Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

AMBER ALERT!!!

By ΣυνδιΣκαλίζω

54 σχόλια:

Αγανακτισμένος είπε...

Εξαίσιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην την κρατήσουμε! Τι να την κάνουμε; Ας την κρατήσει το Τμήμα που την έχει τώρα, αν και αυτό είναι από τα ιδιαίτερα αγαπητά στη Διοίκηση (το χρήμα είναι Θεός, άλλωστε) και δε θα του δημιουργήσει προβλήματα... ούτε με τις Εκθέσεις Αξιολόγησης! Ας μην ξεχνάμε ότι στη συγκεκριμένη Διεύθυνση έχει μαζευτεί η ELIT του Βρεφοκομείου!

Ανώνυμος είπε...

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από το πολύ σοβαρό της όλης υπόθεσης, θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός ότι η ομάδα του Συνδισκαλίζω δε στερείται δημιουργικής φαντασίας! Μέσα σε όλον αυτό τον παραλογισμό που βιώνουμε καθημερινά, μας κάνει και γελάμε με την καρδιά μας!
Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, μας έχουν πάρει είδηση ΟΛΟΙ! Πηγαίνετε να διαβάσετε τι λέει κάποιος στο BLOG του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ στην παρακάτω διεύθυνση: http://troktiko.blogspot.com/2009/
01/blog-post_5388.html

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Παιδιά σας βρήκα από το "troktiko" και αν και δεν έχω ακόμα προλάβει να διαβάσω όλες σας τις αναρτήσεις και τα σχόλια, ομολογώ ότι με έχετε αφήσει άφωνη! Η προσπάθειά σας είναι πολύ καλή και την προτείνω σε όλες τις υπηρεσίες του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, που μαστίζονται από παρόμοια νοσηρά φαινόμενα!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!

Υφιστάμενος είπε...

Το πρόβλημα με το Δημόσιο δεν είναι ότι έχει άχρηστους ή ανίκανους υπαλλήλους, αλλά ότι διοικείται από άχρηστους! Όταν οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές, οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια τείνουν να γίνουν περισσότερα από τους υφιστάμενους, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς που βρίσκεται το πρόβλημα! Όταν οι υπηρεσίες του Δημοσίου έχουν γεμίσει από άμοιρους Συμβασιούχους που δουλεύουν για 700 € και κανένας δεν έχει τα κότσια (για να μην πω τ' αρ....) να τους τακτοποιήσει, γιατί κάποιος να απαιτεί ποιότητα παροχών προς τον πολίτη;
Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, τάξατε τακτοποίηση 200.000 Συμβασιούχων και με το ζόρι τακτοποιήσατε καμιά τριανταριά χιλιάδες...
Κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων της Αντιπολίτευσης, πάρτε ξεκάθαρη θέση σε αυτό το πρόβλημα...
Οι ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ είναι πάνω από όλα άνθρωποι και οφείλετε να τους σέβεστε!!!

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε την ομάδα που παρακολουθεί το BLOG μας να μεγαλώνει! Σε αυτό σίγουρα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο το "troktiko", που θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε για την άνευ λογοκρισίας ανάρτηση σχολίων που αφορούν στο "ΣυνδιΣκαλίζω" και γενικότερα στα θέματα του Βρεφοκομείου!
Το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ είναι δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλοι για να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Ελλάδα, δικαιότερη και πιο ανθρώπινη!

Κασσάνδρα... είπε...

Είναι τραγικό να μην αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες των πράξεών του! Γιατί έχουν κρυφτεί όλοι; Μήπως καταστρώνουν καινούργια σχέδια για τον αφανισμό των "ανεπιθύμητων" συναδέλφων; Αδέλφια, μη φοβάστε τίποτα! Είμαστε όλοι εδώ, όλοι στο πλευρό των αδικημένων και εξαπλωνόμαστε με απίστευτη ταχύτητα!

Ανώνυμος είπε...

