Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ο "Δαίμονας" του Βρεφοκομείου... Vol.5

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή αρκετά σας κρατήσαμε σε αγωνία σχετικά με τα επιτεύγματα του Βρεφοκομείου, διαβάστε το τελευταίο...
Το Βρεφοκομείο, λοιπόν, πάντοτε πρωτοπόρο στην τεχνολογία, κατάφερε το ακατόρθωτο...ούτε η ΝΑΣΑ σας λέω! Χωρίς να λειτουργούν οι servers λόγω πτώσης του ρεύματος 30 συνάδελφοι ήταν συνδεδεμένοι στο INERNET, στο οποίο έχουν πρόσβαση μέσω server!!! Και όλα αυτά τα ισχυρίζεται και εγγράφως μάλιστα ο οικονομικός εγκέφαλος του Βρεφοκομείου, εκθέτοντας ταυτόχρονα και τη ΔΑΕΜ ή χρησιμοποιώντας τη!
Λοιπόν, καταλαβαίνουμε πολύ καλά πόσο ενοχλείται ο εν λόγω κύριος από τις "αποκαλύψεις" για τα νυχτερινά του και όχι μόνο, αλλά βρήκε λάθος τρόπο και ξευτιλίζεται κιόλας! Θα του συνιστούσα να "μαζέψει" το συγκεκριμένο έγγραφο, γιατί αν πέσει στα χέρια μου θα το δώσω σε όλα τα Blogs του διαδικτύου και ας πάει μετά να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!
Αυτά τα "παιχνιδάκια" να πάει να τα παίξει αλλού!
Και βέβαια περιμένω από τη Διευθύντρια στην οποία απηύθυνε το συγκεκριμένο έγγραφο μέσω εμπιστευτικού πρωτοκόλλου, να του απαντήσει δεόντως!
Ανακεφαλαιώνουμε...
Χωρίς ρεύμα και χωρίς server, Internet γιοκ! Χωρίς γνώσεις και χωρίς τσίπα, καρεκλίτσα γιοκ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Γιατί δεν τον μαζεύει κάποιος αυτόν τον τύπο; Εξελίσσεται σε "γραφική" φιγούρα και άκρως επικίνδυνη! Μήπως θέλει να είναι ο μοναδικός στο Βρεφοκομείο που έχει πρόσβαση στο INTERNET; Ενημερώστε τον σας παρακαλώ σε ποιον αιώνα ζούμε!

Ανώνυμος είπε...

Αν μιλάτε για το έγγραφο στο οποίο ο συγκεκριμένος κύριος αναφέρει ότι τη Δευτέρα 9-3-2009 στις 10:00 π.μ. συνέβαιναν όλα αυτά, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι από το πρωί και τουλάχιστον μέχρι και 10:35 π.μ. κανείς στο Βρεφοκομείο δεν είχε πρόσβαση στους servers και κατά συνέπεια και στο Internet, οπότε ήταν αδύνατο να έχει και η ΔΑΕΜ.

Ανώνυμος είπε...

Στον 3ο όροφο που χρειαζόμαστε την πρόσβαση στο server, σίγουρα δεν την είχαμε μέχρι τις 10 και 30 τη Δευτέρα, ίσως και λίγο αργότερα, γιατί είχε πέσει το σύστημα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί! Όσο για internet, αποκλείεται να είχαμε πρόσβαση, αφού είναι μέσω δικτύου.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από οικονομολόγος έγινε και πληροφορικάριος! Καλέ, πως τα παίρνει τα γράμματα αυτό το παιδί...
Κι άλλο θαύμα!

Μα ποιος είσαι; Η ΔΟΜΗ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλει τώρα; Να βγει από πάνω για να καλύψει τις 108 ώρες των νυχτερινών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Καλά δεν έχει καταλάβει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι σαν κι αυτόν; Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο Βρεφοκομείο που είναι "πεντακάθαροι" από κάθε άποψη και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν αλλά και τίποτα να φοβηθούν! Τα κουτοπόνηρα αυτά σχεδιάκια είναι κατάλληλα μόνο για ανθρώπους όμοιους με αυτόν και μάλλον τους αναζητεί σε λάθος χώρους!

