέσεις και αξιώματα μέσα στο Βρεφοκομείο, είναι αυτοί που με τα λεφτά του προϋπολογισμού μας πάνε ταξιδάκια στο εξωτερικό, διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε φιέστες!
Όσο για το λόγο που κοινοποιούν τα έγγραφα στην Πρόεδρο, θέλω να πω πως είναι απολύτως τυπικό το θέμα, μιας και η ίδια υποκινεί όλα αυτά και είναι γνώστης εκ των προτέρων!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια γιατι τετοια αποχη απο αναρτησεις και σχολια τι συμβαινει...γιατι τετοια παγωμαρα!?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, Πάσχα ήταν!
Ακόμα και οι διαχειριστές ενός ιστολογίου έχουν δικαίωμα να κάνουν διακοπές!

Σκουληκότρυπα είπε...

To οτι δε γραφουμε εμεις σχολια,δε σημαινει οτι απεχουμε γενικα!!!Δουλευουμε παντα για το καλο ολων μας κι ας μην εμφανιζομαστε εδω!!!Αφου υπαρχουν παραπονα ομως,θα επανελθουμε δυναμικα!!!
Εξαλλου το ιστολογιο δημιουργηθηκε για ολους....

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Και αυτά τα ηλίθια χαρτιά στάλθηκαν καθ' υπόδειξη της Προέδρου προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους αφελής και να δημιουργήσουν εντυπώσεις!
Ας θυμίσει κάποιος σε αυτήν την "κυρία" πως το Βρεφοκομείο δεν είναι Γυμνάσιο, αυτή δεν είναι πια φιλόλογος και πως οι υπάλληλοι δεν είναι ανήλικοι μαθητές!
Απορώ πως δε σέβεται τουλάχιστον την ηλικία της;;;

Σκουληκότρυπα είπε...

Μπορει να μη σεβεται τα χρονια της αλλα σεβεται τα πτυχια της!!!Και τα μεταπτυχιακα και τη συνδικαλιστικη της δραση και την κομματικη της ταυτοτητα και τους "ψηφοι" και την εμπειρια τοσων ετων!!!
Ε,τωρα,στα χρονια θα κολλησουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχουμε χάσει την μπάλα...
Έστειλαν "ραβασάκια" ακόμα και για 2λεπτες και 5λεπτες καθυστερήσεις!
Καλά πού νομίζουν ότι ζούμε; Στην Αγγλία που τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι ακριβή με προσέγγιση λεπτού ή στις Σκανδιναβικές χώρες που έχουν λύσει το κυκλοφορικό πριν ακόμα στην Ελλάδα ανακαλύψουμε τα αυτοκίνητα;
Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπονται, αλλά εδώ δε ντράπηκαν στα τόσα χειρότερα που έχουν κάνει!
Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο, στον Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και σε όλους όσους συνηγόρησαν με την κατάπτυστη αυτή διαδικασία!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Μην αγχώνεστε αδέλφια!
Δώστε τους τις απαντήσεις που τους αξίζουν! Μπλοκάκια υπάρχουν σε όλα τα Τμήματα του Βρεφοκομείου! Κόβετε άδεια ακόμα και για το λεπτό και αφήστε τους να μαζεύουν χαρτάκια μέχρι να τους πνίξουν!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, στους Σταθμούς πολλές φορές δεν παίρνουμε χαμπάρι για πολλά από αυτά που λέτε. Σε ποια Διεύθυνση ή Διευθύνσεις έγιναν τα όσα πρόσφατα αναφέρονται; Έτσι για να ξέρουμε κάθε φορά κατά που να ρίχνουμε τα φάσκελα....