Τι μέλλον έχουμε εμείς οι Συμβασιούχοι; Ξέρει κανείς να μας πει τίποτα, θετικό ή αρνητικό; Είμαστε εγκλωβισμένοι και δεν βλέπουμε φως από πουθενά! Χρειαζόμαστε άμεση ενημέρωση!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

A M B E R A L E R T
----------------------
Χάθηκε η αξιοκρατία, η εντιμότητα, η αυτογνωσία, το ήθος και η ηθική!
Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ να απευθυνθεί στο ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Β.Α.
*** Δίνεται αμοιβή! ***

Αγανακτισμένος είπε...

Δυστυχώς δεν έχουμε περιθώρια εφησυχασμού! Πρέπει να είμαστε όλοι διαρκώς ενήμεροι και σε εγρήγορση, πρέπει να κινητοποιηθούμε προς πάσα κατεύθυνση, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε και να πολεμήσουμε με κάθε τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

Με εκείνον τον ΑΜΙΑΝΤΟ τι έγινε ρε παιδιά; Θα περιμένουμε να πεθάνει πρώτα κάποιος και μετά θα τον αφαιρέσουμε από τους παιδικούς σταθμούς; Γιατί από ότι βλέπω, κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα στο Βρεφοκομείο! Και για του λόγου το αληθές, βάλαμε αντιολισθητικά στα σκαλιά... μόλις γκρεμοτσακίστηκαν κάποιοι! Ας τους πάει κάποιος στα Δικαστήρια να γελάσει κάθε πικραμένος!

Ανώνυμος είπε...

Molis prosthesa to bloga sas stous selidodeiktes mou. Sas vrika sto TROKTIKO kai omologo oti exw enthousiastei me ola auta pou grafete. Xerw ti esti vrefokomeio, exw akousei polla edw sto Dimo pou ergazomai. Mou fainetai oti ki emeis xreiazomaste ena blog.

Sunexiste etsi!
Suharitiria paidia!

P.

Ανώνυμος είπε...

Λίαν εξαφάνιση!

Ανώνυμος είπε...

Λίαν σφαλιάρες που τους χρειάζονται...

Ανώνυμος είπε...

από τις πρώτες μέρες του συνδικαλισμού στην Ελλάδα , έχουν αλλάξει πολλά και σήμερα, οι λέξεις «συνδικαλισμός» και «συνδικαλιστής» τείνουν να λάβουν αρνητική σημασία.δεν χρειάζεται και πολλή φαιά ουσία, για να κατανοήσει κάποιος, ότι ο συνδικαλισμός στην σημερινή του μορφή δεν έχει σαν πρωταρχικό στόχο την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά την χειραγώγησή τους και την διεκπεραίωση μικροκομματικών αποστολών
Είναι απορίας άξιον, πως οι εκάστοτε συνδικαλιστές»
(σημειώστε ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς, ουσιαστικά δεν εργάζονται), είναι σε θέση να κάνουν καταγγελίες για μη τήρηση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις, όταν οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν μπει στον χώρο εργασίας τους από το «παράθυρο», χρησιμοποιώντας κάποιο κομματικό «δόντι». Πρόκειται για τον ορισμό του θράσσους. Αυτοί που δημιουργούν τέτοια φαινόμενα, είτε σαν συνδικαλιστές αρχικά, είτε σαν βουλευτές αργότερα, να καταγγέλουν αυτό για το οποίο είναι συνυπεύθυνοι! Δεν καταγγέλουν βεβαίως τον εαυτό τους
Στην Ελλάδα ως συνήθως, πάντα φταίνε οι «άλλοι».

