Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει...Vol. 9

Κατηγορία: Περιπέτεια τρελή! Υπόθεση: Ποιος είναι αυτός που κρύβει το σημαδεμένο φοβισμένο πρόσωπό του πίσω από τη μάσκα; Ήρωας ή τρελός; Είναι ο Απελευθερωτής; Ποιος είναι ο V και ποιος είναι διατεθειμένος να τον ακολουθήσει στο παράτολμο σχέδιο του να καταστρέψει το ολοκληρωτικό καθεστώς που καταπιέζει τον εργασιακό του χώρο; Ένα εργαζόμενο κορίτσι πρέπει να αποφασίσει εάν ο ήρωας έχει μετατραπεί στην ίδια την απειλή την οποία μάχεται. Ο V είναι ένας τολμηρός και χαρισματικός μαχητής της ελευθερίας, καθοδηγούμενος από το αίσθημα εκδίκησης ενάντια σε αυτούς που «παραμόρφωσαν» το Βρεφοκομείο. Η ένταση αυξάνεται και η δράση ξεσπά. Εσείς, με ποιανού το μέρος είστε; Στον κόσμο του V δεν υπάρχει μέση λύση...!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διοικούντες, παρατρεχάμενοι, διορισμένοι (με όποιον τρόπο) Διευθυντές και Προϊστάμενοι, τσιράκια και αυλικοί, είναι αυτοί που έχουν κατακλύσει το Βρεφοκομείο! Αυτή είναι και η Ελλάδα του αύριο, εκτός αν όλοι μαζί πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Ανώνυμος είπε...

Με όλα αυτά που συμβαίνουν εγώ καταλαβαίνω ότι σύντομα θα χρειαστεί όλοι να βρούμε και δεύτερη δουλειά (όσοι δεν έχουν ήδη)! Η λιτότητα από ότι φαίνεται θα εφαρμοστεί μονομερώς!

Ανώνυμος είπε...

οι εξελιξεις στο θεμα των συμβασιουχων δεν ειναι καλες...φως δεν υπαρχει απο πουθενα και κανενας δεν βγαινει να μιλησει σ'αυτα τα παιδια που ειτε εχουν οικογενειες και παιδια να φροντισουν ειτε ειναι ελευθεροι και δεν μπορουν να σκεφτουν το αυριο απο αυτην την ομηρια που υπαρχει.ας τους ειδοποιησει καποιος οτι ερχεται μεγαλος σαματας...η απογνωση εχει δωσει μεγαλη δυναμη για αντιδραση ειδικα οταν υπαρχουν παιδια που ειναι 6-7 χρονια στο ιδιο καθεστως της συμβασης το καλοκαιρι που μας ερχεται.ειδικοτερα η σειρα του 2002 ειναι οι μακροβιοτεροι συμβασιουχοι που ειχε το ιδρυμα απο ιδρυσεως του το 1859!!!! δεν ιδρωνει το αυτι τους??? θα ιδρωσει απο το τρεξιμο και απο το φοβο...θα βγουνε πολλα στον αερα αφου το θελουν...για μετακινησεις,για υπερωριες,για τους ανθρωπους τους που εκμεταλλευτηκαν την θεση τους εις βαρος του Ιδρυματος για να οικονομησουνε με θεση και ταμπελα στην πορτα του γραφειου τους που δεν υπαρχει στον οργανισμο...ηρθε η ωρα να κριθουν οι επιλογες τους!.-

Ανώνυμος είπε...

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Βρεφοκομείο... Άλλες πληροφορίες διοχετεύει ο 3ος, άλλες ο 2ος, ο 4ος σιγή ιχθύος και ο έρημος εργαζόμενος να αναρωτιέται πως θα τα βγάλει πέρα αυτό το μήνα... Ντροπή σας πολυθεσίτες που θέλετε να εφαρμόσετε πολιτικές λιτότητας στην πλάτη του καμπούρη!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο "εκλεκτότερος" των Διευθυντών μάζεψε τους Προϊστάμενους και τους ανακοίνωσε περικοπή των υπερωριών για το 2009; Να του ετοιμάσετε το Βραβείο "Τhe employee of the year" μαζί με τα φάσκελα κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Πιο πολύ γουστάρω που σας γουστάρουν στο "Τρωκτικό" και κάποιοι αυτό δεν το γουστάρουν καθόλου!!!

Ανώνυμος είπε...

... Κάθε τόσο όλο και κάποιος στο blog λέει πως θα βγουν πράγματα στη φόρα αλλά ακόμη τίποτε... Εγώ ξέρω πως όποιος εναντιώνεται,τότε εκφοβίζεται, υπόκειται σε συνεχή ψυχολογικό πόλεμο ή μετακινείται. Οι δε συμβασιούχοι δε μπορούν ούτε να εναντιωθούν. Λένε συνεχώς 'ναι' από φόβο μη χάσουν τη δουλειά τους. Αναρωτιέμαι γιατί όταν με προσέλαβαν στη δουλειά δε μου είπαν πως το αντίτιμο της 'αγαθοεργίας' τους είναι να λειτουργώ σαν ανδρείκελο και να ξεπουλώ κάθε λεπτό την αξιοπρέπειά μου. Αφού λοιπόν το σύστημα λειτουργεί έτσι, γιατί δεν μας στηρίζουν τα σωματεία; Οι ατομικές προσπάθειες δεν έχουν αποτέλεσμα, αντίθετα καπελώνονται. Πέρα από τα οικονομικά, και αυτά σίγουρα είναι σημαντικά, υπάρχουν και άλλα πολύ σοβαρά δικαιώματα να διεκδικήσουμε: Το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να συνδιαλεγόμαστε, να έχουμε αντίθετη άποψη, να αξιολογούμαστε με διαφανείς διαδικασίες και να αξιολογούμε αυτούς που μας εξουσιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο προηγούμενο σχόλιο...

Όποιος παρακολουθεί το BLOG θα έχει ήδη διαβάσει πολλά αποκαλυπτικά πράγματα, μιας και είναι το μοναδικό που τα βγάζει στη φόρα! Επίσης, θα έχει καταλάβει ότι το BLOG πρωτίστως αγωνίζεται για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης και για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών! Αν οι "ατομικές" σου προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα, αγαπητέ συνάδελφε, ξέρεις που θα μας βρεις, όπως επίσης ξέρεις και τι να περιμένεις από εμάς του Ενωτικού Σωματείου!

Ανώνυμος είπε...

Καναπεδάκια και καρεκλίτσες στον 4ο ξέρουμε ν' αλλάζουμε... Ήταν τόσο επιτακτική αυτή η δαπάνη; Και το "πανηγυράκι" με την κοπή της πίτας, ήταν κι αυτό απαραίτητο; Άσε τα ταξίδια... Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ! !