Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Οι Χαμένες Ώρες...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν "Χαμένες Ώρες"... "Χαμένοι Άνθρωποι" υπάρχουν! Και είναι αυτοί που τις ευθύνες τις κάνουν μπαλάκι, όπως και τον κάθε εργαζόμενο!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Διευθυντής - που βιάστηκε να κόψει τις υπερωρίες κάποιων υπαλλήλων του - τρέχει τώρα να τις μαζέψει πίσω; Ποιος; Ποιος; Ποιος μωρό μου ποιος;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι γράφεται καθημερινά τόσο στις εφημερίδες όσο και στο διαδίκτυο σχετικά με τις περικοπές! Μιλάνε για περικοπές αυτών που δεν ξέρουν τι παίρνουν και από που! Διπλοί μισθοί, διπλές συντάξεις, επιτροπές, υπερωρίες (όχι 35 ώρες), εξαιρέσιμα, εκτός έδρας, οδοιπορικά και δε συμμαζεύεται! Πόσοι απλοί υπάλληλοι του Βρεφοκομείου τα παίρνουν όλα αυτά; Θεωρητικά ΚΑΝΕΝΑΣ, πρακτικά ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! Σε αυτούς να κάνετε περικοπές λοιπόν και να αφήσετε τον κοσμάκη να τα βγάλει πέρα με τα λίγα που του δίνετε...

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη ατάκα όλων των εποχών στην "μπλογκόσφαιρα"...

"Η Συντακτική Ομάδα δεν ντρέπεται γι' αυτά που γράφει, γιατί πριν από αυτήν δεν ντράπηκαν αυτοί που τα έκαναν!"

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου άρεσε αυτό:
"Το ιστολόγιο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και φυσικά Σαββατοκύριακα και αργίες."

Για να έχουν το νου τους και να μη νομίζουν ότι εκτός ωρών λειτουργίας του Βρεφοκομείου κάποιοι κοιμούνται!!!

Ανώνυμος είπε...

Χθες, λοιπόν, έγινε χαμός στα διάφορα parties... όπως λένε έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες!
Ξαφνικά οι εχθροί έγιναν φίλοι και να τα φιλιά, να οι αγκαλιές, να οι χοροί και δε συμμαζεύεται... Μεζέδες, λίγδα και αφιλότιμο, κατά το λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο, αλλά δεν είχαμε κανένα από τα τρία! Και ζεμπεκιές από τους "άντρακλες" του Βρεφοκομείου (μην το πάρετε και πολύ της μετρητοίς αυτό) και ο λαός να ζητωκραυγάζει, να αλλαλάζουν τα πλήθη και η τρίχα να μας έχει σηκωθεί κάγκελο! Τσικνοπέμπτη το λένε αυτό το έθιμο; Μπα... κάτι από παράσταση του Καραγκιόζη, αλλά με πολύ κακό καραγκιοζοπαίκτη!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Βρε παιδιά, μπέρδεψαν την Τσικνοπέμπτη με την Ανάσταση που είναι η μέρα της ΑΓΑΠΗΣ!
Αλλά, από σήμερα είναι μια άλλη μέρα και όλοι μπορούμε να βγάλουμε τα καλά ακονισμένα μαχαιράκια μας από το συρταράκι, να πάρουμε και το κουβαδάκι με τη λάσπη μας και να αρχίσουμε και πάλι το Θεάρεστο έργο μας...
Ένα κακό όνειρο ήταν και πέρασε!

Ανώνυμος είπε...

Καμιά μετακίνηση κοινοποίησαν σήμερα, μέρα Παρασκευή που είναι ή τις κρατάνε για την άλλη Παρασκευή που ακολουθεί και η Καθαρά Δευτέρα;
Δεν φεύγουν όλοι αυτοί να μας αφήσουν ήσυχους λέω εγώ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας κάνει πάσα την ευθύνη στον άλλον! Άσε που ακούσαμε και από κάποιες προϊσταμένες ότι θα κόβονται υπερωρίες από τους μη "πρόθυμους" υπαλλήλους! Πρόθυμους σε τι; Στις ορέξεις και στις παράλογες απαιτήσεις της καθεμιάς;

Ανώνυμος είπε...

Το παρτάκι της Πέμπτης άρμοζε στο έπακρο στο μασκάρεμα και στους φέροντες τις μάσκες της υποκρισίας, ασυνειδησίας, άκρατης φιλοδοξίας και κενοδοξίας. Θύμιζε ολίγον από θέατρο του παραλόγου ή από ντοκυμαντέρ με θέμα τον κανιβαλισμό. Σε κάποιες περιοχές του πλανήτη οι ιθαγενείς ανθρωποφάγοι χορεύουν ακόμη πριν ή αφού τραφούν με τα θύματά τους. Σύγχρονη η προσέγγιση κάποιων Διευθυντών και των αυλοκολάκων τους. Μπορεί και να κερδίσουν το όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, φωτογραφίας ή καλύτερου ντοκυμαντέρ.