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλών ειδών συνδικαλιστές στην Ελλάδα και στο Βρεφοκομείο επίσης! Οι "επαγγελματίες συνδικαλιστές" σίγουρα δεν είναι αυτοί του Ενωτικού Σωματείου, μιας και όλοι γνωρίζουμε καλά ποιοι έχουν κατ' επάγγελμα το συνδικαλισμό στο χώρο μας τα τελευταία 20 χρόνια! Ομοίως, το Ενωτικό Σωματείο δεν αναλώνεται σε μικροκομματικά παιχνίδια για να αποκομίσει οφέλη, μιας και δεν έχει ουδεμία κομματική ταυτότητα, κάτι που όπως φαίνεται ενοχλεί πολλούς!
Όσο για το αν κάποιος εργάζεται ή όχι, το σίγουρο είναι πως δε χρειάζεται να είναι συνδικαλιστής, μιας και έχουμε μία πληθώρα "εκλεκτών" συναδέλφων που προσέρχονται στην υπηρεσία όποτε τους καπνίσει, που λείπουν συστηματικά και τους χτυπούν άλλοι την κάρτα (αν δεν έχουν πάρει απαλλαγή από αυτή) και που γενικά συμπεριφέρονται λες και το Βρεφοκομείο είναι το τσιφλίκι τους!
Μήπως αγαπητέ "Ανώνυμε" του προηγούμενου σχολίου έχεις προσληφθεί αξιοκρατικά; Μήπως είσαι εσύ εντάξει απέναντι στην υπηρεσία και τους συναδέλφους σου;
Δεν πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος είπε...

Στατιστικά θα ήθελα να αναφέρω, ότι το 99,9% των υπαλλήλων του Βρεφοκομείου έχει προσληφθεί από το "παράθυρο" χρησιμοποιώντας "κομματικό δόντι", οπότε θεωρώ πως είναι τελείως άστοχο το σχόλιο που διάβασα λίγο πιο πάνω!
Εκείνο το 0,1% τείνει να εκλείψει, μιας και ο ένας εκ των τριών που υπήρχαν έχει συνταξιοδοτηθεί και η δεύτερη έχει φύγει εδώ και χρόνια με μετάταξη! Η δε τελευταία εναπομείνασα... ας μην το σχολιάσω καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

Απ'ότι φαίνεται η κατάστρωση σχεδίου αφανισμού ανεπιθύμητων συναδέλφων λαμβάνει τέλος. Οι αποφάσεις ελήφθησαν. Παραμένουν στις θέσεις τους ή προάγονται σε καλύτερη θέση όσοι: δουλεύουν λιγότερο, δε χτυπούν κάρτα, έχουν περιορισμένο μορφωτικό επίπεδο, δε μπορούν ούτε ένα απλό κείμενο να συντάξουν μόνοι τους, αλλά κυρίως όσοι γνωρίζουν τις 'καλές τέχνες' (γλύψιμο, σκύψιμο). Όσοι διαθέτουν πτυχία,ήθος,αξιοπρέπεια και εντιμότητα μάλλον πρέπει να ψάξουν για άλλο χώρο εργασίας. Αυτός εδώ δεν αντέχει ούτε την ελευθερία της σκέψης ούτε τη διαφάνεια. Έχει άλλωστε να μεριμνήσει για τη διεύρυνση και διαιώνηση της 'κλίκας', που πλέον έχει αποθρασυνθεί. Ένα ερώτημα έχω μόνο και ας μου απαντήσει κάποιος: Ποιος διοικεί, στην πραγματικότητα, το Βρεφοκομείο;

ΣΥΝΔΙΣΚΑΛΙΖΩ... είπε...

Όποιος ενδιαφέρεται για τους νόμους που διέπουν τους υπαλλήλους των Ο.Τ.Α. μπορεί να τους αναζητήσει στον Κώδικα Δημοτικών Υπαλλήλων, ο οποίος δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' αναρτηθεί υπό μορφή σχολίου - είναι πολύ μεγάλος άλλωστε!
Ευχαριστούμε τον/τη Συνάδελφο που έστειλε τα 2 αποσπάσματα, αλλά επειδή εμείς τα γνωρίζουμε πολύ καλά, ας τα δώσει σε φωτοτυπία σε αυτούς που κάνουν τις Κρίσεις και τις Αξιολογήσεις!

