Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

9 σχόλια:

Lucky Luke είπε...

Ούτε 1 ψήφος χαμένη !!

Στηρίζουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ συνδυασμό του βρεφοκομείου !!

Ψηφίζουμε "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" !!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Τα δικαιώματα των εργαζομένων διασφαλίζονται μόνο με την ψήφο σε αυτούς που με πράξεις έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τον εργαζόμενο και πολεμούν το άδικο και την κακοδιοίκηση!

Στις 9 Δεκέμβρη ψηφίζουμε ΟΛΟΙ...
Στις 9 Δεκέμβρη ψηφίζουμε ΜΟΝΟ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"...

Κασσάνδρα... είπε...

Τα "γαλάζια παιδιά" του Βρεφοκομείου, αφού έχουν εξασφαλίσει τις διαπιστεύσεις της Προέδρου, προσπαθούν να καπελώσουν μία ακόμη δημοκρατική διαδικασία!
Όχι άλλο γαλάζιο, ρε παιδιά! Μπουχτίσαμε 4 χρόνια τώρα με γαλάζιες κυβερνήσεις, γαλάζιους δήμους και γαλάζια Διοίκηση Βρεφοκομείου!
Ας βάλουμε την "πολυχρωμία" στη ζωή μας και ας αγωνιστούμε για τα δικά μας συμφέροντα και όχι για αυτά των κομμάτων και των μικροκομματικών συμφερόντων!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, έρχεται το σκάνδαλο του Βρεφοκομείου! Κι εδώ δε μιλάμε για ένα σκάνδαλο... υπάρχει "λίστα" ολόκληρη!
Αλήθεια, τι βόμβα έσκασε πάλι στο Δ.Σ. της περασμένης Τρίτης; Όποιος γνωρίζει σχετικά, παρακαλούμε να ενημερώσει κι εμάς τους υπόλοιπους!

αμόρφωτος είπε...

Σιμφωνό με αγαπημένη Dolly !
ΝΑΙ σε όσους ΄στηρίζουν τον εργαζόμενο΄ !
ΝΑΙ σε όσους ΄πολεμούν το άδικο και την κακοδιοίκηση΄ !

ΝΑΙ στους "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" !!

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχαία Ελλάδα - και κυρίως στην Αθήνα - υπήρχε ο "Εξοστρακισμός". Ήταν το μέτρο που έπαιρνε η πολιτεία, ενάντια σ' εκείνους που θεωρούνταν επικίνδυνοι για αυτήν. Ο θεσμός επιβλήθηκε από το νομοθέτη Κλεισθένη τον 6ο αιώνα π.Χ. και προέβλεπε απομάκρυνση από την Αθήνα για δέκα χρόνια. Η απόφαση για εξοστρακισμό κάποιου παιρνόταν μετά από ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν οι πολίτες. Πάνω σε όστρακα (από όπου και ο όρος) καθένας χάραζε το όνομα εκείνου που τον θεωρούσε περισσότερο επικίνδυνο. Κατόπιν, γινόταν καταμέτρηση των οστράκων κι αυτός που είχε τα περισσότερα όστρακα εξοριζόταν από την Αθήνα.

Στη σύγχρονη Ελλάδα το αντίστοιχο μέτρο είναι η ψήφος του καθενός, σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση.

Εξοστρακίστε, λοιπόν, με την ψήφο σας τους επικίνδυνους γαλαζοαίματους, τους τιμητές που γέμισε το Βρεφοκομείο η παρούσα Διοίκηση, αυτούς που στο όνομα ενός κόμματος δεν είδαν,δεν άκουσαν και δεν κατάλαβαν ποτέ ότι 70 και πλέον συνάδελφοι αδικήθηκαν στις Κρίσεις για να καταλάβουν θέσεις Διευθυντών και Προϊσταμένων οι αρεστοί, οι αυλικοί και οι αυλοκόλακες!

Ούτε μία ψήφος σε αυτούς που υποθάλπουν τη Λίτσα, τη Φρόσω, την Αγαθή, τον Μανώλη, τον Γιάννη και το κακό σινάφι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού ήταν η ΔΑΚΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ όταν γίνονταν μαζικές μετακινήσεις στο Δ.Β.Α., όταν γίνονταν μετατάξεις από το Δήμο για να καλυφθούν οι θέσεις των Διευθυντών, όταν έγιναν οι κρίσεις στο Υπηρεσιακό;

Γιατί κάποια "γαλάζιοι φύλακες" παραμένουν στα γραφεία, ενώ κάποιοι άλλοι υποχρεώθηκαν εν μία νυκτί να πάνε σε σταθμούς;

Γιατί υπάρχουν υπάλληλοι του Δ.Β.Α. που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στο Βρεφοκομείο και η Διοίκηση μαζί με την Συνδιοίκηση τους καλύπτει;

Όταν απαιτούμε δικαιοσύνη, πρέπει να την απαιτούμε για όλους και όχι επιλεκτικά! Η "κάθαρση" κ. Βαλσαμάκη δεν έχει χρώμα, σχήμα και άρωμα και αρχίζει εκ των έσω!

Maria ton Medikon είπε...

Χειμώνας που πέρασε δεν είναι χειμώνας
Βροχή που στέγνωσε δεν είναι βροχή
Αγώνας που τέλειωσε δεν είναι αγώνας
Παιδί που μεγάλωσε δεν είναι παιδί

Maria ton Medikon είπε...

Μπροστά πηγαίνει ο λαός
Και πίσω ο χάρος πάει
Ένας φρουρός κι άλλος φρουρός
Στου χωρικού το πλάι
Στο δάσος των παλιών νεκρών
Τώρα χωριάτης φτάνει
Το βασιλιά αψήφησε
Την κεφαλή του χάνει
Μα οι νεκροί σαλεύουνε
Οι μνήμες ζωντανεύουν
Οι ρίζες των παλιών νεκρών
Εκδίκηση γυρεύουν

Στο δάσος των παλιών νεκρών
Τον φέρνουν τον .........
Τον άτρομο το χωρικό
Σαν αδερφό ολόιδιο

Τον φέρνουνε για θάνατο
Τον φέρνουν για μαχαίρι
Γιατί δεν φίλησε ποτέ
Του βασιλιά το χέρι

Μα εμείς οι ρίζες οι παλιές
Και των νεκρών η γνώμη
Τον δήμιο θ’ αρπάξουμε
Αυτόν που θανατώνει