Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Το Μέλλον μας ανήκει...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όποιος γουστάρει εμφανίζεται ως μέλος κάποιου κόμματος ή παράταξης και τιμητής της νομιμότητας και ήσυχος νοικοκύρης, έτσι κι εγώ αποφάσισα να εμφανιστώ ως ιδρυτής και πρώτο μέλος της Δ.Α.Κ.Ε - Βατουαιδοίου!
Μεταφράζω.....
Δεν Αναγνωρίζω Καμμία Εξουσία (πλην) του Βάτου Αιδοίου!

προΗγούμενος του Ευφραίμ!

Ο εξωλέστατος είπε...

Η ΔΑΚΕ Βρεφοκομείου αντί να μασκαρεύει τους πρώην επικεφαλής της αυλής Βαλσαμάκη σε στιβαρούς υπερασπιστές των εργαζομένων, θα ήταν προτιμότερο να «χρησιμοποιήσει» τη σφραγίδα της μπας και φιλοτιμηθεί κανένας απ’ τα αρμόδια Υπουργεία να «κατεύει» να υπογράψει Συλλογική Σύμβαση. Οι συνάδελφοι Αορίστου Χρόνου πληρώνονται ακόμα με αποδοχές του 2007.
Οι «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» είναι ο μοναδικός συνδυασμός που δεν αντιπροσωπεύει κόμμα ή παράταξη, αλλά χώρο εργασίας. Είναι η πρώτη φορά στο Βρεφοκομείο, που κάποιοι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και συμμετέχουν σε μια ευρήτερη διαδικασία με όπλο την αξιοπρέπεια τους και κίνητρο την πίστη στους συναδέλφους τους. Ο εργαζόμενος κόσμος του Βρεφοκομείου μπορεί να δημιουργήσει αριθμητικούς συσχετισμούς που ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. Αρκεί να συνέλθει απ’ τη νάρκη και να ενεργοποιηθεί. Το Δ.Β.Α. απασχολεί πολλούς Μονίμους, πολλούς Αορίστου, πολλούς Συμβασιούχους και στο σύνολο τους πάρα μα πάρα πολλούς εργαζόμενους, που δεν αξίζουν να είναι ουρά ΚΑΝΕΝΟΣ!
Οι «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» δίνουν τον αγώνα τους και θα επιτύχουν. Αυτή η επιτυχία αφενός μεν θα εξασφαλίσει μια δίκαιη κρίση και έγκυρη γνωμοδότηση στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αφετέρου δε, θα σηματοδοτήσει την αρχή της αφύπνησης από την αδράνεια και την καθοδήγηση, που κάποιοι επιμελώς συντηρούν μέχρι και σήμερα στο Δ.Β.Α.
Στις 9 Δεκεμβρίου είμαστε όλοι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Στο Βρεφοκομείο δεν υπάρχει χώρος για κόμματα! Είδαμε πολλές φορές την τωρινή διοίκηση να κυνηγάει κάποια γαλάζια παιδιά και ταυτόχρονα να προωθεί με κάθε τρόπο κάποια κοκκινοπράσινα! Αυτό πρέπει κάτι να σημαίνει...
Πέρα από τα χρώματα και τα κόμματα, οι Διοικήσεις ενδιαφέρονται γι' αυτούς που υποτάσσονται και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν κάθε υπηρεσία, γι' αυτούς που δεν έχουν άποψη και φυσικά γι' αυτούς που δε διαφωνούν ποτέ!
Αν αυτό είναι που χρειάζεστε, ψηφίστε τα "γαλάζια παιδιά", στηρίξτε με κάθε τρόπο την αυλή της Ήρας και των συνδιοικούντων της και μόλις έρθει το πλήρωμα του χρόνου... να αποτανθείτε σε αυτούς για να σας λύσουν το όποιο πρόβλημα, με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν!
Αν πάλι πιστεύετε ότι αξίζουμε όλοι να ζήσουμε καλύτερες ημέρες στο Βρεφοκομείο, αν η σπίθα της επανάστασης κρύβεται και στη δική σας ψυχή... στηρίξτε "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"... ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να λυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα του Βρεφοκομείου! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν "μαγικές λύσεις" και "από μηχανής Θεοί" και πως οι τύχες και το μέλλον μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια! Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε για ν'αλλάξουμε τις "άρρωστες" νοοτροπίες και να απαλλαχθούμε από το "βρώμικο" παρελθόν!
Συμφωνώ με την άποψη του/της προηγούμενης, πως στο Βρεφοκομείο δεν υπάρχει χώρος για κόμματα. Όλοι λίγο - πολύ έχουν δώσει το δείγμα γραφής τους στο παρελθόν και έχουν αποτύχει! Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλον εμπαιγμό και δεν ανέχονται πλέον την παραπληροφόρηση και τα στημένα παιχνίδια!

Maria ton Medikon είπε...

Σκοτώνουν το μέλλον της πατρίδας!
Κανένα έλεος στους νοικοκυραίους!
Είμαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί!
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.....