Αγανακτισμένος είπε...

Σιγά μην ενδιαφέρεται κανείς για τους Νόμους! Οι περισσότεροι τους θυμούνται όποτε κάτι πάει στραβά ή όποτε θέλουν κάποιον να καταστρατηγήσουν! Ρωτήστε πόσοι από την υπηρεσία σας γνωρίζουν για τα δικαιώματά τους ή και για τις υποχρεώσεις τους ακόμα και θα ανακαλύψετε πως τα ποσοστά είναι απογοητευτικά! Όχι βέβαια πως οι νόμοι μας λύνουν τα προβλήματα, γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα πρώτα φτιάχνονται τα "παράθυρα" των νόμων και μετά οι ίδιοι οι νόμοι!

Γελάτε γιατί χανόμαστε! είπε...

Όταν οι Διευθύνσεις και οι θέσεις Προϊσταμένων "δίνονται" κυρίως σε αυτούς που θα εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς και όχι σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν και που θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, τι περιμένετε; Η μόνη λύση είναι τα Δικαστήρια... κατά παντός υπευθύνου!

Ανώνυμος είπε...

Ποια Πτυχία και ποια Μεταπτυχιακά ρε παιδιά; Μήπως πήρατε είδηση τι γίνεται με τις νέες "αναθέσεις" Τμημάτων και τις μετακινήσεις προσωπικού; Η "παράγκα" μεγαλώνει...

Ανώνυμος είπε...

Αν έχεις αποφοιτήσει από τη "Μεγάλη του Γένους Βοϊδοσχολή" έχεις μέλλον στο Βρεφοκομείο, διαφορετικά πας χαμένος! Ξεχάσατε τους άξια κριμένους Διευθυντές με τα μηδενικά τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα; Ξεχάσατε την Επετηρίδα;

Ανώνυμος είπε...

Kαλό μήνα και καλό κουράγιο σε όλους! Με την Προκήρυξη τι γίνεται; Ξέρει κανείς κάτι ουσιαστικό να μας ενημερώσει, γιατί πολλά ψιθυρίζονται στο διαδίκτυο...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να μας κρίνουν άτομα που έχουν μαύρα μεσάνυχτα όσον αφορά τους Η/Υ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που κάποιοι υπερηφανεύονται για το πτυχίο τους, που κρίνουν και σνομπάρουν τους άλλους για την σύνταξη των κειμένων τους και όταν έρθει η ώρα να αξιολογήσουν συναδέλφους γίνονται ρεζίλι, διότι ούτε μια φράση σωστή δεν είναι ικανοί να γράψουν (βλ. ¨Λείαν καλός¨). Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το υπογράφουν κιόλας.
Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τους γλωσσοπλάστες υπογράφοντες των εκθέσεων αξιολόγησης υπαλλήλων του Δ.Β.Α.

Ε! Ρε ρεζιλίκια και ασχετοσύνη!

Ανώνυμος είπε...

Αχ! Βρε διοίκηση, πάλι λάθος άτομα υποβιβάζεις και μετακινείς!
Πότε θα βάλεις μυαλό;

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν τη γ...μένη την Επετηρίδα, διακοσμητικό την έχουμε στο Βρεφοκομείο; Προς τι να την αναρτούν κάθε χρόνο στην είσοδο του Βρεφοκομείου; Μόνο για να βλέπουμε τις ηλικίες των συναδέλφων... νομίζω!
Με τόσα απανωτά χαστούκια (κι έρχονται κι άλλα) δεν έβαλε ακόμα μυαλό ο 4ος; Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε τσίπα πάνω της, θα έμπαινε να γράψει ένα σχόλιο και να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν σε αυτή την πράξη! Αλλά αφενός δεν έχει τσίπα, αφετέρου...τι να εξηγήσει;

Ανώνυμος είπε...

