Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Το Ενωτικό Σωματείο Εργαζομένων Δ.Β.Α. παρουσιάζει...Vol. 5

Κατηγορία: Κωμωδία... μεσαιωνικών διαστάσεων Υπόθεση: Οι Χειριστές Η/Υ ψάχνουν το Ιερό Δισκοπότηρο στο βασίλειο του Βρεφοκομείου. Θα αναστατώσουν τη Βασίλισσα Αρθούρα (Ούρα) Κάμελοτ – Γαργανουράκη και τους Αξιολογητές της... Στρογγυλής (Ελεεινής) Τραπέζης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν το Μαύρο Ιππότη, θα συναντήσουν τους βωμολόχους Αυλικούς και τους Κόλακες που λένε όλο «ναι»...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό Βρεφοκομείο,
Είμαι μέλος του Π.Σ.Φ.Ε. και φέτος διοργανώνουμε το 1ο Διεθνές Συνέδριο μας στο San Francisco της California. Θα παρακαλούσα - αφού όπως έμαθα χρηματοδοτείτε υπαλλήλους σας για να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις - όπως χρηματοδοτήσετε και τη δική μου συμμετοχή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ένας υπάλληλος του Δ.Β.Α.

Υ.Γ. Επειδή πιθανά να μη γνωρίζετε τι είναι ο Π.Σ.Φ.Ε. σας ενημερώνω ότι είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Ενυδρείου!

Χειριστής Η/Υ είπε...

Ας πάψουμε να συντηρούμε τις μικρογραφίες του "σάπιου" κράτους! Τα νοσηρά φαινόμενα δε θα λείψουν ποτέ, εκτός κι αν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Ούτε ένα ακόμα λεπτό χαμένο...ΑΓΩΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μέλος της Οργάνωσης Φίλων των Μετεκπαιδευθέντων με υποτροφία Fulbright στο Loyola University του Chicago των Η.Π.Α.
Μήπως με κάποιο τρόπο να μου δοθούν κάποια χρήματα από το Βρεφοκομείο, να πάω κι εγώ κανένα ταξιδάκι;

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Γενικά φαίνεται ότι το "ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ" ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους - εργαζόμενους, γιατί για όλους τους άλλους ισχύει το αντίθετο! Σε καιρούς κρίσης και με τόσα προβλήματα γύρω μας, είναι τουλάχιστον προκλητικές κάποιες συμπεριφορές...για να μην πω ανήθικες!