Ανώνυμος είπε...

Δαιμονικά μαγειρέματα...

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τα όλα στη φόρα, για να καταλάβει κάθε εργαζόμενος τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελά τους αλλά και πίσω από κάθε τους πράξη, γιατί όπως φαίνεται τίποτα δεν είναι "καθαρό" ή ξεκάθαρο εδώ μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι έστειλε το εν λόγω έγγραφο με εμπιστευτικό πρωτόκολλο, δείχνει την απόλυτη ενοχή του! Τι φοβήθηκε; Τις διαρροές; Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα κάποιοι ηθικοί άνθρωποι στο Βρεφοκομείο και κάποιοι που καταλαβαίνουν πολλά!

Ανώνυμος είπε...

ερε γιαουρτι χωρις πετσα που ερχεται...παιζουν με την αγανακτηση του κοσμου! κακως ιωνος για πολλους και οποιος καταλαβε καταλαβε...και για την "κυρια" που ευθυνεται για τις επιλογες της που αν και λαθος δεν κοιταει την ιστατη στιγμη να τις μαζεψει αλλα και για τον "εγκεφαλο" που στον Δημο πριν ερθει τον ειχαν και μετραγε κερματα και σε μας εγινε ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ παρακαλω! Βεβαιως Βεβαιως...

Ανώνυμος είπε...

Οι ρόλοι πλέον είναι απολύτως διακριτοί! Ο μόνος που δεν ξέρει τι παίζεται, είναι αυτός που δε θέλει να μάθει! Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για αυτούς, οι υπάλληλοι του Βρεφοκομείου δεν τρώνε κουτόχορτο!

Ανώνυμος είπε...

Το Βρεφοκομείο έχει 150 χρόνια ιστορία και αυτοί μέσα σε 5 χρόνια κοντεύουν να τα καταστρέψουν όλα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ενημερώστε κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, πολιτικούς και φυσικά όσα περισσότερα blogs μπορείτε!

Α Μ Ε Σ Α...!!!

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Αφού αυτός δουλεύει τις νύχτες, γιατί δεν κάνει ότι θέλει εκείνες τις ώρες που δεν τον βλέπει και δεν τον ενοχλεί και κανείς;
Εκτός αν και κατά τις μεταμεσονύκτιες βάρδιες στο Βρεφοκομείο, υπάρχουν τόσοι πολλοί υπάλληλοι που του "μπλοκάρουν" τις εργασίες;
Ή μήπως τον ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι "μπλογκάρουν" και τα μαθαίνουν όλα;

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό το σχόλιο που διάβασα για την επιτροπή της περιβόητης προκήρυξης σε κάποια από τις προηγούμενες αναρτήσεις σας, που αναφέρει κάποιες περίεργες υπερωρίες; Εάν αληθεύει και εάν έχετε μάθει λεπτομέρειες παρακαλώ να ενημερώσετε. Μου φαίνεται αδιανόητο να μας πετσοκόβουν τις υπερωρίες και κάποιοι να παίρνουν extra υπερωρίες κάτω από το τραπέζι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που φρόντισαν για τον εορτασμό από το βρεφοκομείο της ημέρας της γυναίκας, ας μας εξηγήσουν γιατί, ενώ υπερασπίζονται, υποτίθεται, τα δικαιώματα των γυναικών, καθημερινά εξεφτελίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων γενικά. Σε ποια ισότιμη κοινωνία κρατούν απουσιολόγιο για τη συμμετοχή σε μια ημερίδα και σε ποια υπηρεσία που σέβεται τον εαυτό της, τηλεφωνούν από Διεύθυνση του Βρεφοκομείου για να 'πείσουν' υπαλλήλους να πάνε στην πίτα του πασυβν;