Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Η Διαμαρτυρία των Προϊσταμένων

Σας παραθέτουμε την ενυπόγραφη διαμαρτυρία 48 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, σχετικά με τις "αντικειμενικότατες" Εκθέσεις Αξιολόγησης του 2006. Για μια ακόμη φορά θέλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους για την παρρησία με την οποία υπερασπίστηκαν την εργασιακή τους αξιοπρέπεια! Σας στηρίζουμε!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνετε τον κόπο με την κ. Βαλσαμάκη. Δεν έχει να εξετάσει κανένα θέμα και βέβαια δεν έχει και τίποτα να πράξει! Μη σας παραμυθιάζει... Ότι ήταν να πράξει το έπραξε όταν καθοδηγούσε τις κρίσεις και τις βαθμολογίες! Τώρα το μόνο που της μένει είναι να τα μαζεύει και να μας αδειάζει τη γωνιά... και όσο είναι καιρός, γιατί αν κάτσει κι άλλο ούτε η νύχτα δεν τη σώζει!

Δέσποινα Χρ. Γούργαρη είπε...

Το καλύτερο όμως δεν το ξέρετε... Υπήρχαν οι "γνωστοί - άγνωστοι" Συνδικαλιστές του Βρεφοκομείου (αυτοί του 4ου), που τις συμβούλεψαν να μην το προχωρήσουν το έγγραφο γιατί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα! Τώρα που θα γίνει της π... τι θα έχουν να πουν;

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε κάτι και για το τι ειπώθηκε στη μυστική συνάντηση στην Κοτζιά, βρε παιδιά. Ας μας το γράψει η κ. Βαλσαμάκη (αν δεν μπορείτε εσείς), αφού έγκυρες πηγές του Βρεφοκομείου διαδίδουν πως συχνά - πυκνά μπαινοβγαίνει στο Blog σας...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ασχοληθείτε και μες τις
πρόσφατες κρίσεις των Δ/ντριών όπου
έγινε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑ.Οι έ-
σχατες στην ΙΕΡΑΡΧΙΑ έγιναν πρώτες
και Δ/ντριες καταργώντας κάθε έν-
νοια Αρχαιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το Σωματείο Εργαζομένων Π.Σ του Δ.Α και Δ.Β.Α ΈΧΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗ-
ΘΕΙ και για το λόγο αυτό έχει πάθει
εργατική αφωνία? ή έχει εντολές από
τους ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ να μην ασχοληθεί με το θέμα των παράτυπων και αυθαί-
ρετων βαθμολογιών των Προισταμένων
και των ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΩΝ.
Εμείς μόνο ρωτάμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου είπαν ότι η βαθμολογία γίνεται με βάση ένα διάταγμα, πότε ο υπάλληλος παιρνει 10, 9. 8, 7,6,5 μήπως το γνωρίζετε να μας το πείτε,για να δουμε τις προυποθέσεις που πρέπει να έχουμε ;Να ξέρουμε τέλως πάντων τι γίνεται;Και τι μπορούμε να κάνουμε όταν έχουμε αδικηθεί;ένσταση κ.τ.λ.
Το Πρακτικό του Υπηρεσιακού τι έγινε δεν ήρθε ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Παντού υπάρχουν καλοί, μέτριοι, και κακοί υπάλληλοι.
Τώρα πως γίνεται στο Βρεφοκομείο να βαθμολογείται η πλειοψηφία με άριστα , όπως γράφεται , δεν το έχω ξανακούσει, για ρωτήστε στα υπουργεία τι γίνεται;
Και μετά έχουμε Δ/ντες και Προιστάμενους άχρηστους που δεν γνωρίζουν τίποτα και καλούνται οι υπάλληλοι να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά.Πως θα ξεχωρίσουν οι ικανοί όταν όλοι ανεξαιρέτως βαθμολογούνται με άριστα!!!!
Εκτός και αν η υπηρεσία σας αποτελεί εξαίρεση και έχει επιλεκτικό ΣΩΜΑ ΥΠΑΛΗΛΩΝ τότε να φροντίσετε να πάρετε βραβείο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να απαντήσω και στα δύο παραπάνω σχόλια.
Το θέμα δεν είναι αυτή καθεαυτή η βαθμολογία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται, οι σκοπιμότητες και το ποιος τελικά είναι αυτός που μπορεί "ορθά" να αξιολογήσει τον κάθε υπάλληλο!
Στα Υπουργεία γίνεται ακριβώς το ίδιο, βαθμολογούν δηλαδή αυτούς που θέλουν να εξελίξουν!
Ένσταση κατά της βαθμολογίας νομίζω πως μπορεί να γίνει μέχρι 10 μέρες μετά την κοινοποίηση της Έκθεσης.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση,πιστεύω ότι θα ήταν καλό να δούμε και το νομοθετικό πλαίσιο, και να ενημερωθούμε, να μάθουν οι εργαζόμενοι και να αντιδρούν με σωστές και αποτελεσματικές κινήσεις.
ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ.
θα ήταν καλό το σωματείο να μας ενημερώσει.