με την προκηρυξη τιποτα?????????????????????κανα νεο??????????????κανα αποτελεσμα??????????????

Με το γάντι! είπε...

Καλημέρα συνάδελφοι!
Είναι απόλαυση να «σφάζεις» με το γάντι. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να πάψω να σκύβω το κεφάλι και να ενταχθώ δυναμικά στο Συνδισκαλίζω.

Να είστε πάντα καλά!

Ανώνυμος είπε...

Ποια προκήρυξη;
Στη σύνταξη θα βγούμε και ακόμα η επιτροπή θα αξιολογεί τις αιτήσεις!

Χειριστής Η/Υ είπε...

Τώρα τους ενοχλούν οι Χειριστές Η/Υ, αλλά ξέχασαν όλοι φαίνεται πως όταν εμείς είχαμε υπολογιστή, αυτοί έγραφαν ακόμα με το κοντύλι;
Αίσχος! Είναι το μόνο που έχω να πω για την Υπηρεσία σας!

Ανώνυμος είπε...

Έχει κάποιο όφελος όποιος συμβάλλει στην εξόντωση των ΔΕ38;
Ρωτάω μπας και καταλάβουμε γιατί συνέβη όλο αυτό!
Που αποσκοπεί;

Ή μήπως είναι από τη ζήλια τους επειδή είναι απλώς ΔΕ1 και δεν έχουν την παραμικρή γνώση στους Η/Υ;

Ανώνυμος είπε...

Τα αρχικά γράμματα από την ειδικότητα ΔΕ38 σημαίνουν Δεν Εξελίσσομαι; Για να ξέρω!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφανίστε τους Χειριστές!
Αφανίστε τους Συμβασιούχους!
Αφανίστε τους μη Βαλσαμακηκούς!
Αφανίστε τους πτυχιούχους (πλην δυο)!

Να δούμε στο τέλος τι θα κερδίσετε!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Ο ΔΕ1 υπάλληλος είναι αυτός που έχει τελειώσει Λύκειο ή αν είναι μεγαλύτερος σε ηλικία (όνομα και μη χωριό) 6τάξιο Γυμνάσιο.
Ο ΔΕ38 υπάλληλος είναι αυτός που έχει τελειώσει Λύκειο και έχει πάει και σε μια οποιαδήποτε σχολή (Ιδιωτική ή Δημόσια) κι έχει σπουδάσει χρήση Η/Υ, προγραμματισμό, ανάλυση κ.λ.π.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Χειριστής Η/Υ είπε...

Όλοι οι Χειριστές Η/Υ μπορούν να προσφύγουν στα Δικαστήρια κατά του Οργανισμού της Υπηρεσίας (και όσων τον ψήφισαν) για υποβιβασμό της ειδικότητας με ενδεχόμενο δόλο, κατά των Εκθέσεων Αξιολόγησης ως μη αποδεχτές λόγω άγνοιας αντικειμένου των Προϊσταμένων και Διευθυντών που τις συνέταξαν και γενικά απευθυνθείτε σε κάποιο δικηγόρο, γιατί υπάρχουν πολλά πάνω στα οποία μπορείτε να "πατήσετε" και να τους πατήσετε!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Με τις υπερωρίες του Ιανουαρίου τι έγινε; Μήπως πάνε να μας τις φάνε για να έχουν λεφτά για κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό ακόμα; Όταν λέμε ΛΙΤΟΤΗΤΑ εννοούμε για όλους και ουχί μόνο για τους έρημους τους εργαζόμενους!

Ανώνυμος είπε...

Είναι επιλεκτική η λιτότητα αγαπητέ/ή μου, όπως όλα επίσης στο Βρεφοκομείο!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα συνάδελφοι! Πότε θα βγεί η εφημερίδα σας;


Συνάδελφος από Δήμο Αθηναίων.

Αγανακτισμένος είπε...