Ανώνυμος είπε...

Με τον αμίαντο τι έγινε ρε παιδιά; Αληθεύει ότι το θέμα το κάναμε μπαλάκι στο Δήμο; Καλά έχει ο Δήμος ειδικό επιστημονικό προσωπικό για τον αμίαντο; Νομίζω όσο έχει και το Βρεφοκομείο! Να εύχονται, και οι μεν και οι δε, να μην αρρωστήσει κανένας και κυρίως κανένα παιδάκι σε παιδικό σταθμό γιατί τότε θα πέσει χοντρό "ξεβράκωμα" κι αν δεν το ξέρουν, η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή και υπάρχει και πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου!

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία πληροφορία - και σας παρακαλώ να τη διασταυρώσετε - ότι εκτός από το επικείμενο ταξιδάκι στην Κύπρο (αυτό για το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ.) παίζει κι ένα ταξιδάκι στην Κροατία (Πρόεδρος και δεν ξέρω ποιοι άλλοι)!
Το "καλό παράδειγμα" το έχουμε...
Τα λεφτά υπάρχουν στον Προϋπολογισμό (μας τα έχει εξασφαλίσει η Φρόσω)...
Οπότε 35 ώρες υπερωρίες σε ΟΛΟΥΣ!!!

Ο εξωλέστατος είπε...

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κάποια ήθελε να κόψει τις υπερωρίες των υπαλλήλων στο μισό, ενώ αυτές των Τμηματαρχών και των Διευθυντών να τις μειώσει ελάχιστα έως καθόλου. Δεν ήθελε όμως να το χρεωθεί. Ακολούθησε λοιπόν την πεπατημένη,την οποία η ίδια καθιέρωσε στο Βρεφοκομείο. Πέταξε το μπαλάκι στους Διευθυντές, το 1/3 των οποίων επέβάλε η ίδια, μετά τις μνημιώδης και "αντικειμενικές" κρίσεις που όλοι γνωρίζουμε. Όμως με όποιον δάσκαλο καθήσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις. Γι'αυτό και οι Διευθυντές το έκαναν πάσα στους Τμηματάρχες, οι οποίοι, δυστυχώς γι΄άυτούς, και να θέλουν δεν έχουν σε ποιόν να το πετάξουν. Καμαρώνει λοιπόν από εκεί ψηλά που βρίσκεται αφού κατάφερε να τους βάλει όλους να τρώγονται μεταξύ τους και κρύβεται σαν τη στρουθοκάμηλο, που βάζει μόνο το κεφάλι της στο χώμα. Σου λέει με τόσους εισηγητές δεν με αγγίζει τίποτα. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία με τις υπερωρίες, ευελπιστώ πως τουλάχιστον από τους περισσότερους Προϊσταμένους το μπαλάκι θα επιστραφεί από εκεί που ήρθε. Το ζήτημα όμως είναι να φτάσει και στον ιδιοκτήτη του.

Ανώνυμος είπε...

29 Εισηγητές πλυντηρίων συνιστούν Ηρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ήρα, όμως, θα πάει και στην Κροατία και καθίστε όλοι να "παρακαλάτε" για τις κλεμμένες ώρες!
Γιούρια και στη θάλασσα...

Ανώνυμος είπε...

Οι "τακτικές" είναι δυστυχώς πλέον γνωστές σε όλους όσους εργάζονται στο Βρεφοκομείο! Εγώ θα πρότεινα να τυπώσει κάποιος όλα τα σχόλια και να τα μοιράσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους γονείς που έχουν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς με τον αμίαντο, στους δημότες της Αθήνας και σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου...α! και στα Blog! Έτσι, ίσως δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία και πάει και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία που θέλησε να κόψει λεφτά από τους εργαζόμενους, με μεγάλη ευκολία - όταν πρόκειται για τον εαυτό και την προσωπική της προβολή - φέρνει στο Δ.Σ. θέματα για ταξιδάκια που καλείται να καλύψει ο προϋπολογισμός του Βρεφοκομείου. Το δε "τραγικό" είναι ότι σύσσωμο το Σώμα (εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων) τα ψηφίζει, συνηγορώντας με αυτόν τον τρόπο στο "φαγοπότι"!
Κύριες & Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου, έχετε μπερδέψει το ρόλο σας και οι εκλεγμένοι από τους Αθηναίους έχει ξεχάσει για ποιο λόγο σας ψήφισε ο κόσμος. Σίγουρα όχι για να σουλατσάρετε στας Ευρώπας! Ας αναλάβει ο καθένας και η καθεμιά από εσάς τις ευθύνες των πράξεών του, γιατί να σας θυμίσω πως ελέγχεστε και πως σύντομα θα χρειαστεί να λογοδοτήσετε για πολλά!