Μπείτε λίγο στο FORUM του diorismos.gr και διαβάστε τι γράφει ο κόσμος που έχει κάνει αίτηση στο Βρεφοκομείο! Όχι ότι αλλού είναι και πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά το χάλι αυτό δε νομίζω πως υπάρχει και πουθενά αλλού!
Δήμαρχε τ' ακούς ή είναι εκωφαντικός ο ήχος από τα αλυσοπρίονα που κόβουν τα δέντρα της Αθήνας;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Δήμαρχο ήσυχο!
Έχει άλλες ασχολίες και προβλήματα!
Εκδηλώσεις, dolce vita,εγκαίνεια, πάρτυ, ταξίδια, ανανέωση γκαρνταρόμπας, κ.λ.π. (με τα δικά μας χρήματα πάντα)!

Όλα τ΄ άλλα είναι περιττά!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες το σημαντικότερο συνάδελφε!
Ασχολείται και με την μείωση πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας.
Είναι πολλά τα δέντρα.
Έλα να αραιώνουμε σιγά - σιγά!

Ανώνυμος είπε...

Κανένα νέο;
Κάποια δήλωση από την εξαφανισμένη;
Κάποια εξήγηση;

Δεν εννοώ τη Χαρά βέβαια!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά...
Αφήστε την κυριούλα ήσυχη και την άλλη την πιο πάνω...και την πάνω-πάνω.
Άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι...
...τι γράφουσι,
...τι βλέπουσι,
...τι κάνουν γενικά ή όπως λέει ο απλός λαός...ΑΣ' ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ!!!

Σπάστε Τα Δεσμά είπε...

Οι ΣΚΛΑΒΟΙ ξύπνησαν!!!

Ανώνυμος είπε...

... Τον τελευταίο καιρό ντρέπομαι να πω τι δουλειά κάνω και ότι δουλεύω στο Βρεφοκομείο. Κάποτε καμάρωνα γι' αυτό και δεν έβλεπα την ώρα να πάω στη δουλειά μου. Τώρα θέλω να φύγω, να πάρω σύνταξη το συντομότερο δυνατόν. Κάποιος ανέφερε τη λέξη 'μεσαίωνας'. Νομίζω ότι δεν περιγράφει αυτό που ζούμε κάποιοι σε κάποιες Διευθύνσεις και Τμήματα, όπου κυριαρχεί ο απόλυτος σκοταδισμός, όπου η ελευθερία σκέψης είναι συνώνυμη με τη ντροπή και αποτελεί αξιόποινη πράξη. Πολύ περισσότερο δε όταν την εκφράζεις... Τότε τιμωρείσαι παραδειγματικά. Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτές οι συνθήκες υφίστανται, και πολύ περισσότερο σε ένα χώρο 'προσχολικής αγωγής'(τύποις, γιατί κάποιοι συγχέουν την αγωγή με την προαγωγή και τη θεσούλα) . Συγγνώμη, ήμουν αφελής. Πάντως όσο και αν τιμωρούμαι γι'αυτό που είμαι, δηλαδή ελεύθερος άνθρωπος, θα συνεχίσω να το υποστηρίζω... δεν πτοούμαι.
Αφιερωμένο σε όλους τους παιδαγωγούς και σε όποιες Διευθύντριες δεν αξίζει να βρίσκονται εκεί που είναι (μία θεσούλα σε σωφρονιστικό ίδρυμα θα ήταν ίσως της ειδικότητά τους).

Κάτι Καίγεται! είπε...

Καλά τα λες συνάδελφε!
Ξυπνήσαμε και ήρθε η ώρα να δράσουμε δυναμικά!
Τερμά πια οι εκβιασμοί και οι υποχωρήσεις!


ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσουμε;
Δεν είμαστε καλά!
Αφήστε την εξαφανισμένη.
Να μην την βλέπουμε κιόλας και αναγουλιάζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται, αλλά ποιος το έχασε για να το βρουν;
Κάθε πέρσι και καλύτερα...